- Reaction score
- 20.293
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Italy Milan
μιλάμε για ενα πολύ άγριο Visa
...Οντως.....μιλάμε για ενα πολύ άγριο Visa
![]()
μεταγενεστερο,μαλλον....δικο του citroen
Eχεις στο μυαλο σου αυτο που πηγαινε πανω απο τα κεφαλια και γυρναγε πισω και επιανε στους πισω θολους εαν ναι δεν κανει..)...Οντως.....
αυτο το κλουβι τι προελευσης ειναι;;;;
γιατι δεν κανει;;;;Eχεις στο μυαλο σου αυτο που πηγαινε πανω απο τα κεφαλια και γυρναγε πισω και επιανε στους πισω θολους εαν ναι δεν κανει..)
Ρε ολο τελιτσες....και..μεγαλο ...... σχολια εισαι...
Οχι..γιατι δεν κανει;;;;
μια φωτο χιλιες λεξεις...τα λογια περιττά...Ρε ολο τελιτσες....και..μεγαλο ...... σχολια εισαι...
Αποτυπωσε..με απλα ελληνικα...το οτι..σημερα......( μεχρι να σκασει ο καγκουρας 50..ρης απο την Αυστρια...)

Ε..πες..για την βολτα του τετραγωνου....μια φωτο χιλιες λεξεις...τα λογια περιττά...![]()
μηπως θυμασαι ποσα χιλιοστα ειναι η μπροστινη ζανφορ στο Chrono,ποσα στο Club και ποσα στα απλα 954-1124-1360 ;;;Συγουρα στην κατηγορια των ιστορικων δεν..(αυτο που περιγραφω..)
Αυτο που βλεπεις κανει..
Ναι..μετα το 84..ναι,αλλα νομιζω οτι την εποχη που ετρεχαν αυτα, δεν υπηρχε τετοιο κλουβι στην homologation....
Καπου στο θεμα για visa εαν δεν ...θα το βαλω.. τουλαχιστον για αυτο που εχω στο βιβλιο..τουμηπως θυμασαι ποσα χιλιοστα ειναι η μπροστινη ζανφορ στο Chrono,ποσα στο Club και ποσα στα απλα 954-1124-1360 ;;;
εχω την εντυπωση οτι τα 2κυλινδρα εχουν πιο χονδρη ζανφορ μπροστα απ οτι τα υδροψυκτα....Καπου στο θεμα για visa εαν δεν ...θα το βαλω.. τουλαχιστον για αυτο που εχω στο βιβλιο..του