- Reaction score
- 8.326
- Πόντοι
- 947
- Περιοχή
- Zwettl Niederösterreich Austria
- Website
- www.citrobella.com
Ochi...!
Δεν έχει διαβαθμίσεις. Ξαναδιάβασε το ποστ μου. 2 τύπους έχει, έναν για κρύες-παγωμένες χώρες και ένα για θερμές, με την αντιστοιχία με σφαίρες για κρύες και θερμές χώρες.Ναι οι 70/40bar δεν είναι οι comfort, αλλά είναι σίγουρα πολλά κλικ ανετότερες, ιδίως στις χαμηλές ταχύτητες.
Το LHM έχει διαβαθμίσεις ιξώδους ?
Άλλες προτάσεις για μαλακότερη ανάρτηση?
Έχεις καιρό να ακούσεις ψαλμωδία μάλλον..... Το ποστ μου το διάβασες;Μπιλ ,τις comfort απο που τις πηρες?
τουλάχιστον CX διαφέρουν οι σφαίρες ανάλογα με την έκδοση...DS, GS και BX τι σφαιρες φοραγανε απο τη μανα τους το καθενα;
Στις hydractive απαγορεύεται να βάλει κάποιος σφαίρες απλής ανάρτησης, εκτός αν καταργήσει την χρήση των 2 σφαιρών hydractive και φυσικά το κουμπί σπορ.
Το setup 70-40 φοριόταν από το εργοστάσιο, χωρίς αλλαγή στις αντιστρεπτικές του οχήματος. Δεν είναι δα και τρομακτική αλλαγή.... Όχι ότι οι 55-30 είναι κακές. Μπορώ να πω ότι είναι πολύ μαλακές ειδικά στις χαμηλές-μεσαίες ταχύτητες.
Δεν έχει διαβαθμίσεις. Ξαναδιάβασε το ποστ μου. 2 τύπους έχει, έναν για κρύες-παγωμένες χώρες και ένα για θερμές, με την αντιστοιχία με σφαίρες για κρύες και θερμές χώρες.
Οι 70-40 στις πραγματικά χαμηλές ταχύτητες των 2-5-10 χλμ την ώρα δεν είναι μαλακότερες, αλλά μάλλον το αντίθετο!
Για ακόμα μαλακότερη, δεν υπάρχει. Μετά χαλάς το αυτοκίνητο εντελώς. Απλά έλεγχος τακτικός στις πιέσεις, καθαρά LHM πάντα, καθαρά φίλτρα δοχείου, και καλές και μαλακές επιστροφές ανάρτησης. Επίσης σωστή πίεση στα ελαστικά και μαλακά ελαστικά σε γόμα. Α και τα ρουλεμάν σε μπράτσα-'άξονες (δεν εννοώ των τροχών).
Έχεις καιρό να ακούσεις ψαλμωδία μάλλον..... Το ποστ μου το διάβασες;

για ελαστικα τα michelin στο θεμα μαλακοτητα ειναι η κορφη, μακραν καλητερα απο τα υπολοιπα κατα τη γνωμη μου. εχουν αισθητη διαφορα απο τα υπολοιπα και κατα τη γνωμη μου απαρετητα σε ενα υδροπνευματικο για να αποδωσει το 100% της αναρτησηςΩραίες οι προτάσεις σου.
Πιέσεις ελαστικών εννοείς, τις προβλεπόμενες?
Μαλακά ελαστικά ποια είναι κατά την γνώμη σου? Τα έχω αλλάξει από Η σε Τ.
Οι επιστροφές και τα φίλτρα που επηρεάζουν την άνεση?
Υπάρχει τρόπος ελέγχου για τα εν λόγω ρουλεμάν?
Θα πρόσθετα μηνιαία γυμναστική στην ανάρτηση, λίπανση σωλήνων McPherson
και έλεγχος στάθμης LHM για αποφυγή αφρισμού.
Ωραίος xantiamanolis .τα φιλτρα αν ειναι βουλωμενα δεν εχεις καλη ροη λημ απο και προς το δοχειο...
οσο ανα φορα τις επιστροφες αν εχεις βουλωμενους σωληνες η μαλλον ελαφρως βουλωμενους σωληνες καταπονεις οτι εξαρτημα εργαζετε και θελει να διοξει περιττο λημ προς το δοχειο....
επισης παιζει ρολο και η καλη ποιοτητα λημ..περοσφατα αγορασα λημ με 3.7 ευρω το λιτρο και μου φαινετε πιο παχυρευστο απο το τοταλ η το μπεντιξ...απλα πηρα μια 4αδα να την εχω για συμπληρωμα....τωρα που φτανει ο καιρος της αλλαγης (οχι με πολιτικο νοημα) του λημ θα παρω τοταλ ...αφου πρωτα βαλω καθαριστικο κυκλωματος αυτην την φορα για 5-6.000 χλμτρα και οχι για 1.500-2.000 που το εβαλα για πρωτη φορα...
το Η σε Τ απλα αλλαξες το οριο τελικης κα οχι μαλακοτητας ελαστικου....οτι λαστιχο και να παρεις για 2-3 χρονια θα ειναι μαλακο μετα σκληραινει....
τα ρουλεμαν τα βλεπεις οπτικα αν εχουν ξερασει γρασσο απο τα μπρατσα στον αξονα και οταν σηκωνετε η κατεβαινει να μην ακουνς κανεναν θορυβο και απλα οπτικα να μην εχουν κλιση οι πισω τροχοι....