visa chrono

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Επιτελούς την βρήκα :)

από αριστερά προς τα δεξιά... κόκκινο 2cv = Pierre Boulanger, άσπρο 2cv = Flamino Bertoni
κίτρινο 2cv = Visa chrono :) 1999'

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Φοβερή μπράβο ρε φίλε :love:
Είναι τραβηγμένη στην παγκόσμια που έγινε εδώ στην Ελλάδα το 1999
Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα τα ξαναλέγαμε εδώ στο φόρουμ :)

visa chrono

Member
Reaction score
28.526
Πόντοι
1.607
Πιτσικράκης said:
visa chrono said:
Τι ωραια φωτο ποσο ωραια εκδηλωση!!!

Καλά όλα. Η πινακίδα σου που είναι?
Θελεις γυαλια δεν την βλεπεις? :lol:
σοβαρα τωρα οταν φτιαχτηκε ειπα να μην το τρυπησω μπροστα μονο πισω

visa chrono

Member
Reaction score
28.526
Πόντοι
1.607
Να κουνησω και λιγο αυτο...

Μια απο το 24 ωρο του σισα

και μια απο τατοι με ωραιο καδροο

kp61

Member
Reaction score
2
Πόντοι
262
visa chrono said:
Να κουνησω και λιγο αυτο...

Μια απο το 24 ωρο του σισα

και μια απο τατοι με ωραιο καδροο
στο εχω ξαναπει, αλλα δεν κρατιεμαι...θα στο ξαναπω. κουκλι το visa σου!!!

οπως και του νικολα η ds βεβαια!

visa chrono

Member
Reaction score
28.526
Πόντοι
1.607
στο εχω ξαναπει, αλλα δεν κρατιεμαι...θα στο ξαναπω. κουκλι το visa σου!!!
:lol:
οπως και του νικολα η ds βεβαια!

Βαγγελη καλησπερα thanks ..χαθηκαμε αν και εμαθα απο τον Νικο πως περασατε ωραια εχθες!! next time

A ρε Πιτσι με τις ατακες σου!!(τους κρατας ολους στην πριζα :lol: :lol: )

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
Τα εργοστασιακά βιζά είναι πάντα καλύτερα...!

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
visa chrono said:
χαθηκαμε αν και εμαθα απο τον Νικο πως περασατε ωραια εχθες!! next time

Που ήσουν εσύ?Γιατί δεν ήρθες???

visa chrono

Member
Reaction score
28.526
Πόντοι
1.607
DimitrisR said:
visa chrono said:
χαθηκαμε αν και εμαθα απο τον Νικο πως περασατε ωραια εχθες!! next time

Που ήσουν εσύ?Γιατί δεν ήρθες???
Δημητρη δυστυχως δεν μπορουσα παρ ολο που ημουν διπλα( ο μικρος εκεινη την ωρα παει για υπνο και επρεπε να ειμαι σπιτι)
Την αλλη φορα.

visa chrono

Member
Reaction score
28.526
Πόντοι
1.607
Αφου ποσταρα τις φωτο ας πω και λιγα λογια για το visa
Ηρθε μεταναστης το 2008 απο την γαλλια και ελπιζω να το δωσω μια μερα στον γιο μου (θα δειξει!)
Το μικροβιο μπηκε τελειωνοντας το ιστορικο ακροπολις του 06 και αρχισα σιγα-σιγα να ψαχνω ,στην αρχη διαφορα αγγλο ιταλικο γερμανικα αλλα τελικως αποφασισα να μεινω στον σωστο δρομο.!
Αφου εκανα ερευνα στο τη ηθελα και μπορουσα αρχισα να τα ταξινομω στο μυαλο μου και αποφασισα να ειναι το visa.
Eκει αρχιζουν τα δυσκολα και το ψαξιμο στο ιντερνετ ,φυσικα στην διαδρομη μπροστα μου βρηκα και δυο καροτσες στην ελλαδα (το ενα tonik kai to allo chrono κακες μετατροπες) που φυσικα δεν ηταν ουτε αυτο που εψαχνα και ηθελαν πολλα για να γινουν αυτοκινητα.
Το ψαξιμο τελειωνει οσο και εαν ακουγετε τρελλο το βραδυ που ειχαμε γυρισει απο το ακροπολις του 08 μπαινοντας στο σπιτι με νωπες εικονες απο τα αυτοκινητα που με συγκινουν ανοιξα τον υπολογιστη και εσκασαν μπροστα μου δυο φωτο ανεβασμενες μιση ωρα πριν,αφου κολησα για λιγο ξεκινησα στο λεπτο επικοινωνια .
Το ιδιο βραδυ ισως εκανα την μεγαλυτερη τρελλα που εχω κανει (περνωντας και την ιθηκη συμπαρασταση της γυναικας μου που καθωταν διπλα μου στο γραφειο)αποφασιζω να αγορασω το αυτοκινητο χωρις να παω να το δω παρα μονο απο φωτο που μου εστελνε ο γαλλος στην καθημερινη μας συνομιλια ( διαδικασιες, ολα τα εκανε αυτος μαλλον τυχερος ημουν και το visa ηθελε να ερθει ελλαδα!)
Βαζουμε τα χρηματα και τοτε αρχιζει η αναμονη 15 ημερες τρελλες αγωνιας και ανχους το τι θα δω ,προετιμαζομουν για ολα απο σουρωτηρη μεχρι οτι..
Ενα πρωι χτυπαει το τηλ και μου λεει η sister η μπακατελιτσα (υποκοριστικο που του βγαλανε οι γυναικες τις οικογενειας)σου ηρθε ελα να το δεις
Περνω τον Ζανη (φιλος καλος σε ολες τις τρελες αυτες μαζι της καναμε) και βουρ,το βλεπω να καθετε και να περιμενει οπως ακριβως ηθελα να ειναι(και δυο ξυλοκιβωτια πραγματα μαζι με δυο ντοσιε με ολη την ιστορια του) , εκεινη την στιγμη μου εφυγαν τα παντα και μονο χαμογελο.
Την ιδια μερα πηγαμε τελωνειο δεν ξεχνω ανοιγματα στην Λ. σχιστου (τα παιδεια παιζουν) και μετα μεσα για διαφορα που επρεπε να γινουν.
Φυσικα μεσα στην λαχταρα να το βγαλεις στο δρομο κανεις και λαθη. οπως π.χ τα φρενα που δεν υπηρχαν οταν ηρθε αλλαξαμε τα παντα και εννοω τα παντα αλλα δεν..και στο τελος ενας καλος μαστορας με υπομονη και βιβλιο διπλα του ανακαλυψε πως φορουσε αντλια απο 2cv kostos δικιας του 90 ευρω απο αγγλια.
Το αυτοκινητο μαζευτηκε ετοιμαστηκε ( δεν ηθελε και πολλα) και βγηκε .
Πρωτη βολτα με καλους φιλους παρεα στην Ιταλια και στην ICCCR στην πιστα της vallelunga.εξω απο την Ρωμη, ιδανικη!(το βραδυ για το ξενοδοχειο βαζαμε την γυναικα μου πισω αναμεσα στο ρολμπαρ πανω σ ενα κουτι και εμεις μπροστα κυριοι απολαμβαναμε) και εδω ο φιλος που λεγαμε ζανης!
Δεν ξεχνω τον γυρω με τον Νικολα στην πιστα (στην πισω φουρκετα)και με λαθος αναρτηση τοτε αλλα απολυτο τιμονι εκει που θες παει)και τους Ιταλους να εχουν βαλει το αυτοκινητο τις οργανωσεις καθετα να μας σταματησουν γιατι meeting ηταν οχι αγωνας και εμεις στον κοσμο μας σαν μικρα δεκα χρονων.
Επειδη μαλλων σεντονι εγραψα και οι αναμνησεις ειναι πολλες το αυτοκινητο ειναι ενα εργοστασιακο visa chrono κοινως γαλλικο με μοτερ 1361 και δυο διπλα καρμπυρατερ με αριθμημενη καροτσα και παραγωγη μονο 1982(ενα απο τα 1000)
Το ειχε citromaniac με αλλα 6-7 πολιτικα ,αγωνιστικα και με καμια δεκαρια αλλα και ειχε ανακατασκευασθει μια φορα το 88
Aυτα για τωρα καποια στιγμη ισως ανεβασω και τις διαφορες δουλειες που καναμε θα κανουμε !
Συγνωμη εαν κουρασα (εγω προσωπικα βρισκω παντα ενδιαφερων τετοια ποστ)
.Καλο βραδυ και καποια στιγμη θα πω και για τον παππου μου.

Marios

Moderator
Reaction score
1.347
Πόντοι
517
Περιοχή
Αθήνα - Αίγινα
Ευχαριστούμε πολύ. Αυτά τα ποστ, που περιγράφουν εμπειρίες και βιώματα είναι τα καλύτερα :up:

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Όντως πολύ ωραίο Post… για το ‘σεντόνι’ μη στεναχωριέσαι, αντίθετα… εμένα μου φάνηκε απλά ‘μαξιλαροθήκη’… :O

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Γεια σου ρε Δημήτρη :)

Το συναίσθημα που περιέγραψες με το visaκι σου εύχομαι να περιγράψω κάποια στιγμή και εγώ με το Βατραχάκι μου. Να είσαι καλά και να το χαίρεσαι φίλε μου.

akrapovitch

Member
Reaction score
3
Πόντοι
0
Ωραια ιστορια και τρελες .
Αυτες οι στιγμες που περιμενεις να δεις το αμαξι σαν παιδακι που περιμενει το δωρο του ειναι μαγικες , ετσι και αλλιως ειναι toys for big boys οπως και να το κανουμε
Διαβαζωντας παντως διαφορες ιστοριες καταληγω .....ολοι τα ιδια μυαλα εχουμε :lol:

Top Bottom