ΑΑΑΑ και βαρηκοΐα!!!! θα σε αναλάβει ο Μιχάλης (ακουστικά)!!!!.......................Δεν ακούει...δεν ακούει...................
Ταμου...
'

ΑΑΑΑ και βαρηκοΐα!!!! θα σε αναλάβει ο Μιχάλης (ακουστικά)!!!!.......................Δεν ακούει...δεν ακούει...................
Ταμου...
'

Πέθανα...από τα γέλια ..πριν καν τελειώσω την ανάγνωση..αφού το έχασα....Τελικά πιο ήταν το πόρισμα του γιατρού ? Οξεία Citroenitida? Φαντάζομαι βραστό LHM σε κομπρέσες και πολύ ξάπλα ε?

...

Deltona!!!!!!!!!!Πας και εσύ γυρεύοντας!!!! Θα μας γδάρει ο ψηλός!!!Τι έχεις πάθει? πλάκα κάνω και όχι με σένα.. Μήπως έχεις λίγο μπερδευτεί?δεν θα συνεχίσω γιατί το παρατραβάς... ρίχνεις το επίπεδο! και ανα εχεις να πεις κατι πες το σε μένα γιατι σε μένα αναφέρεσαι οχι να μου την λες μέσω του Γιάννη!

Μόλις κατάλαβες τι είναι έβαλες και χαμογελαστή φατσουλα....
...ε προδότη...

Μόλις κατάλαβες τι είναι έβαλες και χαμογελαστή φατσουλα.......ε προδότη...
![]()

Εγώ ένα ταμπλό έβαλα...Deltona!!!!!!!!!!Πας και εσύ γυρεύοντας!!!! Θα μας γδάρει ο ψηλός!!!

...
..και πλησιάζει...

Α ρε σανίδα που θες...Εδώ ρε παιδιά ότι μπούρδα θέλετε βάζετε δεν υπάρχει πρόβλημα![]()
![]()

Θα σε φτιάξω εσένα!!!!!Εδώ ρε παιδιά ότι μπούρδα θέλετε βάζετε δεν υπάρχει πρόβλημα![]()
![]()

Να βλέπω αντιδράσεις και να ξέρω σε ποιον θα μιλάω....Tώρα γιατί το κάνεις αυτό???![]()

...

....έβαλα και τη μηχανή να βγάλει και άλλα...Clio williams απόλυτο όπλο!!!!!!!!Να βλέπω αντιδράσεις και να ξέρω σε ποιον θα μιλάω....
....Όπως πιτσιρίκια κάτι.......
....έβαλα και τη μηχανή να βγάλει και άλλα...
Θα το περάσει για το τιμόνι του Bluebird.....θες να εκφραστώ εσύ τώρα ε?![]()