- Reaction score
- 24.965
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Θα φύγει θα φύγει.. Όλοι έχουμε δουλειές το 2014Θα μου λειψει το φετινο 24ωρο του sisa αλλα θα φυγει το 2013 δεν θα φυγει
![]()

Θα φύγει θα φύγει.. Όλοι έχουμε δουλειές το 2014Θα μου λειψει το φετινο 24ωρο του sisa αλλα θα φυγει το 2013 δεν θα φυγει
![]()

Τα λόγια είναι φτώχεια. Τράβα φωτογραφίεςΦορτισαμε μπαταρια και αυριο εχει μετακομισει σε αλλο σπιτακι..(να δουμε εαν του αρεσει) εεε και την σχετικη του βολτα μεχρι εκει για να ξεσκουριασει...

Τι να τραβηξω την μπαταρια που ειναι στον φορτιστη...Τα λόγια είναι φτώχεια. Τράβα φωτογραφίες![]()

Άντε ρε Μητσάρα τραβά να γουστάρουμε και εμείς λίγοΤι να τραβηξω την μπαταρια που ειναι στον φορτιστη...
Πλακα στην πλακα το εχω στο μυαλο μου αυτο.. ( εχω φτιαξει και το σκηνικο..)
Παντως μετα απο πολυ καιρο που μπηκα μεσα χθες το συναισθημα ηταν γ..............ο

Το 2cv που είναι φίλε? Η ζέμπρα του Χρήστου είναι? Μαζί τα φυλάτε?Αλλάξαμε σπιτάκι...
![]()
σιγα σιγα πισω....
![]()
![]()
και τελος με την κουκουλα του..
και αυτο που ηταν στο δρομο... το μαζεψαμε......
![]()

To 2cv ειναι του χρηστου,οπως και η bx (πολυ ωραια ,με λιγα χλμ)Το 2cv που είναι φίλε? Η ζέμπρα του Χρήστου είναι? Μαζί τα φυλάτε?
Ωραία το Βιζάκι
Βλέπω και μια ΒΧ στην πρώτη φωτογραφία?
.. kai ακομα εχει μαγαζια με αρκετα πραγματα γυρω μας με ανθρωπους με μερακι απο παλια..(καιρο ειχα να κανω τετοια βολτα και το καταευχαριστηθηκα..)Ανυπομονώ να βγάλουμε την ιδία Φώτο , έχουν περάσει μόλις 14χρονια !!!Επιτελούς την βρήκα
![]()
από αριστερά προς τα δεξιά... κόκκινο 2cv = Pierre Boulanger, άσπρο 2cv = Flamino Bertoni
κίτρινο 2cv = Visa chrono1999'
Ζανής?Οδηγησα και το 4L καλου φιλου και τρελλαθηκα..
Ευκολο, μαλακο,δουλευε σαν ραπτομηχανη παρα τα 30+ χρονακια του και παρολο τα ταμπουρακια η αισθηση ηταν μοναδικη..(αλλαξα γνωμη αρδην)..
Αυτα..
2cvoμάγαζα?ακομα εχει μαγαζια με αρκετα πραγματα γυρω μας με ανθρωπους με μερακι απο παλια..(καιρο ειχα να κανω τετοια βολτα και το καταευχαριστηθηκα..)![]()
ζανης ο ναιΖανής?
2cvoμάγαζα?
Το δικό σου ε?Tatoi 2012 filpa τεχνικος ελενχος
![]()