- Reaction score
- 24.571
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Αξίζει με τα 1000 Νίκο.
Πολύ ωραία Νίκο, θα το δω και εγώ. Και εμένα με τα μονά φανάρια δε φωτίζει καλά στην κανονική σκάλα, μόνο στη μεγάλη σκάλα είναι αποδεκτά τα φώτα.View attachment 29390
topothetithikan....
I veltiosi apisterfti.
Anagaio gia CX me ta dipla fanaria brosta.
Paradosko einai oti i CX oi vasikes ekdoseis me ta mona fanaria, fotizoun poli kallitera me ta fota diastavroseos apo tis 'akrives' me ta dipla.
Episis sta dipla fanaria einai belas i allagi tis H3 gia ta porias
Ναι, μονά έχω, αλλά απλώς εμένα δε με ικανοποιούν και τόσο πολύ. Μάλλον τα συγκρίνω με τα φοβερά φώτα του Picasso. Και το Octavia είχε φοβερά φώτα, σε σημείο να μου κάνουν σινιάλο νομίζοντας ότι έχω αναμμένα τα μεγάλα.Sigoura exei ta mona i diki sou?
ta mona einai poli kalitera stin mesaia skala.
Me ta dipla ton 'plousion' ekdoseon einai katastrofi.
Giati h h4 exei diathesimo to miso mono katoptro
Online τα πήρες Νίκο?
Με ενδιαφέρει και εμένα
Δεν καταλαβαίνει από κράσπεδα...Ωραίο παρκάρισμα![]()
το εβγαλα φωτογραφια γιατι ηταν δυο εναλλακτικες επιλογες στην γαλλικη αγορα την ιδια εποχη.Αρχοντιά
Αν δεν κάνω λάθος θα πρέπει να ήταν σε τελείως διαφορετικές κατηγορίες τιμής, οπότε δεν τα λες και εύκολα εναλλακτικές επιλογές.το εβγαλα φωτογραφια γιατι ηταν δυο εναλλακτικες επιλογες στην γαλλικη αγορα την ιδια εποχη.
Ειχαν σημαντικη διαφορα τιμης εχεις δικιο!Αν δεν κάνω λάθος θα πρέπει να ήταν σε τελείως διαφορετικές κατηγορίες τιμής, οπότε δεν τα λες και εύκολα εναλλακτικές επιλογές.
Μπορείς να βρεις τιμές της εποχής;