Σφαίρες υδροελαστικής ανάρτησης

billaras

Technical expert
Reaction score
1.109
Πόντοι
577
Περιοχή
Καλλιθέα (Αττικής)-Ρίο (De Patras)
Νικηφόρε, φτιάξε τις πίσω σφαίρες, εξαέρωσε όλα τα φρένα και ιδιαίτερα τα πίσω, ρώτα και τον @citrobella για μπαλάκι ψαλιδιού αριστερού επάνω και κάτω, και τα υπόλοιπα τα βλέπεις...

Nikephoros

Member
Reaction score
15.405
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Νικηφόρε, φτιάξε τις πίσω σφαίρες, εξαέρωσε όλα τα φρένα και ιδιαίτερα τα πίσω, ρώτα και τον @citrobella για μπαλάκι ψαλιδιού αριστερού επάνω και κάτω, και τα υπόλοιπα τα βλέπεις...
Οπωσδήποτε! Πριν κάνω το παραμικρό για οτιδήποτε και οπουδήποτε, πάντα θα συμβουλεύομαι πρώτα εσένα ως τεχνικό ειδήμονα και φυσικά τον Κώστα και τους υπόλοιπους έμπειρους, γνώστες και καλούς φίλους... Ανυπομονώ να μάθω, σιγά-σιγά, όποτε μπορώ λόγω περιορισμένου χρόνου, από εσάς...

Nikephoros

Member
Reaction score
15.405
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Μία ερώτηση αγαπητέ μου billara: όπως μου έλεγες, μπορεί η μεμβράνη των σφαιρών να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπερ σημαίνει, το ξαναγέμισμα μπορεί να μην έχει τα βέλτιστα επιθυμητά αποτελέσματα. Ποια είναι η γνώμη σου για ανακατασκευασμένες σφαίρες? Μήπως, επίσης, θα ήταν καλύτερα να αλλαχθούν όλες οι σφαίρες για περισσότερο ομοιογενή συμπεριφορά του αυτοκινήτου?

Nikephoros

Member
Reaction score
15.405
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
εγώ Φίλε μου έχω ανακατασκαυασμένες σφαίρες διαιρούμενες με νέες γνήσιες μεμβράνες.. όλο το παιχνίδι είμαι ποιος θα στις ανακατασκευάσει.. αμα θες μπες στο thread μου και θα τις δεις σε φωτός.. αυτές που θέλαμε να βάλουμε δεν υπήρχαν σε καινούργιες και τις είχε στοκ ο Κολιόπουλος ο οποίος έδειξε μεράκι και τις έκανε στην σημερινή τους κατάσταση..
Σε ευχαριστώ πολύ Τρύφωνα! Έχω βρει σε ένα κέντρο ανταλλακτικών Citroen ανακατασκευασμένες, από το car.gr... Να τις εμπιστευτώ άραγε?

visa chrono

Member
Reaction score
28.531
Πόντοι
1.607
Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια ερώτηση?
..Έτσι να μάθω και εγώ κάτι από τον κόσμο του υδρο...
Πείτε πως δεν υπήρχε αξία τιμής .σε σφαίρες τι θα βάζατε?
καινούργιες -2) μτχ η 3) θα ξαναγεμίζατε τις ίδιες..

Και μιλάμε για την δομική συμπεριφορά στον δρόμο...η κανό λάθος..
Φυσικά και σεβαστό το μέγεθος το οικονομικό αλλά δεν γίνετε να είναι το ίδιο..?
Μπορεί να κάνω και λάθος δεν ξέρω.. citroen τώρα πηρα και εχει και αμορτισερ...
Αυτά τα λίγα από εμένα
Καλό απόγευμα κύριοι..:citrolove::citrolove::citroen::citroen:

nonos

Member
Reaction score
23.860
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Καινουργιες, ακομα και ιμιτασιον εκτος απο συγκεκριμενη μαρκα ιμιτασιον. Και δε νομιζω να διαφωνει καποιος.

Nikephoros

Member
Reaction score
15.405
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια ερώτηση?
..Έτσι να μάθω και εγώ κάτι από τον κόσμο του υδρο...
Πείτε πως δεν υπήρχε αξία τιμής .σε σφαίρες τι θα βάζατε?
καινούργιες -2) μτχ η 3) θα ξαναγεμίζατε τις ίδιες..

Και μιλάμε για την δομική συμπεριφορά στον δρόμο...η κανό λάθος..
Φυσικά και σεβαστό το μέγεθος το οικονομικό αλλά δεν γίνετε να είναι το ίδιο..?
Μπορεί να κάνω και λάθος δεν ξέρω.. citroen τώρα πηρα και εχει και αμορτισερ...
Αυτά τα λίγα από εμένα
Καλό απόγευμα κύριοι..:citrolove::citrolove::citroen::citroen:
Εγώ προσωπικά ασυζητητί καινούριες. Θέλω τα καλύτερο δυνατό από το αυτοκίνητό μου όταν κινείται στο δρόμο και σε αίσθηση και σε ασφάλεια, ας είναι και πολύ μικρές οι διαφορές, εάν είναι. Η λύση του ξαναγεμίσματος, ή των ανακατασκευασμένων σφαιρών για εμένα προσωπικά είναι μία αποδεκτή, τωρινή λύση για να κινείται σωστά μεν το αυτοκίνητο, αλλά και να μην ξοδευτούν άμεσα πολλά χρήματα (χωρίς εκπτώσεις στη σωστή λειτουργία του, να βρεθεί η χρυσή τομή δηλαδή), μια που μόλις τώρα ξοδεύτηκαν αρκετά και ο προϋπολογισμός είναι περιορισμένος... Σε αυτές τις περιπτώσεις, φαντάζομαι, το σωστό είναι να κινείσαι σε βάθος χρόνου για να έλθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το αυτοκίνητο...

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
ρε παιδιά τι καινούργιες;; τι λέτε;;

η μόνη διαφορά είναι οτι εμενα είναι ΓΝΗΣΙΕΣ και οχι ιμιτασιόν!!! είναι αυτές που φοράει το μοντέλο αυτό!!!

καινουργιες μπορείς να βρεις αλλα ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ!!! οχι διαιρούμενες!!

προκαλω οποιον θέλει να μου βρει να βρει τις δικές μου καινούργιες!!

αυτά από μένα..

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
Καινουργιες, ακομα και ιμιτασιον εκτος απο συγκεκριμενη μαρκα ιμιτασιον. Και δε νομιζω να διαφωνει καποιος.
εγώ διαφωνώ

visa chrono

Member
Reaction score
28.531
Πόντοι
1.607
imitation- after market- original τρία διαφορετικά πράγματα για το ίδιο πράγμα...
..Και αγαπητε μου τρυφων ..υπαρχουν εκει εξω original σφαιρες για το βατραχακι σου...
..Και διαιρουμενες που αναφερεις η μαμα citroen τις εκανε οχι για να τις ανοιγουμε .... και να τις φτιαχνουμε ειπαμε ηταν πρωτοποριακή σε ιδέες αλλα οχι τοσο....

visa chrono

Member
Reaction score
28.531
Πόντοι
1.607
Εδω κάποιοι κωδικοί από οriginal σφαίρες ανά μοντέλο

Original Citroën manufacturing code
527121 XA 50 FH
και μετα ακολουθεις μια διαδικασια με περιπου 75 ευρω την καθε μια αναλογα το μοντελο + μεταφορικα...
(σχεδων αγαπητε μου υπαρχουν τα παντα...φυσικα με αναλογο κοστος οσο ποιο δυσεύρετο είναι κάτι...
..Αυτά τα λίγα..
:citroen::citrolove::citroen:

GiAnniS

Member
Reaction score
7.910
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
ρε παιδιά τι καινούργιες;; τι λέτε;;

η μόνη διαφορά είναι οτι εμενα είναι ΓΝΗΣΙΕΣ και οχι ιμιτασιόν!!! είναι αυτές που φοράει το μοντέλο αυτό!!!

καινουργιες μπορείς να βρεις αλλα ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ!!! οχι διαιρούμενες!!

προκαλω οποιον θέλει να μου βρει να βρει τις δικές μου καινούργιες!!

αυτά από μένα..
Όλα υπάρχουν!!! Παραδάκι να υπάρχει........................

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
imitation- after market- original τρία διαφορετικά πράγματα για το ίδιο πράγμα...
..Και αγαπητε μου τρυφων ..υπαρχουν εκει εξω original σφαιρες για το βατραχακι σου...
..Και διαιρουμενες που αναφερεις η μαμα citroen τις εκανε οχι για να τις ανοιγουμε .... και να τις φτιαχνουμε ειπαμε ηταν πρωτοποριακή σε ιδέες αλλα οχι τοσο....
κανεις λάθος! αλλα σέβομαι την αποψη σου

visa chrono

Member
Reaction score
28.531
Πόντοι
1.607
Eγω λεω πως με ενα κωδικο που εχω για να βρισκω spares εχει να βρεις στα ξενα..
Εαν ψαξεις και εδω μεσα στα λινκ που εχω βαλει θα βρεις για τον βατραχο σου καποιος εκει εξω εχει (οχι ανακατασκευη)
ΟΕΜ Factory sealed 190 euro piece για D special 59 bar (μπροστα)

Φυσικα και σε ενα φορουμ ειμαστε..και δεν συμφωνουμε παντα αλλα περι ορεξεως...οπως εχω πει..
Το μονο που εμαθα τα λιγα αυτα χρονια που περνω με τα παλια αυτοκινητα κατι σαν το παλιο πουλοβερ στην ντουλαπα..θελει αρκετες ωρες ψαξιμο αρχειοθετηση σε στικακια και κλασσερ για να βρεις το οτι... και το κανεις παντα μονος..δυστυχως...και οπως ειπε και ο Φιλος μας ο @GiAnniS παραδακι θελει....

Φυσικά και η I.F.H.S & Monroe εξαιρετικές aftermarket πουλούν..(προσωπική άποψη..)
Ρε λετε να εχω υδρο και..να σφυριζω ετσι...:dizzy::dizzy::X:X:lol::lol::lol:
:lock:
:citroen::citroen::citroen:

Last edited:

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
Eγω λεω πως με ενα κωδικο που εχω για να βρισκω spares εχει να βρεις στα ξενα..
Εαν ψαξεις και εδω μεσα στα λινκ που εχω βαλει θα βρεις για τον βατραχο σου καποιος εκει εξω εχει (οχι ανακατασκευη)
ΟΕΜ Factory sealed 190 euro piece για D special 58psi (μπροστα)

Φυσικα και σε ενα φορουμ ειμαστε..και δεν συμφωνουμε παντα αλλα περι ορεξεως...οπως εχω πει..
Το μονο που εμαθα τα λιγα αυτα χρονια που περνω με τα παλια αυτοκινητα κατι σαν το παλιο πουλοβερ στην ντουλαπα..θελει αρκετες ωρες ψαξιμο αρχειοθετηση σε στικακια και κλασσερ για να βρεις το οτι... και το κανεις παντα μονος..δυστυχως...και οπως ειπε και ο Φιλος μας ο @GiAnniS παραδακι θελει....

Φυσικά και η I.F.H.S & Monroe εξαιρετικές aftermarket πουλούν..(προσωπική άποψη..)
Ρε λετε να εχω υδρο και..να σφυριζω ετσι...:dizzy::dizzy::X:X:lol::lol::lol:
:lock:
:citroen::citroen::citroen:
εγω μιλάω για Ελλαδα οχι εξωτερικό. μπορεις να μου βρεις εδω διαιρούμενες;; παρα πολυ αμφιβάλλω..

Top Bottom