Μετά τον καθαρισμό των μπεκ βλέπω και βιώνω απίστευτα χαμηλές καταναλώσεις που δεν είχε ποτέ το αυτοκίνητο. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, συνολική αυτονομία σχεδόν 1400χλμ μέσα στην πόλη! Σημειωτέον, το ντεπόζιτο είναι 55 λίτρα.
View attachment 34208View attachment 34209
Μήπως κάνεις κάποιο λάθος Νίκο μου;
Εγώ στην πόλη είμαι με σπαρτιάτικη οδήγηση μαξ 850χλμ από τότε που το πήρα και είχε 38.000 χλμ
Όλα εξαρτώνται από το είδος της διαδρομής που κάνουμε, αναμφίβολα. Είναι συγκεκριμένες κάποιες διαδρομές που κάνω και, όπως ανέφερα, απλώς δεν έχω ξαναδεί τέτοια ένδειξη ποτέ πριν. Είναι το 2ο γέμισμα που κάνω μετά τον καθαρισμό, στο πρώτο είχα αυτονομία από 1080-1200, που πάλι δεν το έχω ξαναδεί μέσα στην πόλη.
Η συγκεκριμένη αυτονομία βγήκε μετά από διαδρομή μίας ώρας και δέκα λεπτών (38.4χλμ, όπως δείχνει το κοντέρ) από Ίλιον - Καλλιθέα και πάλι Ίλιον μέσω Κηφισού. Ο Κηφισός στο κατέβασμα, αφήνοντας το γκάζι με ταχύτητα μέσα (μηδενική κατανάλωση δηλαδή), ρίχνει πολύ το μέσο όρο. Στην άνοδο, όμως, είναι διαφορετικά. Απλώς στο ίδιο δρομολόγιο δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη αυτονομία. Και στο προηγούμενο γέμισμα οι ενδείξεις με το πόσα χλμ διήνυσα, το πόσο πετρέλαιο έβαλα και το τι υπόλοιπο είχα στο ρεζερβουάρ ήταν ακριβέστατες. Αλλά το βλέπω και στις στιγμιαίες καταναλώσεις, είναι πολύ χαμηλότερες. Τα ανέφερα ολα αυτά για να τονίσω τον καθαρισμό των μπεκ και το συνεργείο που τον έκανε, για να το έχουμε, εάν χρειαστεί, υπ΄ όψιν μας.