visa chrono

visa chrono

Member
Reaction score
28.526
Πόντοι
1.607
thanks Κωστη..
Αντε περιμενω το καλοκαιρι..να παμε καμια βολτα..

visa chrono

Member
Reaction score
28.526
Πόντοι
1.607
θα παρουμε και τους αλλους..
Θα βαλουμε το περιπτερο η το καικι ...την ασπρουλα...τον clutch...ε και οτι αλλο...
με λιγες μπυρες.. φαγητο..greek souvlaki...στο καπω... κουβεντα...και βολτες...
Ωραια μερα ..θα ειναι... φιλε κωστη..
Εγω μεσα... και περιμενω να φυγει ο χειμωνας..snowsnow..
see you..my friend...:kind::kind:

visa chrono

Member
Reaction score
28.526
Πόντοι
1.607
Θα γραψω εδω...
Ενα ωραιο σαββατο.. το χθεσινο...που ξεκινησε..καποια στιγμη πριν καιρο να δω.. ενα αυτοκινητο...
Το αυτοκινητο το ειδα...αλλα δεν μπηκα στον πειρασμο... εκει φυσικα γνωρισα εναν ανθρωπο..που μου γεμισε την καρδια..ετσι δεν λενε..
Υπαρχουν σημερα τελικος αρκετοι.. που μου επιβεβαιωνουν ποσο ισχυρο.. ποσο πολυ μπορει καποιος να ακονισει το μυαλο του..να αναπτυξει την προσωπικοτητα του και τον χαρακτηρα του μεσα απο ενα χομπυ..και να κανει καποιους ευτυχισμενους που μεσα..απο κατι ..εχουν την δυνατοτητα να δουν φοβερα και τρομερα πραγματα που μπορει..καποιος να φτιαξει..μεσα σε ενα υπογειο...
Και Ναι ειμαι συγουρος πως εαν μπορουμε τετοια... μεσα σε ενα υπογειο.. περνωντας τον ελευθερο χρονο μας.. Τοτε μπορουμε...και αλλα πολλα στην καθημερινοτητα μας....
Αυτα που ειδα εχουν να κανουν με τους 2 τροχους..και το πως ενας απο εμας βλεπει ενα διτροχο καπου στο 80 προσαρμοσμενο ..και φτιαγμενο απο μια λευκη κολα χαρτι στις αναγκες του 2015.....
Οσο αφορα τα δικα μας.. θα πω μονο..πως εγω..στην αρχη..ξεκινησα να παω να παρω.. ενα ταμπλο..αλλα μπηκα σε σκεψεις οταν μου εστειλε ενα μηνυμα.."Ελπιζω να φερεις φορτηγο"...
Και μεσα απο κουβεντα..και τσιγαρο του υπογειου....κατεληξα να φυγω απο ενα πολυ ζεστο υπογειο...με ενα ακομα chrono σχεδoν σε τευχη...
Το φορτηγο...το βρηκα..στην εικονα του εργατη που εχω για 2 χρονια..ενος ταπεινου c4 diesel..
Kαι αφου τα φορτωσα...επρεπε να τα ξεφορτωσω..κιολας..στο υπογειο.. χαμογελωντας.. μιλωντας ..με φιλους..σαν να ειχα..βρει..χρυσες λιρες...
Η σκεψεις πολλες...και οπως ειπα και σε εναν πολυ καλο φιλο..."Που ξερεις...μπορει και να φτιαξουμε..και ενα σε μπλε..γαλαζιο παλ..με πρωτη προτεραιωτητα στον μικρο του..που δεν ειναι ποια μικρος και σε εκεινον..."
Γιατι..ολα αυτα...γιατι..νομιζω..φιλοι μου πως ολα..τα πραγματα..οσο μαυρα και να ειναι..μονο εμεις μπορουμε... να τα φτιαξουμε...και ολα ξεκινανε..απο την ψυχολογια..και το χαμογελο..που βαζουμε στα ματια μας.....
Αυτα και καλο βραδυ....

Εδω..στο σπιτι..και εχοντας καθαρισει..το ταμπλο...που ελεγα...με τα οργανακια του....

Merci....
Kαι καλη συνεχεια στα progect σου...

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Θα γραψω εδω...
Ενα ωραιο σαββατο.. το χθεσινο...που ξεκινησε..καποια στιγμη πριν καιρο να δω.. ενα αυτοκινητο...
Το αυτοκινητο το ειδα...αλλα δεν μπηκα στον πειρασμο... εκει φυσικα γνωρισα εναν ανθρωπο..που μου γεμισε την καρδια..ετσι δεν λενε..
Υπαρχουν σημερα τελικος αρκετοι.. που μου επιβεβαιωνουν ποσο ισχυρο.. ποσο πολυ μπορει καποιος να ακονισει το μυαλο του..να αναπτυξει την προσωπικοτητα του και τον χαρακτηρα του μεσα απο ενα χομπυ..και να κανει καποιους ευτυχισμενους που μεσα..απο κατι ..εχουν την δυνατοτητα να δουν φοβερα και τρομερα πραγματα που μπορει..καποιος να φτιαξει..μεσα σε ενα υπογειο...
Και Ναι ειμαι συγουρος πως εαν μπορουμε τετοια... μεσα σε ενα υπογειο.. περνωντας τον ελευθερο χρονο μας.. Τοτε μπορουμε...και αλλα πολλα στην καθημερινοτητα μας....
Αυτα που ειδα εχουν να κανουν με τους 2 τροχους..και το πως ενας απο εμας βλεπει ενα διτροχο καπου στο 80 προσαρμοσμενο ..και φτιαγμενο απο μια λευκη κολα χαρτι στις αναγκες του 2015.....
Οσο αφορα τα δικα μας.. θα πω μονο..πως εγω..στην αρχη..ξεκινησα να παω να παρω.. ενα ταμπλο..αλλα μπηκα σε σκεψεις οταν μου εστειλε ενα μηνυμα.."Ελπιζω να φερεις φορτηγο"...
Και μεσα απο κουβεντα..και τσιγαρο του υπογειου....κατεληξα να φυγω απο ενα πολυ ζεστο υπογειο...με ενα ακομα chrono σχεδoν σε τευχη...
Το φορτηγο...το βρηκα..στην εικονα του εργατη που εχω για 2 χρονια..ενος ταπεινου c4 diesel..
Kαι αφου τα φορτωσα...επρεπε να τα ξεφορτωσω..κιολας..στο υπογειο.. χαμογελωντας.. μιλωντας ..με φιλους..σαν να ειχα..βρει..χρυσες λιρες...
Η σκεψεις πολλες...και οπως ειπα και σε εναν πολυ καλο φιλο..."Που ξερεις...μπορει και να φτιαξουμε..και ενα σε μπλε..γαλαζιο παλ..με πρωτη προτεραιωτητα στον μικρο του..που δεν ειναι ποια μικρος και σε εκεινον..."
Γιατι..ολα αυτα...γιατι..νομιζω..φιλοι μου πως ολα..τα πραγματα..οσο μαυρα και να ειναι..μονο εμεις μπορουμε... να τα φτιαξουμε...και ολα ξεκινανε..απο την ψυχολογια..και το χαμογελο..που βαζουμε στα ματια μας.....
Αυτα και καλο βραδυ....

Εδω..στο σπιτι..και εχοντας καθαρισει..το ταμπλο...που ελεγα...με τα οργανακια του....

Merci....
Kαι καλη συνεχεια στα progect σου...
Με μπέρδεψε το ποστ σου... Τι πήγες να πάρεις? Και τελικά τι πήρες? Η ποιο σωστά... Τι θα πάρεις???

visa chrono

Member
Reaction score
28.526
Πόντοι
1.607
:lol:
Με μπέρδεψε το ποστ σου... Τι πήγες να πάρεις? Και τελικά τι πήρες? Η ποιο σωστά... Τι θα πάρεις???
Γιατι ..φιλε ..αποστολε...
Ξεκαθαρος ημουν....
Πηρα ενα visa chrono σε τευχη...ολα μαζι...

1000Pistes

Member
Reaction score
2.104
Πόντοι
697
απ οτι βλεπω στη φωτο εκανες καλη αγορα.....
κι απ οσα λες θα πρεπει να πηρες πολλα πραγματα.....
...τοσα που θα μπορεις να φτιαξεις αλλα δυο!!!!!!!
με το καλο να τα χαρεις.....
.....αν περισσευει και τιποτα και για μας,μας λες......
....κι αν μετανοιωσεις,καποτε,γι αυτην την αγορα,παλι μας λες.....

Last edited:

visa chrono

Member
Reaction score
28.526
Πόντοι
1.607
Πολλα... τροπος του λεγειν...
Αρκετα πραγματα χρησιμα σε εμενα..
Απλως γεμισαν ενα αμαξι του σημερα...με σκεψεις..και σκοπο..να φτιαξω ενα..κατι σαν αυτο...

Δυστυχως δεν εχω κατι που να μην το θελω..
Ευχαριστω και παλι..

visa chrono

Member
Reaction score
28.526
Πόντοι
1.607
πηρες και το μαυρο;;;;
Παρολες τις προσπαθειες να βρω καποιον να το παρει.. δυστυχως δεν τα καταφερα ..οπως και ο ιδιοκτητης του..
Ηθελα πραγματικα να μεινει σε κυκλοφορια.. ανεξαρτητα..εαν εγω θα επερνα τα πραγματα...
Δυστυχως το Μαυρο που λες... δεν θα συνεχισει να προσφερει τις υπηρεσιες του σε καποιον στους ελληνικους δρομους.....
Μετατροπη μπορει να ηταν σε 1100 αλλα...ειχε ολη την προσπαθεια..του ιδιοκτητη του να μεινει στον δρομο...και ηταν και καθαρο..απο σκουρια..και τα σχετικα...
Αυτα τα λιγα.....

1000Pistes

Member
Reaction score
2.104
Πόντοι
697
πηγε για αποσυρση τελικα;;;;
πηρες τουλαχιστον το ταμπλο του,τα διπλοφαναρα του και τις ζαντες του;;;;
το αλλο ηταν κι αυτο μετατροπη;;;

visa chrono

Member
Reaction score
28.526
Πόντοι
1.607
Παμε.. βολτα..:yahoo::yahoo:
Βραδυ... ησυχια...και ο αντιλαλος.......:mobile: στην Πεντελη...ηταν :up::up::up:

visa chrono

Member
Reaction score
28.526
Πόντοι
1.607
Eχει πλακα....παντως...
Και σου θυμιζει..τι κανει το χαμηλο βαρος..με ..ψυχη...
...και οταν...ο αλλος βλεπει..μονο κιτρινα φωτα...απο τον καθρεφτη..νομιζωντας...πως θα ξεμπερδευει..γρηγορα...Και δεν περνας....
Απλως ..παιζεις..χωρις..να τον πιεζεις....και χαμογελας...γεματος συναισθημα...
Αυτα τα λιγα...
Ετσι και αλλιως σημερα..καναμε πολλα...

Top Bottom