Τι αυτοκίνητο οδηγάμε σήμερα?

Reaction score
18.221
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Το καθημερινό μου.Γεια σε ολους
ti modelo einai?

gia pes, gia pes tipota parapano...

Καθε βοήθεια δεκτη αν υπάρχει καποιο παλιο χταπόδι... Ας ειναι χαλασμένο και που θαβρω τις πισω φούσκες επιστροφής στις πισω μπουκάλες
palio xtapodi oxi se kali katastasi boro na sou vro pithanotata, den ksero omos an aksizoun ta eksoda apostolis. (i allios perimeneisna eltho, kali anoiksi, kalokairi).

Stin leoforo NATO stin Athina, exei mia madra pou exei toulaxiston 3 bx...

chris votsis

Member
Reaction score
68
Πόντοι
292
Περιοχή
ΑΣΤΑΚΌ
ti modelo einai?

gia pes, gia pes tipota parapano...

palio xtapodi oxi se kali katastasi boro na sou vro pithanotata, den ksero omos an aksizoun ta eksoda apostolis. (i allios perimeneisna eltho, kali anoiksi, kalokairi).

Stin leoforo NATO stin Athina, exei mia madra pou exei toulaxiston 3 bx...
Είναι 1991 143 χιλ χιλιόμετρα 1.4 κατ
Σε αρκετά καλη κατάσταση βρηκα επιστροφή τρομπας φρένου γνήσια επιστροφή συσωρευτη γνήσια και μαζευω οτι βρω το χταπόδι το θελω για αντιγραφή

chris votsis

Member
Reaction score
68
Πόντοι
292
Περιοχή
ΑΣΤΑΚΌ
Σε αρκετά καλη κατάσταση βρηκα επιστροφή τρομπας φρένου γνήσια επιστροφή συσωρευτη γνήσια και μαζευω οτι βρω το χταπόδι το θελω για αντιγραφή

chris votsis

Member
Reaction score
68
Πόντοι
292
Περιοχή
ΑΣΤΑΚΌ
Το πηρα 3 Ιουνίου.... Πολλη δουλειά...

nonos

Member
Reaction score
23.859
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
?????....
Είχε τύχει να σε διαβάσω αλλού πριν καιρό γι' αυτό ξέρω ότι έχεις ρίξει δουλεια :)

unclenontas

Member
Reaction score
180
Πόντοι
387
Πραγματικά είναι κούκλα, και δύσκολο χρώμα με την φθορά του χρόνου και του Ήλιου. :respect:

Αγαπητέ chris votsis, αν έχεις διαβάσει καλά το φόρουμ θα έχεις διαπιστώσει ότι ο φίλος nonos είναι ξεχωριστεί περίπτωση.
Χώρις πλάκα θα ξέρει πράγματα που έχεις κάνει στην BX σου, που μπορεί να μην τα θυμάσαι και να έχεις διαγράψει τελέιως από την μνήμη σου, αλλά ο nonos τα ξέρει με κάθε λεπτομέρεια. cool5
Μια φορά που πήγα σπίτι του πάντως, είδα ένα μεγάλο φάκελο που έγραφε "αυτοκινητιστικά φόρουμ" και πιστεύω ότι εκεί έχει αρχείο για όλους μας :D

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.864
Πόντοι
827
Μια φορά που πήγα σπίτι του πάντως, είδα ένα μεγάλο φάκελο που έγραφε "αυτοκινητιστικά φόρουμ" και πιστεύω ότι εκεί έχει αρχείο για όλους μας :D
Ούτε η Στάζι να είναι :D

Nikephoros

Member
Reaction score
15.405
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Καλώς ήλθες και από εμένα! Να κάνω μία ερώτηση, μια που βλέπω ότι είσαι από τον Αστακό, μήπως τη συγκεκριμένη ΒΧ την αγόρασες από τη Λευκάδα? Εάν ναι, έτυχε να τη "γνωρίζω" από κοντά όταν ήταν καινούρια το '91. Ταιριάζει και το μοντέλο και η χρονολογία που ανέφερες και το χρώμα και η έλλειψη από τα πλαστικά τάσια, όπως όταν την ξαναείδα το 2007 (εάν είναι αυτή, το τονίζω).

chris votsis

Member
Reaction score
68
Πόντοι
292
Περιοχή
ΑΣΤΑΚΌ
Καλώς ήλθες και από εμένα! Να κάνω μία ερώτηση, μια που βλέπω ότι είσαι από τον Αστακό, μήπως τη συγκεκριμένη ΒΧ την αγόρασες από τη Λευκάδα? Εάν ναι, έτυχε να τη "γνωρίζω" από κοντά όταν ήταν καινούρια το '91. Ταιριάζει και το μοντέλο και η χρονολογία που ανέφερες και το χρώμα και η έλλειψη από τα πλαστικά τάσια, όπως όταν την ξαναείδα το 2007 (εάν είναι αυτή, το τονίζω).
Είναι απο πατρα φίλε μου

nonos

Member
Reaction score
23.859
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Εάν την πήρες από έναν Γιώργο στη Πάτρα ,γιατί ταιριάζουν και τα χιλιόμετρα(!) μου κάνει εντύπωση γιατί την ξαναεβαψες! Ήταν ήδη ξαναβαμμενη αν και όχι η καλύτερη δουλειά. Τη θυμάμαι πολύ καλή και όντως με πεντακάθαρο σαλόνι. Ήμουν χρόνια στη Πάτρα. Φυσικά μπορεί και να πέφτω έξω καθώς είχε τα τασια της.

chris votsis

Member
Reaction score
68
Πόντοι
292
Περιοχή
ΑΣΤΑΚΌ
Εάν την πήρες από έναν Γιώργο στη Πάτρα ,γιατί ταιριάζουν και τα χιλιόμετρα(!) μου κάνει εντύπωση γιατί την ξαναεβαψες! Ήταν ήδη ξαναβαμμενη αν και όχι η καλύτερη δουλειά. Τη θυμάμαι πολύ καλή και όντως με πεντακάθαρο σαλόνι. Ήμουν χρόνια στη Πάτρα. Φυσικά μπορεί και να πέφτω έξω καθώς είχε τα τασια της.
Αυτη ειναι δεν την ξαναεβαψα .. Γιαλισμα εκανα και οχι δεν είναι καλα βαμενη στον ουρανο στις γωνίες πανω απο το παρ Μπριζ εχει σκουριά

chris votsis

Member
Reaction score
68
Πόντοι
292
Περιοχή
ΑΣΤΑΚΌ
Τα τασια τα δικά της είναι

Attachments

chris votsis

Member
Reaction score
68
Πόντοι
292
Περιοχή
ΑΣΤΑΚΌ
Αυτη ειναι δεν την ξαναεβαψα .. Γιαλισμα εκανα και οχι δεν είναι καλα βαμενη στον ουρανο στις γωνίες πανω απο το παρ Μπριζ εχει σκουριά
Το σαλονι οντως αριστο εγω εβγαλα τα νάιλον απ τις μοκετες είχε πιλλα προβλήματα στις επιστροφές της ανάρτησης

Attachments

chris votsis

Member
Reaction score
68
Πόντοι
292
Περιοχή
ΑΣΤΑΚΌ
Πραγματικά.... Υπάρχει κατι που δεν ξέρεις?

Top Bottom