- Reaction score
- 23.809
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Όλα τα λεφτά..
Φοβερή

νομιζω οτι τοτε ηταν διαστημικο αυτοκινητο σε σχεση με τισ αλλεσ εταιριεσ αυτοκινητου. αλλα.. και σημερα παραμενει ενα απο τα καλυτερα αυτοκινητα του κοσμου. αχ ετσι κανετε και θα παρω και γω μια .....Πω Πω Χρήστο μου τι φωτογραφία είναι αυτή
Την έσωσα ήδη μήπως και χαθεί..
Σε ευχαριστούμε πολύ
Για να εντυπωσιάζει ακόμα και σήμερα μετά από μισό περίπου αιώνα που πρώτο εμφανίστηκε όλοι καταλαβαίνουμε για τι δημιουργία μιλάμε..
Που θα μου πάει...![]()
to συγκεκριμενο μοντελο σκαραβαιου οχι οτι τα χωνευω ιδιαιτερα παραλα αυτα θα παρω ενα για να το εχω για τισ βρωμοδουλεισ και αγγαρειεσ και μετα θα το πεταξω μου θυμιζει γερμανικο καθικι για τουσ αντρεσ του χιτλερ ευτυχωσ τα επομενα μοντελα τα βελτιωσαν οσο αφορα τα φωτα και παμπριζ αλλα και παλι..... μηδεν στο πηλικοαγια παρασκευη....View attachment 2532
οχι οχι.. αυτοσ που βρηκα ειναι μοντελο 71 με περιμενει να τον αγορασω αλλα δεν θα τον ανακατασκευασω μονο φρενα λαστιχα και συστημα διευθυνσησ θα κοιταξω το παιρνω να το κρατησω κανα 2 χρονια και μετα αποσυρσηθελω ενα α υτοκινητο να μη με νοιαζει αν χτυπησει τρακαρει κτλ για εργατη δηλαδη η ds kai to 2cv θα ειναι στο γκαραζ για επισημεσ βολτεσ που λενε... τα διαμαντια μου και καμαρια μου θελω να τα προσεχω..... ο σκαραβαιοσ ειναι για βρωμοδουλεια που λενε... ουτε θα το πλυνω ποτε!! χαχαΧαρη εαν μπορουσες να βρεις ενα τετοιον σκαραβεο θα σου εδινα την φιλικη συμβουλη να τον εβαζες ακομα ποιο μεσα στο υπογειο με την ζεστη..μιλαμε για split..πολυ πολυ σπανιος και ακρι.βος
πολύ αξία του δίνεις του σκαραβαίου φίλε…οχι οχι.. αυτοσ που βρηκα ειναι μοντελο 71 με περιμενει να τον αγορασω αλλα δεν θα τον ανακατασκευασω μονο φρενα λαστιχα και συστημα διευθυνσησ θα κοιταξω το παιρνω να το κρατησω κανα 2 χρονια και μετα αποσυρσηθελω ενα α υτοκινητο να μη με νοιαζει αν χτυπησει τρακαρει κτλ για εργατη δηλαδη η ds kai to 2cv θα ειναι στο γκαραζ για επισημεσ βολτεσ που λενε... τα διαμαντια μου και καμαρια μου θελω να τα προσεχω..... ο σκαραβαιοσ ειναι για βρωμοδουλεια που λενε... ουτε θα το πλυνω ποτε!! χαχα

χαχα καθολου αξια ειναι κουβas που καταπινει λιτρα βενζινησ χωριs να περπαταει θα παρω ενα φθηνο σχετικα που βρηκα οπωσ ειπα για να παιζω μεχρι να το πεταξω θελω να το ξεκολιασω που λενε.....πολύ αξία του δίνεις του σκαραβαίου φίλε…![]()