Citroen horror pics...

Reaction score
18.269
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Mavro dakri richno...san gnostos latris tou monofanarou...
κι εγώ νομίζω ότι το εμπρός μέρος των μονοφάναρων το βρίσκω πολύ πιο ολύ αρμονικό...

nonos

Member
Reaction score
24.529
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Το υποπλαισιο πινακιδας υποδηλωνει οτι δεν ειναι Ελλαδα.

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.065
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
ta 2 gs στην αποθηκη είναι ιταλια το πανω gsa που βρίσκετε?

nonos

Member
Reaction score
24.529
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Απο την υπογραφη των φωτογραφιων ,λογικα Γαλλια.

nonos

Member
Reaction score
24.529
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Κλασσικες citroen που δυστυχως κατεληξαν σε ανακυκλωσεις.:cry: Τις φωτογραφιες τις κρατησα απο το car.gr και ειναι το πολυ 4ετιας. Τα πιο συγχρονα ειναι καλες εκδοσεις αν παρατηρησετε...

ΜΙΛΤΟΣ

Member
Reaction score
660
Πόντοι
447
Χρηστο γιατι το εκανες αυτο ? θα παθουμε τιποτα .........προσπαθουμαι να τα ξεχασουμε ΛΥΠΗ ΛΥΠΗ ΛΥΠΗ..........

Nikephoros

Member
Reaction score
15.620
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Πω πω! Τραγωδία! Ιδίως η CX Turbo, η οποία φαίνεται αυθεντική με τις γνωστές ζάντες και "metric" ελαστικά, ένα από τα μεγαλύτερα ορόσημα στην ιστορία της Citroen και όχι μόνο..... Και εμένα η στεναχώρια μου είναι απίστευτη βλέποντας αυτές τις υπέροχες Citroen, θυσία για ένα σύγχρονο, καταλυτικό Ματσαμπούκι GLX, όπως έλεγε κάποτε και ο Κώστας Καββαθάς.

Last edited:

nonos

Member
Reaction score
24.529
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Η CX turbo ειναι αυτη στη Βεροια στα ανταλλακτικα στο car.gr. Εχω μιλησει μαζι του και θελει 500e ακοπο και μεταφορα οτι κανονισεις εσυ.

H DS ειναι με εργοστασιακο aircondition αυτη, φαινεται απο τον εμπρος προφυλακτηρα και τους αεραγωγους μεσα!

Last edited:

Nikephoros

Member
Reaction score
15.620
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
...Nikephore...i CX sou...! Chtipa tin!
Είχα πάρει τηλέφωνο σε έναν στη Βέροια και μου είπε ότι πρόκειται για ένα εντελώς παρατημένο αυτοκίνητο εδώ και χρόνια, το οποίο είναι τόσο σκουριασμένο που μάλλον μόνο για ανταλλακτικά αξίζει μόνο. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που φαίνεται στις εικόνες δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή που μου είπε (μιλάμε τώρα εδώ και 3 μήνες!). Για να εξακριβώσω εάν πρόκειται αφενός για τον ίδιο και αφετέρου, για το ίδιο αυτοκίνητο... Σε ευχαριστώ citrobella!

Υ.Γ. Μόλις το είδα, ναι αυτό είναι. Θα μπορούσε να σωθεί άραγε? Ποια είναι η γνώμη σου? Θα μπορούσα να προσπαθήσω, σιγά-σιγά, εάν θα ήταν δυνατόν ένα τέτοιο project.... Μόνο και μόνο για να σωθεί, είναι κρίμα τέτοιο αυτοκίνητο και φαίνεται αυθεντικότατο!

Last edited:
Top Bottom