Αφου ποσταρα τις φωτο ας πω και λιγα λογια για το visa
Ηρθε μεταναστης το 2008 απο την γαλλια και ελπιζω να το δωσω μια μερα στον γιο μου (θα δειξει!)
Το μικροβιο μπηκε τελειωνοντας το ιστορικο ακροπολις του 06 και αρχισα σιγα-σιγα να ψαχνω ,στην αρχη διαφορα αγγλο ιταλικο γερμανικα αλλα τελικως αποφασισα να μεινω στον σωστο δρομο.!
Αφου εκανα ερευνα στο τη ηθελα και μπορουσα αρχισα να τα ταξινομω στο μυαλο μου και αποφασισα να ειναι το visa.
Eκει αρχιζουν τα δυσκολα και το ψαξιμο στο ιντερνετ ,φυσικα στην διαδρομη μπροστα μου βρηκα και δυο καροτσες στην ελλαδα (το ενα tonik kai to allo chrono κακες μετατροπες) που φυσικα δεν ηταν ουτε αυτο που εψαχνα και ηθελαν πολλα για να γινουν αυτοκινητα.
Το ψαξιμο τελειωνει οσο και εαν ακουγετε τρελλο το βραδυ που ειχαμε γυρισει απο το ακροπολις του 08 μπαινοντας στο σπιτι με νωπες εικονες απο τα αυτοκινητα που με συγκινουν ανοιξα τον υπολογιστη και εσκασαν μπροστα μου δυο φωτο ανεβασμενες μιση ωρα πριν,αφου κολησα για λιγο ξεκινησα στο λεπτο επικοινωνια .
Το ιδιο βραδυ ισως εκανα την μεγαλυτερη τρελλα που εχω κανει (περνωντας και την ιθηκη συμπαρασταση της γυναικας μου που καθωταν διπλα μου στο γραφειο)αποφασιζω να αγορασω το αυτοκινητο χωρις να παω να το δω παρα μονο απο φωτο που μου εστελνε ο γαλλος στην καθημερινη μας συνομιλια ( διαδικασιες, ολα τα εκανε αυτος μαλλον τυχερος ημουν και το visa ηθελε να ερθει ελλαδα!)
Βαζουμε τα χρηματα και τοτε αρχιζει η αναμονη 15 ημερες τρελλες αγωνιας και ανχους το τι θα δω ,προετιμαζομουν για ολα απο σουρωτηρη μεχρι οτι..
Ενα πρωι χτυπαει το τηλ και μου λεει η sister η μπακατελιτσα (υποκοριστικο που του βγαλανε οι γυναικες τις οικογενειας)σου ηρθε ελα να το δεις
Περνω τον Ζανη (φιλος καλος σε ολες τις τρελες αυτες μαζι της καναμε) και βουρ,το βλεπω να καθετε και να περιμενει οπως ακριβως ηθελα να ειναι(και δυο ξυλοκιβωτια πραγματα μαζι με δυο ντοσιε με ολη την ιστορια του) , εκεινη την στιγμη μου εφυγαν τα παντα και μονο χαμογελο.
Την ιδια μερα πηγαμε τελωνειο δεν ξεχνω ανοιγματα στην Λ. σχιστου (τα παιδεια παιζουν) και μετα μεσα για διαφορα που επρεπε να γινουν.
Φυσικα μεσα στην λαχταρα να το βγαλεις στο δρομο κανεις και λαθη. οπως π.χ τα φρενα που δεν υπηρχαν οταν ηρθε αλλαξαμε τα παντα και εννοω τα παντα αλλα δεν..και στο τελος ενας καλος μαστορας με υπομονη και βιβλιο διπλα του ανακαλυψε πως φορουσε αντλια απο 2cv kostos δικιας του 90 ευρω απο αγγλια.
Το αυτοκινητο μαζευτηκε ετοιμαστηκε ( δεν ηθελε και πολλα) και βγηκε .
Πρωτη βολτα με καλους φιλους παρεα στην Ιταλια και στην ICCCR στην πιστα της vallelunga.εξω απο την Ρωμη, ιδανικη!(το βραδυ για το ξενοδοχειο βαζαμε την γυναικα μου πισω αναμεσα στο ρολμπαρ πανω σ ενα κουτι και εμεις μπροστα κυριοι απολαμβαναμε) και εδω ο φιλος που λεγαμε ζανης!
Δεν ξεχνω τον γυρω με τον Νικολα στην πιστα (στην πισω φουρκετα)και με λαθος αναρτηση τοτε αλλα απολυτο τιμονι εκει που θες παει)και τους Ιταλους να εχουν βαλει το αυτοκινητο τις οργανωσεις καθετα να μας σταματησουν γιατι meeting ηταν οχι αγωνας και εμεις στον κοσμο μας σαν μικρα δεκα χρονων.
Επειδη μαλλων σεντονι εγραψα και οι αναμνησεις ειναι πολλες το αυτοκινητο ειναι ενα εργοστασιακο visa chrono κοινως γαλλικο με μοτερ 1361 και δυο διπλα καρμπυρατερ με αριθμημενη καροτσα και παραγωγη μονο 1982(ενα απο τα 1000)
Το ειχε citromaniac με αλλα 6-7 πολιτικα ,αγωνιστικα και με καμια δεκαρια αλλα και ειχε ανακατασκευασθει μια φορα το 88
Aυτα για τωρα καποια στιγμη ισως ανεβασω και τις διαφορες δουλειες που καναμε θα κανουμε !
Συγνωμη εαν κουρασα (εγω προσωπικα βρισκω παντα ενδιαφερων τετοια ποστ)
.Καλο βραδυ και καποια στιγμη θα πω και για τον παππου μου.