Τι κάναμε σήμερα με το 2cv/DS/CX ή κάποιο άλλο ιστορικό μας Citroen?

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.324
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Χθες μετακινήσεις πάλι αλλά Γαλλικά, μια με το Megane, μια με Super 5, κάτι ανησυχίες είχε και ο @nonos ..... ΟΚ πολύ ωραία περάσαμε. Αλλά ήμασταν 4 χωρίς τον @Flaminio Bertoni .....
εμαθα οτι ηρθε και ο μουσατος...

billaras

Technical expert
Reaction score
1.109
Πόντοι
577
Περιοχή
Καλλιθέα (Αττικής)-Ρίο (De Patras)
Ναι ήταν....για πόση ώρα όμως;
Εσύ δεν ήσουν....ενώ το υποσχέθηκες. Εσύ έχασες. :shock::tease::tease::tease::tease:

billaras

Technical expert
Reaction score
1.109
Πόντοι
577
Περιοχή
Καλλιθέα (Αττικής)-Ρίο (De Patras)
Σήμερα με συντρόφευε για αρκετές ώρες ένα Citroen ZX Monte Carlo κάνοντας περίπου 80km μαζί του.
Ο πατέρας κινήθηκε με το Megane για ψιλολόγια.
Εγώ άλλαξα κάτι λάμπες και μπιχλιμπίδια σε ένα Megane III turbodiesel GT Line. Μετά ασχολήθηκα με την Γριά Κυρία, της άλλαξα μπουζί που είχαν να αλλαχθούν από το 2010, και μπουζοκαλώδια, που ήταν τα πρώτα της, εδώ και περίπου 32 χρόνια. Παρατήρησα ότι κουνιόταν λίγο το καπάκι του ντριστριμπιτέρ και έσφιξα την μια βίδα που ήταν χαλαρή. Από βδομάδα ίσως έχει πλύσιμο και βλέπουμε....
Ασχολήθηκα για περίπου 2 ώρες με ένα C2 για τακάκια και αφαίρεση προφυλακτήρα για να φέρω λίγο ένα φτερό, και μετά άλλαξα σωλήνες καυσίμου στο ΖΧ από εμπρός μέχρι πίσω. Τζάμι. Δοκιμή στο C2 και μετά επιστροφή με το ΖΧ να πετάει γεμάτο εργαλεία.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.189
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Σήμερα με συντρόφευε για αρκετές ώρες ένα Citroen ZX Monte Carlo κάνοντας περίπου 80km μαζί του.
Ο πατέρας κινήθηκε με το Megane για ψιλολόγια.
Εγώ άλλαξα κάτι λάμπες και μπιχλιμπίδια σε ένα Megane III turbodiesel GT Line. Μετά ασχολήθηκα με την Γριά Κυρία, της άλλαξα μπουζί που είχαν να αλλαχθούν από το 2010, και μπουζοκαλώδια, που ήταν τα πρώτα της, εδώ και περίπου 32 χρόνια. Παρατήρησα ότι κουνιόταν λίγο το καπάκι του ντριστριμπιτέρ και έσφιξα την μια βίδα που ήταν χαλαρή. Από βδομάδα ίσως έχει πλύσιμο και βλέπουμε....
Ασχολήθηκα για περίπου 2 ώρες με ένα C2 για τακάκια και αφαίρεση προφυλακτήρα για να φέρω λίγο ένα φτερό, και μετά άλλαξα σωλήνες καυσίμου στο ΖΧ από εμπρός μέχρι πίσω. Τζάμι. Δοκιμή στο C2 και μετά επιστροφή με το ΖΧ να πετάει γεμάτο εργαλεία.
Αγαπητέ είσαι εκτός θέματος νομίζω :lol:
Καμία από τις προ αναφερθείσες ηλεκτρικές σκούπες δεν είναι ιστορική Citroen.. teasing

gerovas

Member
Reaction score
473
Πόντοι
417
Αγαπητέ είσαι εκτός θέματος νομίζω :lol:
Καμία από τις προ αναφερθείσες ηλεκτρικές σκούπες δεν είναι ιστορική Citroen.. teasing
είσαι πολυ σκληρο αγόρι:chair::chair::offtopic:

visa chrono

Member
Reaction score
28.717
Πόντοι
1.607
:ban::ban::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy:............:dash:
...Βασίλη αγόρι μου..έχω τηλέφωνο του ινδου...που μπορεί να σου προσαρμόσει Zx...& megane...etc....σε classic citroen.....δουλεύει καλέμι...φοβερά...:dance::dance:(από την γνωστή πετυχημένη διαφήμιση....)

visa chrono

Member
Reaction score
28.717
Πόντοι
1.607
ξύπνησα από το λήθαργο τα σιδερένια σαλιγκαρια
Έχεις τρομερό κήπο....στα αμάξια της καρδιάς σου αγαπητέ ιταλιανο μου....
...Και εκείνο το παγκάκι κάνει για μεσημεριανό καλοκαιρινό υπνάκο.....
...

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.324
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Έχεις τρομερό κήπο....στα αμάξια της καρδιάς σου αγαπητέ ιταλιανο μου....
...Και εκείνο το παγκάκι κάνει για μεσημεριανό καλοκαιρινό υπνάκο.....
...
που να βγαλω κ την αιώρα

Reaction score
18.265
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.324
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Orea, orees foto...anakoufistika...thelo ales 3 kourastikes imeres gia na archisi i 15imeri mou adia...
να σου στελνω ξαδελφε τοτε...

Top Bottom