Τι κάναμε σήμερα με το 2cv/DS/CX ή κάποιο άλλο ιστορικό μας Citroen?

nonos

Member
Reaction score
24.403
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Μεγεια τα φιμε κωλοπαιδο!

billaras

Technical expert
Reaction score
1.109
Πόντοι
577
Περιοχή
Καλλιθέα (Αττικής)-Ρίο (De Patras)
Σήμερα σε μικροδιαδρομές εντός κοντινών περιοχών. Τίποτα το ιδιαίτερο...

...orees zandes Activa!
Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ!
Από Activa πρώτης γενιάς. Έχουν τρύπα στο κέντρο. 80 ευρώ είχα πάρει τις ζάντες, και άλλα 80 τις γνήσιες καινούριες τάπες... Είναι ολόισιες και ποτέ δεν μου έχουν κάνει κόλπα. Έχουν και τα γνήσια μπουλόνια τους. Λίγα ψεγάδια στο χρώμα και μικροακουμπήματα τα είχαν ήδη αλλά ΟΚ. Έχω βρει άλλη μια ίδια τετράδα και θα την τσιμπήσω.

Μεγεια τα φιμε κωλοπαιδο!
Merci αγόρι! Απίστευτη διαφορά (δεν κοιτώ το εμφανησιακό...) θερμοκρασιακά, και τώρα μου κακοφαίνεται που δεν έβαλα το 2012 αθερμικό παρμπρίζ....

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.051
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Σήμερα σε μικροδιαδρομές εντός κοντινών περιοχών. Τίποτα το ιδιαίτερο...

Από Activa πρώτης γενιάς. Έχουν τρύπα στο κέντρο. 80 ευρώ είχα πάρει τις ζάντες, και άλλα 80 τις γνήσιες καινούριες τάπες... Είναι ολόισιες και ποτέ δεν μου έχουν κάνει κόλπα. Έχουν και τα γνήσια μπουλόνια τους. Λίγα ψεγάδια στο χρώμα και μικροακουμπήματα τα είχαν ήδη αλλά ΟΚ. Έχω βρει άλλη μια ίδια τετράδα και θα την τσιμπήσω.

Merci αγόρι! Απίστευτη διαφορά (δεν κοιτώ το εμφανησιακό...) θερμοκρασιακά, και τώρα μου κακοφαίνεται που δεν έβαλα το 2012 αθερμικό παρμπρίζ....
γιατι υπηρχε αθερμικοπαρμπριζ?ειχα ψαξει το 2011 και δεν βρηκα...μεγιες τα φιμε...τα εχω από το 2009 και ειδα διαφορα

billaras

Technical expert
Reaction score
1.109
Πόντοι
577
Περιοχή
Δουλειές και πάλι δουλειές και ενασχολήσεις. Είμαστε τελικά πολυάσχολοι.... Ωραίο το 2CV όπως εξελίσσεται.

γιατι υπηρχε αθερμικοπαρμπριζ?ειχα ψαξει το 2011 και δεν βρηκα...μεγιες τα φιμε...τα εχω από το 2009 και ειδα διαφορα
Ναι! Και γνήσιο μάλιστα! Και στους 2 τύπους παρμπρίζ. Και για εσένα και για το δικό μου με θέση για αισθητήρα.

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.921
Πόντοι
827
Για τα φιμε το επιβεβαίωνω και εγώ. Έχω βάλει στο Picasso και υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με πριν. Σκεφτείτε μόνο οτι το αυτοκίνητο δροσίζεται σε χρόνο μικρότερο στο μισο από ότο πριν

nonos

Member
Reaction score
24.403
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Μεγαλη υποθεση και στη zx που δεν εχει air condition...

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.921
Πόντοι
827
Μεγαλη υποθεση και στη zx που δεν εχει air condition...
Σου προτείνω να βάλεις... Τουλάχιστον δε θα βράζει το αυτοκίνητο... Με παιδιά όμως επιβάλεται σε κάθε περίπτωση

nonos

Member
Reaction score
24.403
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Μονο μπερδεμα και προβληματα μετα αφου δε το εχει + αλλο ταμπλω για να μπει... :heat::fool:

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.327
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
...ke epsaksa, brika ke episkevasa to problima pou iche i poliagapimeni mou GS Break...
Den anabane ta fota gia tin pinakida...piso...
Iche kopi apo koposi michaniki to kalodio pou sindei to amaksoma me tin 5ti porta... Evtichos pou ime mana stis diagnosis, ke stin doulia, ala ke sta Citroën...

billaras

Technical expert
Reaction score
1.109
Πόντοι
577
Περιοχή
Χθες μικρομετακινήσεις σε χρειαζούμενα μέρη με την Κυρία. Το Megane προς το παρών ακίνητο. Αν δεν το ξεκουνήσω εγώ, θα σκουριάσει αν περιμένει τον father....
Ααααα, τελικά ανακαλύψαμε προχθές στον έλεγχο του AC μετά από 1,5 μήνα λειτουργίας, 3 σημεία πολύ πολύ μικρά, στο ψυγείο μπροστά, μικρο-ψωριάσματα από όπου βγήκε λίγος "δείκτης". Άρα; Ψάξιμο για ψυγείο AC-συμπυκνωτή. Ψάξιμο, ψάξιμο, ψάξιμο, τελικά βρήκα χθες Hella-Behr στα 100 ευρώ καινούριο. Όχι κινεζιά no-name, όχι απλά "ευρωπαϊκό" (είμαι και περίεργος πανάθεμά με....).
Σήμερα απλά το πήγα και μου το πέρασαν. Αφαίρεση φρέον, αφαίρεση ψυγείου, τοποθέτηση καινούριου, δημιουργία κενού*2 φορές, νέο λάδι, φρέον, δουλεύει καλά. Το ντεπόζιτο είναι πλέον κάτω των 3/4 και αρκετά πάνω του 1/2. Προς το παρών όλα καλά. Για τις επόμενες μέρες και ώρες βλέπουμε....

visa chrono

Member
Reaction score
28.717
Πόντοι
1.607
Γιατρουλη όλα καλά..?
Εύχομαι τα καλύτερα φίλε μου...:kind::lovecitroen::kind::kind::kind::citroen::citroen:

Top Bottom