(Συγνώμη εάν προσέβαλα.)
Εννοώ ότι πάντα θα υπάρχει εξήγηση για κάτι που χάλασε ακόμη και, όπως ορθά τονίζεις, στις καλύτερες οικογένειες.
Οι γερμανικοί οίκοι καλά θα κάνουν να μελετήσουν την ιστορία των εγγλέζικων οίκων, αφού παρέλειψαν την αντίστοιχη των γιαπωνέζικων.
Ο μόνος που μπορεί να με προσβάλλει και να τσακωνομαι μαζί του, είναι ο .......εφοριακός.
Οπότε, μην ανησυχείς

Δεν έχω τέτοια κολλήματα. Απλώς δεν κατάλαβα τι εννοείς. Και ρώτησα.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι πιστοποίησης της ποιότητας. Και η κάθε "σχολή", ακολουθεί τον δικό της, που πάντα εξαρτάται από τον τελικό προορισμό του αντικειμενου. Αλλά αυτά, δεν γράφονται εδώ. Ειναι ..........πολλά.
Ενας κύριος οδηγός ποιοτικού ελέγχου στην βιομηχανία ήταν / είναι τα MIL - SPEC, αλλά ο κυριότερος είναι η "εξομοίωση". Εκεί, βγαίνουν τα "σφάλματα".
Ανέκδοτο ( όσο πιο σύντομα γίνεται, να βγαίνει νόημα )
Είναι κάποιος Δ/ντης Πιστοποίησης Μηχανισμών Διαστημικού προγράμματος στην NASA. Εχει πάντα επιτυχίες, για δεκαετίες, και προάγεται σαν κεντρικός συντονιστής προγραμμάτων.
Ο αντικαταστάτης του, κος Τζών, δυστυχώς αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, παρά τις πιστοποιήσεις των εργαστηρίων, καποιοι μηχανισμοί, στο διάστημα αποτυγχάνουν και πλέον η θέση του είναι ανασφαλής. Τηλεφωνεί στον προηγούμενο και του ζηταει βοήθεια.
- Εγώ Τζών, όταν ολοκληρωνόταν ο εργαστηριακος έλεγχος / πιστοποίηση, έπαιρνα τους μηχανισμούς μαζί μου, και στην διαδρομή γαι το σπίτι, τους άφηνα στο νηπιαγωγείο της γειτονιάς για 10 ημέρες. Αν επιζούσαν από τα μικρά χεράκια, ήταν κατάλληλοι για το διάστημα.
Η "παραβολή" μας δείχνει ότι ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν "απώλειες και αστοχίες", απλώς αυτές θα πρέπει να παραμένουν στατιστικά σε πολύ μικρό ποσοστό, και ανάλογα με την σπουδαιότητα της εφαρμογής.
Merci