- Reaction score
- 28.756
- Πόντοι
- 1.607
Ντίζες και ντιζάκια Νίκο
Don t worry..
Ωραίες διαδρομές να έχεις..
Don t worry..
Ωραίες διαδρομές να έχεις..
Όλα είναι στο πρόγραμμα, συμβαίνουν αυτά! Και ΔΕΝ είναι κουτάκι!Aλλαξαμε μπροστινές σφαίρες στο κουτάκι με την πολύτιμη βοήθεια του Γιάννη.
Επίσης κατάφερα με εξαιρετικά βίαια άστοχους χειρισμούς σχεδόν να αποκολλήσω τον λεβιέ των ταχυτήτων![]()

Η bx με τις νέες εμπρός σφαίρες απλά είναι απίστευτη η άνεση που περνάει τις ανωμαλίες , τις γραμμές του τράμ και τα πλακόστρωτα !!!!Aλλαξαμε μπροστινές σφαίρες στο κουτάκι με την πολύτιμη βοήθεια του Γιάννη.
Επίσης κατάφερα με εξαιρετικά βίαια άστοχους χειρισμούς σχεδόν να αποκολλήσω τον λεβιέ των ταχυτήτων![]()

.
Αύριο το πρωί θα γιάνει ……...Από την συγκίνηση θα είναι..Aλλαξαμε μπροστινές σφαίρες στο κουτάκι με την πολύτιμη βοήθεια του Γιάννη.

ε, αφού βάλαμε σφαίρες από Prestige!! 70αρες στην πίεση...Η bx με τις νέες εμπρός σφαίρες απλά είναι απίστευτη η άνεση που περνάει τις ανωμαλίες , τις γραμμές του τράμ και τα πλακόστρωτα !!!!
Δεν ακούς το παραμικρό θόρυβο στο εσωτερικό …… τη συγκρίνω άνετα με CX!!!!

Δεν ειμαι κακουλης, αλλα φλασακια εμπρος ειναι αλλο χρωμα, προφυλακτηρες ισιωμα, κοτσαδορο πισω (why?) και πολυ περασμα αλοιφαδορο να στρωσει...
Και η αποχρωση σπερνει!Αλοιφή θα το περάσω συντομαEχεις δουλεια μιστερΔεν ειμαι κακουλης, αλλα φλασακια εμπρος ειναι αλλο χρωμα, προφυλακτηρες ισιωμα, κοτσαδορο πισω (why?) και πολυ περασμα αλοιφαδορο να στρωσει...
Κατα τ αλλαΚαι η αποχρωση σπερνει!

Επιπλέον τον κρατάω και για λόγους ασφαλείας αν πεσει κανεις πισω γιατι οσο να ναι ενισχύετε πίσω
Πάντως το να οδηγώ το συγκεκριμένο όχημα είναι σαν ψέμα ουτς εγω στην αρχη δεν πιστευα πως θα το φερω έτσι !! Αν σκεφτεί κανείς πως όλο το χρωμα ηταν σαγρε 

+1Η πρωτη ιδιως μ αρεσει πολυ!
καθυστερημενα αν εχεις κοτσαδορο και πεσει ο αλλος πισω σου θα σου στραβωσει ολο το αμαξι...γενικα αυτο στο ντεσεβαδι δε σε σωνει ο κοτσαδοροςΑλοιφή θα το περάσω συντομα
Τα φλασακια τα παράγγειλα μαζι με τα καλύμματα γιατι εχει σπασει η βαση της λαμπας στο ενα εσωτερικά και τα πηρα σετ !! Προφυλακτήρες πέταμα !! Εκτος οτι δεν έρχονται στα ισια τούς διότι ειναι στραπατσαρισμενοι ο πισω ειναι λάθος !! Θελει κοντό προφυλακτηρα ! Τώρα ο κοτσαδορος ηταν απο τον παππού μου και τον χρησιμοποιώ κι όλας τωρα βεβαια θα μου πεις το 2cv βρήκες να κανείς εργάτη ?
Εε ρε φιλε καθημερινό όχημα το έχωΕπιπλέον τον κρατάω και για λόγους ασφαλείας αν πεσει κανεις πισω γιατι οσο να ναι ενισχύετε πίσω
Πάντως το να οδηγώ το συγκεκριμένο όχημα είναι σαν ψέμα ουτς εγω στην αρχη δεν πιστευα πως θα το φερω έτσι !! Αν σκεφτεί κανείς πως όλο το χρωμα ηταν σαγρε
![]()
Περιπέτεια?αλλαξα την ντιζα του επιλογεα ταχυτητων στο ΒΧ, και με την ευκαιρία ειδα από κοντά το αυτοκίνητο του Απστόλη...
Αύριο με το ΒΧ έχει περιπέτεια...
ταξίδακι...Περιπέτεια?