- Reaction score
- 8.326
- Πόντοι
- 947
- Περιοχή
- Zwettl Niederösterreich Austria
- Website
- www.citrobella.com
Bravo pedia... etzi sas thelo! Oreksatous.

..

Με μπέρδεψε το ποστ σου... Τι πήγες να πάρεις? Και τελικά τι πήρες? Η ποιο σωστά... Τι θα πάρεις???Θα γραψω εδω...
Ενα ωραιο σαββατο.. το χθεσινο...που ξεκινησε..καποια στιγμη πριν καιρο να δω.. ενα αυτοκινητο...
Το αυτοκινητο το ειδα...αλλα δεν μπηκα στον πειρασμο... εκει φυσικα γνωρισα εναν ανθρωπο..που μου γεμισε την καρδια..ετσι δεν λενε..
Υπαρχουν σημερα τελικος αρκετοι.. που μου επιβεβαιωνουν ποσο ισχυρο.. ποσο πολυ μπορει καποιος να ακονισει το μυαλο του..να αναπτυξει την προσωπικοτητα του και τον χαρακτηρα του μεσα απο ενα χομπυ..και να κανει καποιους ευτυχισμενους που μεσα..απο κατι ..εχουν την δυνατοτητα να δουν φοβερα και τρομερα πραγματα που μπορει..καποιος να φτιαξει..μεσα σε ενα υπογειο...
Και Ναι ειμαι συγουρος πως εαν μπορουμε τετοια... μεσα σε ενα υπογειο.. περνωντας τον ελευθερο χρονο μας.. Τοτε μπορουμε...και αλλα πολλα στην καθημερινοτητα μας....
Αυτα που ειδα εχουν να κανουν με τους 2 τροχους..και το πως ενας απο εμας βλεπει ενα διτροχο καπου στο 80 προσαρμοσμενο ..και φτιαγμενο απο μια λευκη κολα χαρτι στις αναγκες του 2015.....
Οσο αφορα τα δικα μας.. θα πω μονο..πως εγω..στην αρχη..ξεκινησα να παω να παρω.. ενα ταμπλο..αλλα μπηκα σε σκεψεις οταν μου εστειλε ενα μηνυμα.."Ελπιζω να φερεις φορτηγο"...
Και μεσα απο κουβεντα..και τσιγαρο του υπογειου....κατεληξα να φυγω απο ενα πολυ ζεστο υπογειο...με ενα ακομα chrono σχεδoν σε τευχη...
Το φορτηγο...το βρηκα..στην εικονα του εργατη που εχω για 2 χρονια..ενος ταπεινου c4 diesel..
Kαι αφου τα φορτωσα...επρεπε να τα ξεφορτωσω..κιολας..στο υπογειο.. χαμογελωντας.. μιλωντας ..με φιλους..σαν να ειχα..βρει..χρυσες λιρες...
Η σκεψεις πολλες...και οπως ειπα και σε εναν πολυ καλο φιλο..."Που ξερεις...μπορει και να φτιαξουμε..και ενα σε μπλε..γαλαζιο παλ..με πρωτη προτεραιωτητα στον μικρο του..που δεν ειναι ποια μικρος και σε εκεινον..."
Γιατι..ολα αυτα...γιατι..νομιζω..φιλοι μου πως ολα..τα πραγματα..οσο μαυρα και να ειναι..μονο εμεις μπορουμε... να τα φτιαξουμε...και ολα ξεκινανε..απο την ψυχολογια..και το χαμογελο..που βαζουμε στα ματια μας.....
Αυτα και καλο βραδυ....
Εδω..στο σπιτι..και εχοντας καθαρισει..το ταμπλο...που ελεγα...με τα οργανακια του....
![]()
Merci....
Kαι καλη συνεχεια στα progect σου...
Γιατι ..φιλε ..αποστολε...Με μπέρδεψε το ποστ σου... Τι πήγες να πάρεις? Και τελικά τι πήρες? Η ποιο σωστά... Τι θα πάρεις???
Παρολες τις προσπαθειες να βρω καποιον να το παρει.. δυστυχως δεν τα καταφερα ..οπως και ο ιδιοκτητης του..πηρες και το μαυρο;;;;

στην Πεντελη...ηταν 

???????Και..σημερα διωξαμε..τις φοβιες ενος φιλου....![]()
...with the wolves?????playing....που λεει και ο μικρος μου...