Οτι να ναι! Το αμαξι αυτο επειδη ειναι απο οριστικη διαγραφη και ΟΧΙ απο αποσυρση μπορει να δοθει ολοκληρο με υπευθυνη δηλωση. Οταν τον πηρα εγω τηλεφωνο, μου ειπε οταν του τα ειπα αυτα και οταν του δηλωσα οτι το θελω ολοκληρο, οτι σωστα μπορει να μου το δωσει τελικα ολοκληρο και ακοπο! Μαλλον δε θυμαται...
Για αυθεντικο δε ξερω καθοτι αναφερει '74.. Αν ειναι '74 επειδη εχω δει δυο μετατροπες τους τελευταιους μηνες σε κατασταση οπως αυτη για την οποια μιλαμε, εχουν πολλα σαπια σε θολους κυριως. Παντως ειναι πληρης μετατροπη,φαινεται.
Βρήκα το παρακάτω ΦΕΚ, όσον αφορά τη νομοθεσία:
"ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Αριθ. ΣΤ/29884 της 9/13 Δεκ. 1977
(ΦΕΚ Β΄ 1288)
Περί διαγραφής αχρηστευόμενων, διαλυόμενων ή εξαγόμενων στο Εξωτερικό αυτοκινήτων οχη-μάτων και ρυμουλκουμένων.
Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρ. 93 παρ. 1 του Κώδικος Οδικής Κυκλοφορίας, που κυρώθηκε με το Νόμ. 614/77 καθώς και την εισήγηση της Επιτροπής που συγκροτήθηκε με την 20505/ 18.8.1977 απόφασή μας, αποφασίζουμε:
Καθορίζουμε ως ακολούθως τη διαδικασία δια-γραφής από τα μητρώα των αχρηστευομένων, διαλυόμενων ή εξαγόμενων οριστικώς στην αλλοδαπή αυτοκινήτων οχημάτων και ρυμουλκουμένων.
1.Σε περίπτωση αχρηστεύσεως (καταστροφής) ή διαλύσεως αυτοκινήτου οχήματος ή ρυμουλκουμένου υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωση του κατόχου αυτού, στην αρμόδια Υπηρεσία Συγκοινωνιών, περί της επισυμβάσης αχρηστεύσεως ή καταστροφής ή διαλύσεως αυτού, επί ενσφραγίστου χάρτου του Ν.Δ. 105/1969, εντός δύο μηνών από τον χρόνο κατά τον οποίο επήλθε αυτή.
Μαζί με τη δήλωση παραδίδεται στην Υπηρεσία η άδεια κυκλοφορίας και οι κρατικές πινακίδες του οχήματος καθώς και το βιβλιάριο μεταβολών κατοχής και κυριότητος αυτού, εφόσον έχει εκδοθεί τέτοιο βιβλιάριο.
Μετά την κατάθεση των ανωτέρω δικαιολογητικών η Υπηρεσία προβαίνει στην οριστική διαγραφή του οχήματος από τα τηρούμενα μητρώα αυτής.
Μετά τη διαγραφή αυτή το όχημα απαγορεύεται να μεταβιβασθεί και να επανακυκλοφορήσει στην Ελλάδα ως αυτοκίνητο. Τα εξαρτήματα του καταστραφέντος ή διαλυθέντος αυτοκινήτου οχήματος ή ρυμουλκουμένου δύναται να πωληθούν μόνο ως ανταλλακτικά.
2.Σε περίπτωση οριστικής εξαγωγής αυτοκινήτου οχήματος ή ρυμουλκουμένου στο Εξωτερικό, λόγω πωλήσεως αυτού σε αλλοδαπό, για την οριστική διαγραφή τούτου από τα μητρώα, απαιτείται η υποβολή, στη αρμόδια Υπηρεσία Συγκοινωνιών, της συνταχθείσης πράξεως μεταβιβάσεως και η παράδοση της άδειας κυκλοφορίας και των κρατικών πινακίδων αναγνωρίσεως.
Γενικά για τη διαγραφή εξαγόμενου οριστικώς στην αλλοδαπή τέτοιου οχήματος από τον κάτοχο αυτού, απαιτείται η υποβολή υπεύθυνης δηλώσεως επί ενσφραγίστου χάρτου του Ν.Δ. 105/1969, περί της οριστικής εξαγωγής αυτού στην αλλοδαπή και η κατάθεση της άδειας κυκλοφορίας και των κρατικών πινακίδων αναγνωρίσεως αυτού.
3.Η διαγραφή του οχήματος γίνεται με σχετική πράξη, απευθυνόμενη στον ενδιαφερόμενο και κοι-νοποιούμενη στην αρμόδια Οικονομική Εφορία, Ε.Μ.Μ. και στην Στατιστική Υπηρεσία.
Από κάθε Υπηρεσία Συγκοινωνιών αποστέλλεται, ανά δεκαπενθήμερο, στη Μηχανογραφική Υπηρεσία του Υπουργείου, έντυπη κατάσταση των οριστικώς διαγραφέντων οχημάτων.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και θα αρχίσει να εφαρμόζεται από την ημερομηνία ισχύος των διατάξεων του Κώδικος Οδικής Κυκλοφορίας."
Επειδή βγαίνουμε, κατά τη γνώμη μου, λίγο

όσον αφορά το συγκεκριμένο thread, σκέφτομαι, εάν μπορέσω και βρω λίγο χρόνο, να ξεκινήσω ένα σχετικό thread σύντομα, εάν συμφωνείτε βέβαια, μήπως μπορέσουμε να σώσουμε κάποια από τις πολυαγαπημένες μας Citroen. Νονέ και billara, που ξέρετε τόσα πολλά για το τι Citroen κυκλοφορεί στην επικράτεια, η συμβολή σας είναι ανεκτίμητη, είτε σε ένα τέτοιο thread, ή γενικά!