εγω μιλάω για Ελλαδα οχι εξωτερικό. μπορεις να μου βρεις εδω διαιρούμενες;; παρα πολυ αμφιβάλλω..
Τι σημαινει ελλαδα και τι εξωτερικο οταν εχεις ενα αμαξι και θελεις να το εχεις στο δρομο κοιτας παντου τα υπολοιπα ειναι να ανταλασουμε αποψεις και γνωμες η στο τελος να ερχομαστε σε αντιπαραθεση που δεν εχω καμοια διαθεση..τα βατράχια στην ελλαδα με διαιρούμενες ειναι μετρημενα στα δακτυλα του ενοπς χεριού και πολυ λέω

Ισως γιατι η εμπειρια σου αφορα μονο τον βατραχο και τις διαιρουμενες του.εγώ διαφωνώ
Ε πες μας την γνώμη σου για της σφαίρες της CX του Νίκου.....mera nichta doulia...
Αυτές έχω βάλει.. Αν και θα ήθελα να έβαζα τις διαιρούμενες κάποια στιγμή..Oι IFSH ειναι εξαιρετικες
σωστά για βάτραχο αποκλειστικά μιλούσα.. πολύ σωστά το έθεσες.. συμφωνώ απόλυταΙσως γιατι η εμπειρια σου αφορα μονο τον βατραχο και τις διαιρουμενες του.
Απο εμπειρια σε gs/a,cx και xantia αν παρεις σωστη aftermarket (ισως δεν επρεπε να γραψω τη λεξη ιμιτασιον αν και το ιδιο ειναι ) δεν εχει καμια διαφορα στο ποσα χιλιομετρα θα βγαλουν. Τη σφαιρα (μιλαω παντα για μη διαιρουμενες, η κουβεντα αλλωστε απο cx ξεκινησε) τη καταστρεφει η ακινησια. Υπαρχουν βεβαια και μαπα aftermarket. Oι IFSH ειναι εξαιρετικες π.χ. Ρωτα τον billara....
Το "γνησιο" εχει νοημα σε καποια πραγματα αλλα ιδιως σε πιο συγχρονα αυτοκινητα ειναι νταβατζιλικι. Σε συμπλεκτες π.χ. το να μου βαφτισεις το κωλοvaleo ,citroen και να το βαζεις σε κουτι με σφραγιζες ειναι αστειο οταν με λιγοτερα λεφτα βαζεις πανω luk ή zachs.....
Εγώ παρακολουθώ και παίρνω ιδέες. Νομίζω ότι καταλήγω κάπου....