Τι αυτοκίνητο οδηγάμε σήμερα?

visa chrono

Member
Reaction score
27.926
Πόντοι
1.607
Μετά τον καθαρισμό των μπεκ βλέπω και βιώνω απίστευτα χαμηλές καταναλώσεις που δεν είχε ποτέ το αυτοκίνητο. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, συνολική αυτονομία σχεδόν 1400χλμ μέσα στην πόλη! Σημειωτέον, το ντεπόζιτο είναι 55 λίτρα.

View attachment 34208View attachment 34209
Για το μονο που θυμαμαι ενα c4 diesel ..
Πανω απο 1100 χλμ σταθερα εβγαζε ανα γεμισμα ..
Ο 1.6 με τα 110 ..

Ελπιζω Νικολα να μην ειναι λογος να το κρατησεις ....
Καλημερες πολλες

Nikephoros

Member
Reaction score
14.211
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Μετά τον καθαρισμό των μπεκ βλέπω και βιώνω απίστευτα χαμηλές καταναλώσεις που δεν είχε ποτέ το αυτοκίνητο. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, συνολική αυτονομία σχεδόν 1400χλμ μέσα στην πόλη! Σημειωτέον, το ντεπόζιτο είναι 55 λίτρα.

View attachment 34208View attachment 34209
Μήπως κάνεις κάποιο λάθος Νίκο μου;
Εγώ στην πόλη είμαι με σπαρτιάτικη οδήγηση μαξ 850χλμ από τότε που το πήρα και είχε 38.000 χλμ
Όλα εξαρτώνται από το είδος της διαδρομής που κάνουμε, αναμφίβολα. Είναι συγκεκριμένες κάποιες διαδρομές που κάνω και, όπως ανέφερα, απλώς δεν έχω ξαναδεί τέτοια ένδειξη ποτέ πριν. Είναι το 2ο γέμισμα που κάνω μετά τον καθαρισμό, στο πρώτο είχα αυτονομία από 1080-1200, που πάλι δεν το έχω ξαναδεί μέσα στην πόλη.

Η συγκεκριμένη αυτονομία βγήκε μετά από διαδρομή μίας ώρας και δέκα λεπτών (38.4χλμ, όπως δείχνει το κοντέρ) από Ίλιον - Καλλιθέα και πάλι Ίλιον μέσω Κηφισού. Ο Κηφισός στο κατέβασμα, αφήνοντας το γκάζι με ταχύτητα μέσα (μηδενική κατανάλωση δηλαδή), ρίχνει πολύ το μέσο όρο. Στην άνοδο, όμως, είναι διαφορετικά. Απλώς στο ίδιο δρομολόγιο δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη αυτονομία. Και στο προηγούμενο γέμισμα οι ενδείξεις με το πόσα χλμ διήνυσα, το πόσο πετρέλαιο έβαλα και το τι υπόλοιπο είχα στο ρεζερβουάρ ήταν ακριβέστατες. Αλλά το βλέπω και στις στιγμιαίες καταναλώσεις, είναι πολύ χαμηλότερες. Τα ανέφερα ολα αυτά για να τονίσω τον καθαρισμό των μπεκ και το συνεργείο που τον έκανε, για να το έχουμε, εάν χρειαστεί, υπ΄ όψιν μας.

Nikephoros

Member
Reaction score
14.211
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Ελπιζω Νικολα να μην ειναι λογος να το κρατησεις ....
Καλημερες πολλες
Σίγουρα όχι Δημήτρη, είναι ακριβώς όπως το λες. Απλώς δεν μπορώ τώρα, έχω βάλει σα στόχο του χρόνου, εάν είμαστε ζωντανοί και υγιείς...

nonos

Member
Reaction score
21.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Ναι...
Ευτυχώς όμως δε πέτυχα λευκή γιατί θα έμοιαζε με κορεάτικο ψυγείο...:shifty:

nonos

Member
Reaction score
21.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Σε λιγότερο από 48 ώρες έκανε πρώτη σοβαρή στάση Βάθη Τολοφώνας για μπανιο με μικροστασεις παραλιακές μετα, από εκεί Αιτωλικό το απογευμα και το βράδυ Αγρίνιο. Την επόμενη μέχρι το Θέρμο, καφεδάκι στη Μυρτιά στη Τριχωνίδα καρφί πέρασμα απο Αντίρριο απέναντι και έφτασα σύνορα με Ηλεία. Αναστροφή και συνάντηση τον πατρινό κολλητό από τα φοιτητικά χρόνια με την οικογενεια του στο Ρίο για μπανιο, αποχαιρετισμός, ταβερνάκι Ψαθόπυργο ,cruise 110-clima-92,6 και επιστροφή Αθήνα τα μεσάνυχτα. Απόλαυση..:love:

Στο φόντο ένα σημείο που είδα τυχαία αν και το έχω συναντήσει φωτογραφικά στο διαδίκτυο, στο Στροβίκι Βοιωτίας
34863

Last edited:

minas

Member
Reaction score
2.966
Πόντοι
667
Στο φόντο ένα σημείο που είδα τυχαία αν και το έχω συναντήσει φωτογραφικά στο διαδίκτυο, στο Στροβίκι Βοιωτίας
View attachment 34863
Κατι που ισως δεν ειναι πολυ γνωστο,ειναι οτι το συγκεκριμενο σημειο εχει πρωταγωνιστησει σε διαφημιση,οχι πολλα χρονια πριν.Βεβαια,σε εκεινη τη διαφημιση,ειχαν καλυψει τις αντλιες και τα σηματα purfina..:fool:

nonos

Member
Reaction score
21.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
35362

Πολύ χιλιόμετρο αυτό το καλοκαίρι και ετοιμαζόμαστε για ακόμα μια αλλαγή λαδιων-φιλτρου λαδιου αλλά αυτή τη φορά θα συνδυαστεί και μ'εναν καθαρισμό μπεκ, φίλτρα βενζινης-αέρα και 8αδα μπουζί που έκλεισαν 50.000km και είναι denso όχι τα κορυφαία για τον T.S. NGK που θα βάλω.

Nikephoros

Member
Reaction score
14.211
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Εμένα το Picasso πάλι πάει να βγει εκτός, πάλι ο κινητήρας, παρά τον καθαρισμό των μπεκ. Είμαι πλέον μόνο με τη CX.... Από βδομάδα θα δω τι θα κάνω.

nonos

Member
Reaction score
21.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Edit: λάθος ενοτητα

Last edited:
Top Bottom