- Reaction score
- 16.566
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
ε παρε ενα πισωκινητο σταρλετ τοτε... μεταξυ μας ,κρυφοσκαραβεακιας εισαι αλλιως δε θ αγοραζες..χαχαχα
οχι ακριβωs απλα θελω ενα αυτοκινητο που δε μα με νοιαζει και πολυ για δευτερο που λενε..η ds θα ειναι για ταξιδια και επισημα πραγματα αγωνεs εκδηλωσεισ το 2cv επισηs to ιδιο κανει καλο ταξιδι μολισ γυρισα απο το ραλι ολυμπου και εκανα ενα απιστευτο ταξιδι με το 2cv!!! εβαλα αρκετα λεφτα σε αυτα τα αυτοκινητα και τα αγαπω πολυ... για αυτο θελω ενα φουκαρα σκαραβαιο για εργατη και οσο αντεξει γιατι δεν προκειται να του βαλω λεφτα μονο τα απαραιτητα μην ξεχνασ οτι ξεπαραδιαστικα και λιγοε παρε ενα πισωκινητο σταρλετ τοτε... μεταξυ μας ,κρυφοσκαραβεακιας εισαι αλλιως δε θ αγοραζες..χαχαχα
μου βγηκε το ονομα που λενε ε......χαχαθα συμφωνησω με το nono ......τελικα εισαι κρυφοσκαραβαιακιας.....o τυπος τον πουλαει.θα ρωτησω και θα σου πω
αγάπη και μισός ειναι δυο συναισθήματα πολυ έντονα ( εναλλάσσονται εύκολα πρόσεχε )μου βγηκε το ονομα που λενε ε......χαχα
δεν υπαρχεισ τετοια περιπτωση χαχα. εγω θελω τον σκαραβαιο για να ξεκουρασω λιγο το μαναρακι μου το 2cv. κουραστηκε στον αγωνα!! χαχα φαινεται ανηκω στην σπανια περιπτωση που δεν υπολογιζω σε αυτη την περιπτωση εστω και καποια χρηματα που θα δωσω στον σκαραβαιο για να παιζω....... ειλικρινα χειαζομαι ενα αυτοκινητο για παιχνιδι που δεν θα με νοιαξει εαν αργοτερα το πεταξω και αυτοσ ειναι ο σκαραβαοσ τελοσ! η συμβουλη σου παντωσ καληαγάπη και μισός ειναι δυο συναισθήματα πολυ έντονα ( εναλλάσσονται εύκολα πρόσεχε )
σωστη η αποψη σου..Ειναι κριμα να πεταξεις ενα σκαραβαιο που καποιος τον βλεπει οπως εσυ τις citroen σου... παρε ενα αμαξαξι της σειρας να κανεις τη δουλεια σου αρχων '90s να εισαι και πολυ πιο ασφαλης... ενα R5 ,ενα AX..
Πως προτείνεις να μετονομαστεί αγαπητέ και να αλλάξω?Εψαχνα πολυ αυτο το θεμα, το οποιο το θεωρω ιδιαιτερα ενδιαφερων στη πρωτη του σελιδα και καλω τους φιλους να ποσταρουν "φωτογραφιες εποχης αυτοκινητιστικου ενδιαφεροντος απο ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ" και τη διαχειριση να το καθαρισει απο off topic αν συμφωνει..Ισως ν αλλαζε και ο τιτλος να ειναι ξεκαθαρο πια!
Και για να τρελαθουμε...
Απο το σεισμο της Θεσσαλονικης το '78..
![]()
DoneΤι θα ελεγες Αποστολε για "Αυτοκινητιστικες φωτογραφιες εποχης απο Ελλαδα"
?
Ειναι κριμα να πεταξεις ενα σκαραβαιο που καποιος τον βλεπει οπως εσυ τις citroen σου... παρε ενα αμαξαξι της σειρας να κανεις τη δουλεια σου αρχων '90s να εισαι και πολυ πιο ασφαλης... ενα R5 ,ενα AX..
to συγκεκριμενο μοντελο σκαραβαιου οχι οτι τα χωνευω ιδιαιτερα παραλα αυτα θα παρω ενα για να το εχω για τισ βρωμοδουλεισ και αγγαρειεσ και μετα θα το πεταξω μου θυμιζει γερμανικο καθικι για τουσ αντρεσ του χιτλερ ευτυχωσ τα επομενα μοντελα τα βελτιωσαν οσο αφορα τα φωτα και παμπριζ αλλα και παλι..... μηδεν στο πηλικο
ο αερόψυκτος δεν είναι ότι πιο οικονομικό για 'δεύτερο'...to συγκεκριμενο μοντελο σκαραβαιου οχι οτι τα χωνευω ιδιαιτερα παραλα αυτα θα παρω ενα για να το εχω για τισ βρωμοδουλεισ και αγγαρειεσ και μετα θα το πεταξω μου θυμιζει γερμανικο καθικι για τουσ αντρεσ του χιτλερ ευτυχωσ τα επομενα μοντελα τα βελτιωσαν οσο αφορα τα φωτα και παμπριζ αλλα και παλι..... μηδεν στο πηλικο