- Reaction score
- 8.327
- Πόντοι
- 947
- Περιοχή
- Zwettl Niederösterreich Austria
- Website
- www.citrobella.com
...orees zandes Activa!
Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ!...orees zandes Activa!
...orees zandes Activa!
Από Activa πρώτης γενιάς. Έχουν τρύπα στο κέντρο. 80 ευρώ είχα πάρει τις ζάντες, και άλλα 80 τις γνήσιες καινούριες τάπες... Είναι ολόισιες και ποτέ δεν μου έχουν κάνει κόλπα. Έχουν και τα γνήσια μπουλόνια τους. Λίγα ψεγάδια στο χρώμα και μικροακουμπήματα τα είχαν ήδη αλλά ΟΚ. Έχω βρει άλλη μια ίδια τετράδα και θα την τσιμπήσω.Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ!
Merci αγόρι! Απίστευτη διαφορά (δεν κοιτώ το εμφανησιακό...) θερμοκρασιακά, και τώρα μου κακοφαίνεται που δεν έβαλα το 2012 αθερμικό παρμπρίζ....Μεγεια τα φιμε κωλοπαιδο!

γιατι υπηρχε αθερμικοπαρμπριζ?ειχα ψαξει το 2011 και δεν βρηκα...μεγιες τα φιμε...τα εχω από το 2009 και ειδα διαφοραΣήμερα σε μικροδιαδρομές εντός κοντινών περιοχών. Τίποτα το ιδιαίτερο...
Από Activa πρώτης γενιάς. Έχουν τρύπα στο κέντρο. 80 ευρώ είχα πάρει τις ζάντες, και άλλα 80 τις γνήσιες καινούριες τάπες... Είναι ολόισιες και ποτέ δεν μου έχουν κάνει κόλπα. Έχουν και τα γνήσια μπουλόνια τους. Λίγα ψεγάδια στο χρώμα και μικροακουμπήματα τα είχαν ήδη αλλά ΟΚ. Έχω βρει άλλη μια ίδια τετράδα και θα την τσιμπήσω.
Merci αγόρι! Απίστευτη διαφορά (δεν κοιτώ το εμφανησιακό...) θερμοκρασιακά, και τώρα μου κακοφαίνεται που δεν έβαλα το 2012 αθερμικό παρμπρίζ....
Ναι! Και γνήσιο μάλιστα! Και στους 2 τύπους παρμπρίζ. Και για εσένα και για το δικό μου με θέση για αισθητήρα.γιατι υπηρχε αθερμικοπαρμπριζ?ειχα ψαξει το 2011 και δεν βρηκα...μεγιες τα φιμε...τα εχω από το 2009 και ειδα διαφορα
Για τα φιμε το επιβεβαίωνω και εγώ. Έχω βάλει στο Picasso και υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με πριν. Σκεφτείτε μόνο οτι το αυτοκίνητο δροσίζεται σε χρόνο μικρότερο στο μισο από ότο πρινγιατι υπηρχε αθερμικοπαρμπριζ?ειχα ψαξει το 2011 και δεν βρηκα...μεγιες τα φιμε...τα εχω από το 2009 και ειδα διαφορα
Σου προτείνω να βάλεις... Τουλάχιστον δε θα βράζει το αυτοκίνητο... Με παιδιά όμως επιβάλεται σε κάθε περίπτωσηΜεγαλη υποθεση και στη zx που δεν εχει air condition...