Όχι! Έβλεπα μέχρι τώρα σκαραβαίους - γλάστρες, τώρα οι αθεόφοβοι κάνουν και 2cv!το δέντρο είναι μέσα φυτρωμένο;;;
Όχι! Έβλεπα μέχρι τώρα σκαραβαίους - γλάστρες, τώρα οι αθεόφοβοι κάνουν και 2cv!το δέντρο είναι μέσα φυτρωμένο;;;
...klaps...
Μη με διαλιζεις ρε φίλε...το βλέπω συχνά και εκνευρίζομαι...Λ. Ηρακλείου στο ύψος Πευκάκια...

Αρκετα χρονια εκει..Όχι! Έβλεπα μέχρι τώρα σκαραβαίους - γλάστρες, τώρα οι αθεόφοβοι κάνουν και 2cv!
Ωχ έφαγα μαχαιριά στην καρδιά με αυτό το θέαμα... Πραγματικό νεκροταφείο...

Στραβος προφυλακτηρας και μπροστα δεν εχει λασποτηρες. Το αμαξι η εκανε βραχηκυκλωμα στα ηλεκτρικα η καιει λαδια και εχει τρυπια καζανακιαΓια να μην εχουμε πυροσβεστηρα...
Κ βγαινουμε απο τα ρουχα μας...
Εδω κοιταμε τον καπνό απο το αμαξι...μονο...
![]()

Κ εγω αυτό ειδα...Στραβος προφυλακτηρας και μπροστα δεν εχει λασποτηρες. Το αμαξι η εκανε βραχηκυκλωμα στα ηλεκτρικα η καιει λαδια και εχει τρυπια καζανακια![]()
Έμμμ, αυτά είναι να προσέχεις...Στραβος προφυλακτηρας και μπροστα δεν εχει λασποτηρες. Το αμαξι η εκανε βραχηκυκλωμα στα ηλεκτρικα η καιει λαδια και εχει τρυπια καζανακια![]()
Βραχυκύκλωμα στα ηλεκτρικά λέω εγώ ποιός συμφωνεί;
Και εγω αυτο πιστεύωΈμμμ, αυτά είναι να προσέχεις...Βραχυκύκλωμα στα ηλεκτρικά λέω εγώ ποιός συμφωνεί;

Προσοχή στα σωληνάκια βενζίνης μετα απο χρόνια ακινησία θα έχουν γίνει κουτσουροΘα πάω να πάρω πυροσβεστήρα για τη CX το Σαββατοκύρικο για να είμαι καλυμένος.

Απόδειξη πως τα 2CV έχουν αισθήματα: Με τέτοιο αναβάτη που είχε... βραχυκύκλωμα έπαθε...Και εγω αυτο πιστεύω![]()
Θα φέρω το μηχανικό κάποια στιγμή να τη βάλουμε μπροστά... 6 χρόνια μετά... Πότε πέρασαν;Προσοχή στα σωληνάκια βενζίνης μετα απο χρόνια ακινησία θα έχουν γίνει κουτσουρο![]()
Μερίκες συμβουλές απο εμέναΘα φέρω το μηχανικό κάποια στιγμή να τη βάλουμε μπροστά... 6 χρόνια μετά... Πότε πέρασαν;
Αα και τα σωληνάκια που είπαμε 

Όλα τα παραπάνω θα γίνουν! Λάδια και βαλβολίνες όλων των ειδών και φυσικά το LHM που μάλλον μετά από την τελευταία αλλαγή σφαιρών της υδροπνευματικής, το 2008, δεν είχε αλλαχθεί... Θα μπει και μπαταρία (χωρίς μπαταρία δεν γίνεται τίποτα...) μια και το αυτοκίνητο τη βόλτα στο τετράγωνο θα την κάνει, (ευτυχώς το γκαράζ είναι στα πέριξ των Ιωαννίνων που δεν πολύκυκλοφορεί αστυνομία για να με πιάσουν χωρίς πινακίδες και ασφάλεια...Μερίκες συμβουλές απο εμένα
Αλλάξε υποχρεωτικά Λάδια, μπούζι, φιλτρα λαδιού και βενζίνης και αέρα και το LHM κανε και εξαέρωση σε όλο το σύστημα μετάΑα και τα σωληνάκια που είπαμε
Ας σου πουν και οι κάτοχοί CX που έχουν φόβερες γνώσης πάνω στο συγκεκριμένο όχημα![]()
)