Καλορίζικο, καλοτάξιδο Απόστολε! Πολύ ωραίο!
Καλορίζικο, καλοτάξιδο Απόστολε! Πολύ ωραίο!
Απίστευτη αίσθηση, αν και diesel πραγματικά αθόρυβο. Απορώ πως ζούσα τόσα χρόνια χωρίς αυτόματο κιβώτιο.Me geia, me geia.
Gia pes kamia leptomeria....
Σε ευχαριστώ Νίκο μουΚαλορίζικο, καλοτάξιδο Απόστολε! Πολύ ωραίο!
To ksero oti eisai gadgetakiasΑπίστευτη αίσθηση, αν και diesel πραγματικά αθόρυβο. Απορώ πως ζούσα τόσα χρόνια χωρίς αυτόματο κιβώτιο.
Φοβερές τιμές στις καταναλώσεις και τα συστήματα ασφαλείας απολαυστικά. Lane assist, emergency break, 360 vision, adaptive light & adaptive cruise control και άλλα πολλά. Άξιζε και το κάθε €

καλορίζικο, καλοτάξιδο

Απίστευτη αίσθηση, αν και diesel πραγματικά αθόρυβο. Απορώ πως ζούσα τόσα χρόνια χωρίς αυτόματο κιβώτιο.
Φοβερές τιμές στις καταναλώσεις και τα συστήματα ασφαλείας απολαυστικά. Lane assist, emergency break, 360 vision, adaptive light & adaptive cruise control και άλλα πολλά. Άξιζε και το κάθε €
Απιστια διακρινω..........εχει χαρη που ειναι λοχιας η μικρη!.............
Δεν έχει καμία σχέση. Πιο ψηλή θέση οδήγησης, πιο μαλακή ανάρτηση, απίστευτοι χώροι.To ksero oti eisai gadgetakias
odigika se sxesi me tin berlina c4 pos einai?
'to emergency break' ti einai?
Να προσεχεις οταν πλησιαζεις σε ραμπες ανυψωσεις ... μην πας με φορα ...Γιατι την πρωτη φορα που θα γινει θα τρομαξεις ...Δεν έχει καμία σχέση. Πιο ψηλή θέση οδήγησης, πιο μαλακή ανάρτηση, απίστευτοι χώροι.
Emergency break. Δες αυτό:
Καλοτάξιδο !!! Τελικά όσο και να γκρινιαζουμε, αν είναι Σιτροεν, μας κάνει αυτό το "κλικ" στο μυαλό.
Σας ευχαριστώ όλουςΝα προσεχεις οταν πλησιαζεις σε ραμπες ανυψωσεις ... μην πας με φορα ...Γιατι την πρωτη φορα που θα γινει θα τρομαξεις ...
Κατι που οι σουηδοι εχουν πριν 10 χρονια .... με τα θετικα και αρνητικα ...
Καλες βολτες με το νεο σου τουτου ...

Κορεατικό??Αποστολη Καλοταξιδο Καλοριζικο ......καλα χλμ αλλα σιτροεν βρε ? χαθηκαν τα κορεατικα?![]()

Αγαπητέ chris votsis, αν έχεις διαβάσει καλά το φόρουμ θα έχεις διαπιστώσει ότι ο φίλος nonos είναι ξεχωριστεί περίπτωση.Εινάι κούκλα και ξέρω ότι έχεις ρίξει πολύ δουλειά!

Να τη προσεχεις τη κούκλα σου !!! Παρε κανενα γερμανικό SUV για πρόχειρο.Το καθημερινό μου.Γεια σε ολους
?????....Πραγματικά είναι κούκλα, και δύσκολο χρώμα με την φθορά του χρόνου και του Ήλιου.
Αγαπητέ chris votsis, αν έχεις διαβάσει καλά το φόρουμ θα έχεις διαπιστώσει ότι ο φίλος nonos είναι ξεχωριστεί περίπτωση.
Χώρις πλάκα θα ξέρει πράγματα που έχεις κάνει στην BX σου, που μπορεί να μην τα θυμάσαι και να έχεις διαγράψει τελέιως από την μνήμη σου, αλλά ο nonos τα ξέρει με κάθε λεπτομέρεια.![]()
Ενα χταπόδι μου λείπει καο δυο φούσκες επιστροφής πισω και ειμαι οκ α και 2 τοπ μαουντ να υπάρχουνΝα τη προσεχεις τη κούκλα σου !!! Παρε κανενα γερμανικό SUV για πρόχειρο.