- Reaction score
- 24.391
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα

Γκρεμίστηκε κανένας φούρνος; Πώς έτσι και οδηγήσες αυτοκίνητο;Το πιο "αστρωτο" c4 b7 diesel στη χώρα το οποίο έκλεισε 10ετια με ούτε 110.000km
Κάναμε και το πρώτο μεγάλο service με ιμάντες μέσα-εξω και τεντωτηρες, αντλία νερού, παραφλου, φίλτρο αέρα και φίλτρο πετρελαίου ενώ αλλάχτηκαν και τακακια-δισκοι εμπρός με γνήσια καθότι είχε τρέμουλο στο φρενάρισμα.
Ευχαριστώ το Νικόλα Δρακωνακη και την ομάδα του που το επιμελήθηκαν.
Εδώ στο ένα από τα δυο ταξίδια που της κάνω (δανεικό πάντα!) καθε χρόνο για να γράφει και αυτό λιγο και να καίω ακριβώς το 1/3 από την Ιταλίδα
View attachment 36178
Λουτρά Σμοκόβου.

Golfακι φαντάζομαι μερες άκρες ….Το πιο "αστρωτο" c4 b7 diesel στη χώρα το οποίο έκλεισε 10ετια με ούτε 110.000km
Κάναμε και το πρώτο μεγάλο service με ιμάντες μέσα-εξω και τεντωτηρες, αντλία νερού, παραφλου, φίλτρο αέρα και φίλτρο πετρελαίου ενώ αλλάχτηκαν και τακακια-δισκοι εμπρός με γνήσια καθότι είχε τρέμουλο στο φρενάρισμα.
Ευχαριστώ το Νικόλα Δρακωνακη και την ομάδα του που το επιμελήθηκαν.
Εδώ στο ένα από τα δυο ταξίδια που της κάνω (δανεικό πάντα!) καθε χρόνο για να γράφει και αυτό λιγο και να καίω ακριβώς το 1/3 από την Ιταλίδα
View attachment 36178
Λουτρά Σμοκόβου.
Νεα...διαλυση ανελαβα υποθετω, και καλες προϋθεσεις στοκ για να βρω (αν το αποφασισω) και μια 2.0 turbo Activa σειρα Ι για κυκλοφορια-αντικα εφοσον υπαρχουν πραγματα πλεον![]()

Είχα ξεχάσει να πω και εντυπώσεις.Να κάτι ακόμη που μαθαίνω από το φόρουμ: δεν ήξερα ότι υπάρχει πλήρως συνθετικό λάδι 10-40 στην αγορά (Amsoil).

Γιατί σπάνιο? Στη ΒΧ μου πάντα λειτουργεί. Με το άναμμα του διακόπτη δείχνει τη στάθμη του λαδιού και αφού πάρει μπρός ο κινητήρας δείχνει τη πίεση του λαδιου.(για όσους δε γνωρίζουν, είναι πολύ σπάνιο να λειτουργεί αυτός ο δείκτης! Και λειτουργεί 2 φορές, μία όταν ενεργοποιείται η μπαταρία και μία δεύτερη όταν παίρνει μπρος ο κινητήρας). Και ανέβηκε σε 7-8 δευτερόλεπτα, ως συνήθως.... 40 χρονών.... Θα την οδηγώ όλη την εβδομάδα!
Στις CX σπάνιο! Από όσο γνωρίζω. Και σε εμένα δε λειτουργεί πάντα. Το συγκεκριμένο όργανο στις CX είναι δείκτης μόνο της στάθμης.Γιατί σπάνιο? Στη ΒΧ μου πάντα λειτουργεί. Με το άναμμα του διακόπτη δείχνει τη στάθμη του λαδιού και αφού πάρει μπρός ο κινητήρας δείχνει τη πίεση του λαδιου.

Η ατιμη μου φτιαχνει τη διαθεση.