Αυτοκινητιστικές φωτογραφίες εποχής από την Ελλάδα

nonos

Member
Reaction score
23.808
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Μιας και επικαιρο...
Καρναβαλι Πατρας πριν απο αρκετα χρονια..

nonos

Member
Reaction score
23.808
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Εγω λεω να επιμεινουμε σ ελληνικες φωτογραφιες εποχης απο εδω και περα..

Mercedes w123 pullman!! και γνωριμες τοτε εικονες κιτρινων ταξι.. Οποιος αναγνωριζει την οδο ας ενημερωσει.

spiros

Member
Reaction score
94
Πόντοι
42
Κόκκινες οι πινακίδες των ταξί!

nonos

Member
Reaction score
23.808
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Η παρακατω φωτογραφια ειναι πνευματικης ιδιοκτησιας του χρηστη facebook με την ονομασια Nikos Zeginoglou

:love:

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Πω Πω Χρήστο μου τι φωτογραφία είναι αυτή :blink:
Την έσωσα ήδη μήπως και χαθεί.. :O

Σε ευχαριστούμε πολύ :cool:
Για να εντυπωσιάζει ακόμα και σήμερα μετά από μισό περίπου αιώνα που πρώτο εμφανίστηκε όλοι καταλαβαίνουμε για τι δημιουργία μιλάμε.. :love:

Που θα μου πάει... :shifty:
νομιζω οτι τοτε ηταν διαστημικο αυτοκινητο σε σχεση με τισ αλλεσ εταιριεσ αυτοκινητου. αλλα.. και σημερα παραμενει ενα απο τα καλυτερα αυτοκινητα του κοσμου. αχ ετσι κανετε και θα παρω και γω μια .....

mikevespa

Member
Reaction score
222
Πόντοι
397
επρεπε να την ανεβασω στο "αλλα κλασσικα"!!!

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
αγια παρασκευη....View attachment 2532
to συγκεκριμενο μοντελο σκαραβαιου οχι οτι τα χωνευω ιδιαιτερα παραλα αυτα θα παρω ενα για να το εχω για τισ βρωμοδουλεισ και αγγαρειεσ και μετα θα το πεταξω μου θυμιζει γερμανικο καθικι για τουσ αντρεσ του χιτλερ ευτυχωσ τα επομενα μοντελα τα βελτιωσαν οσο αφορα τα φωτα και παμπριζ αλλα και παλι..... μηδεν στο πηλικο

visa chrono

Member
Reaction score
28.522
Πόντοι
1.607
Χαρη εαν μπορουσες να βρεις ενα τετοιον σκαραβεο θα σου εδινα την φιλικη συμβουλη να τον εβαζες ακομα ποιο μεσα στο υπογειο με την ζεστη..μιλαμε για split..πολυ πολυ σπανιος και ακρι.βος

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Χαρη εαν μπορουσες να βρεις ενα τετοιον σκαραβεο θα σου εδινα την φιλικη συμβουλη να τον εβαζες ακομα ποιο μεσα στο υπογειο με την ζεστη..μιλαμε για split..πολυ πολυ σπανιος και ακρι.βος
οχι οχι.. αυτοσ που βρηκα ειναι μοντελο 71 με περιμενει να τον αγορασω αλλα δεν θα τον ανακατασκευασω μονο φρενα λαστιχα και συστημα διευθυνσησ θα κοιταξω το παιρνω να το κρατησω κανα 2 χρονια και μετα αποσυρσηθελω ενα α υτοκινητο να μη με νοιαζει αν χτυπησει τρακαρει κτλ για εργατη δηλαδη η ds kai to 2cv θα ειναι στο γκαραζ για επισημεσ βολτεσ που λενε... τα διαμαντια μου και καμαρια μου θελω να τα προσεχω..... ο σκαραβαιοσ ειναι για βρωμοδουλεια που λενε... ουτε θα το πλυνω ποτε!! χαχα

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
οχι οχι.. αυτοσ που βρηκα ειναι μοντελο 71 με περιμενει να τον αγορασω αλλα δεν θα τον ανακατασκευασω μονο φρενα λαστιχα και συστημα διευθυνσησ θα κοιταξω το παιρνω να το κρατησω κανα 2 χρονια και μετα αποσυρσηθελω ενα α υτοκινητο να μη με νοιαζει αν χτυπησει τρακαρει κτλ για εργατη δηλαδη η ds kai to 2cv θα ειναι στο γκαραζ για επισημεσ βολτεσ που λενε... τα διαμαντια μου και καμαρια μου θελω να τα προσεχω..... ο σκαραβαιοσ ειναι για βρωμοδουλεια που λενε... ουτε θα το πλυνω ποτε!! χαχα
πολύ αξία του δίνεις του σκαραβαίου φίλε… :confused:

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
πολύ αξία του δίνεις του σκαραβαίου φίλε… :confused:
χαχα καθολου αξια ειναι κουβas που καταπινει λιτρα βενζινησ χωριs να περπαταει θα παρω ενα φθηνο σχετικα που βρηκα οπωσ ειπα για να παιζω μεχρι να το πεταξω θελω να το ξεκολιασω που λενε.....:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

mikevespa

Member
Reaction score
222
Πόντοι
397
Χάρη καλή η πλάκα αλλά μην τα ισοπεδώνουμε Κ όλα!!!!!το σκαθαρι ειναι ενα απο τα αυτοκίνητα που άφησαν εποχή Κ αγαπήθηκε παρά πολυ εδώ στην ελλαδιτσα μαζί με το 2cv,fiat 500 k mini.....Κ πάνω απο όλα παρα μα παρα πολυ αξιόπιστο!!!!!

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
μεταξυ πλακασ και αστειου ξερεισ πολυ καλα οτι δεν ειχε τεχνολογια καρο με 4 ροδεσ σε σε σχεση me to προηγμενο τεχνολογικο υποβαθρο του 2cv. οσον αγορα την αξιοπιστια του ξερω για τι ειχμε οταν ημουνα μικροs. mas αφησε πολλεσ φορεσ στο δρομο. δεν ειχε κρατηματα και καθολου ανετο στο ταξιδι και ανυρπακοτσ χωροσ αποσκευων. βασικα πολλα κατα ειχε και κανενα υπερ για μενα. το οτι θα αγορασω εναν ειναι γιατι οπωσ ειπα θελω ενα αμαξι να μην το υπολογιζω καθολου επειδη με το 2cv kai την ds ειμαι προσεκτικοσ χρειαζομαι ενα αμαξι για βρωμοδουλεια που λενε. ουτε που τα το πλυνω ποτε .... που λει ο λογοσ.....

Top Bottom