Σόρρυ αλλά η cxαρα είναι πιο προβλητικη χωρίς να υποτιμά το Πικάσσο που είναι αποφασισμένη ομορφότερα στην κατηγορια
Σε ευχαριστώ Χρήστο! Θα σας πω οδηγικές εμπειρίες πολύ σύντομα, έχω να πάω Ρίο αύριο και Καρπενήσι την Πέμπτη... Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό, θέλει όμως φρένα, είναι αρκετά φθαρμένα και κάνουν θόρυβο, το είχε πει και ο Κος Βασίλης... (δεν μπορούσαν να το παραδώσουν οι χριστιανοί με τα φρένα εντάξει? Η πέδηση πάντως ακόμα είναι πολύ καλή...). Επίσης λένε για 5 χρόνια εγγύηση, αλλά ανακάλυψα στα ψιλά γράμματα ότι ισχύει για 12000χλμ ετησίως, ή 60000χλμ σε 5 χρόνια (μάλλον....).Νταξ ο τυπος πρεπει να ναι στον 7ο ουρανο πλεον!![]()

Το θέμα είναι να έχεις ένα αμάξι χωρίς προβλήματα....είμαι σίγουρος ότι μετράς ώρες κάθε στιγμή για το πρώτο ταξίδι σου.....να το χαρείς με υγεία....Σε ευχαριστώ Χρήστο! Θα σας πω οδηγικές εμπειρίες πολύ σύντομα, έχω να πάω Ρίο αύριο και Καρπενήσι την Πέμπτη... Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό, θέλει όμως φρένα, είναι αρκετά φθαρμένα και κάνουν θόρυβο, το είχε πει και ο Κος Βασίλης... (δεν μπορούσαν να το παραδώσουν οι χριστιανοί με τα φρένα εντάξει? Η πέδηση πάντως ακόμα είναι πολύ καλή...). Επίσης λένε για 5 χρόνια εγγύηση, αλλά ανακάλυψα στα ψιλά γράμματα ότι ισχύει για 12000χλμ ετησίως, ή 60000χλμ σε 5 χρόνια (μάλλον....).
Όσο καλός και να φαίνεται ο άλλος στο χώρο του μεταχειρισμένου, πάντα θα σου τη φέρει.... Σημασία πάντως έχει ότι είναι πραγματικά απίστευτα πιο πολιτισμένο και άνετο στη λειτουργία του από το Skoda... (έτη φωτός μπροστά!).![]()
Ακριβώς Μανώλη, αυτό που λες είναι η πιο σωστή κουβέντα. Και είναι πάρα πολύ καλό προς το παρόν, μακάρι να αποδειχθεί αξιόπιστο (που είνια πολύ πιθανό να είναι!).Το θέμα είναι να έχεις ένα αμάξι χωρίς προβλήματα....είμαι σίγουρος ότι μετράς ώρες κάθε στιγμή για το πρώτο ταξίδι σου.....να το χαρείς με υγεία....
875.000 Σακαράκες λιγότερες...

875.000 Σακαράκες λιγότερες...![]()

...distichos...Κωλοβυσμα μεταφραστης...
Ανακληση ειναι.
Μη σου κάνει εντύπωση. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μπει σε ένα τριπακι να ακολουθούν μια αντικαπνιστικη πολιτική. Πχ το 107 που έχω δεν έχει αναπτήρα και σταχτοδοχειο.
Δείτε το...
Μου κάνει εντύπωση που αναφέρει τα σταχτοδοχεία στις πίσω πόρτες, καθώς και η CX έχει ένα στην κάθε πόρτα, αλλά και το Datsun!

Το σέβομαι αλλά ειναι φριχτό στην πραγματικότητα ..αθλια οδικη συμπεριφορα , ανάρτηση κτλ ! Έτυχε να τον οδηγήσω και είναι ψιλοαθλιο !!Πρόκειται για ένα ιστορικό όχημα και ιδιαιτέρως αγαπητό. Οκ εμείς αγαπάμε τα Γαλλικά και ειδικά τα Citroen αλλά σεβασμός σε ένα θρύλο έστω και αν είναι γερμανικής προέλευσης..