Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία (άλλα Citroen)

nonos

Member
Reaction score
23.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Project που ξεκίνησε και ναυάγησε λόγω αλλαγής σχεδίων του ιδιοκτήτη.. 3 χρόνια(!) στο φανοποιίο και με τη φανοποιία τελειωμένη και μια εξαιρετική βάση με καθαρους θόλους, μαρσπιεδες Μ εξαίρεση ένα σημείο τοπικά, κολώνες, περίγραμμα πορτμπαγκάζ σαν καινουργιο(!) και σχεδόν άριστα μέχρι και τα πατωματα.. πέρασε στον επόμενο για να αξιοποιηθει!
33492

Υ.Γ. μην έχουμε μπερδεματα δεν είναι η μπλε που είχα ανοίξει ξεχωριστό θέμα ("Η ωραία κοιμωμένη..") και προχωράει αργά και σταθερα

minas

Member
Reaction score
3.038
Πόντοι
747
Και ξαφνικα,εκει που περπατας στο δρομο,βλεπεις μια πεταμενη ds..

Φαινεται να ειναι πολλα χρονια σε ακινησια.Ποιος ξερει ποιος και γιατι την παρατησε κατ αυτον τον τροπο.Παντως σιγουρα εχουν χιουμορ..:rolleyes:
image sharing

nonos

Member
Reaction score
23.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή

nonos

Member
Reaction score
23.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Και ζάντα aftermarket εποχής. Μάλιστα κυκλοφορεί στην Αθήνα και μια Millesime με τις ίδιες βαμμένες μαύρες.

nonos

Member
Reaction score
23.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Τη βάζω λόγω σπανιότητας και επειδή τυπικά είναι 30 ετών σχεδόν. 1.8 8v με το σήμα στη μάσκα. Αυτά τα τασια είναι τα γνήσια και δε θυμάμαι να τα έχω ξαναδεί φορεμένα σε ελληνική. Αν κάποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να το ψάξω καθώς δε μου είναι κοπος. Σε ακινησία 9 μήνες τώρα αν και τα τελευταία χρόνια έκανε λίγα χιλιόμετρα.

33562

33563

Last edited:

nonos

Member
Reaction score
23.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Εν κινήσει ότι βγηκε..Τουλάχιστον μαντρωμενη σε σπίτι.
33647

nonos

Member
Reaction score
23.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ακολουθεί σαββατοβραδινή ιστορία..
Από συνομιλία με έναν άγνωστο με αφορμή το αν υπάρχει ένα αυτοκίνητο που είχα δει και τον ενδιέφερε του εκδήλωσα το ενδιαφέρων για τις παλιές Citroen και μου απέστειλε ένα πρόχειρο screenshot από το Google maps αναφέροντας μου μια περιοχη που περιελάμβανε 6 πολύ μικρά χωριά της Αχαιας, ομολογουμένως από αυτά που δεν έχω παει όσα χρόνια ήμουν κάτοικος Πάτρας. Το screenshot μάλιστα δεν έδειχνε τίποτα αλλο πάρα κάτοψη τον δρόμο με το σχήμα δύο οικηματων και το αυτοκίνητο από μακριά στο υπόστεγο..:lol:
Ε έφαγα τρία τέταρτα να βρω το σχήμα των δύο οικημάτων αριστερά του δρομου αλλά το βρήκα που ακριβώς ειναι..!:lol:

33790

33792

33794

What if one day..:
33795

:love:

Υ.Γ. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα πρέπει να πάω γιατί ξέρω ποιος θα μου πει ότι πρέπει να παω:lol::shifty:

nonos

Member
Reaction score
23.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Χμμμμ, η φωτογραφία είναι από Βόλο μηπως..?
Πωπω φίλε μου αν είναι αυτή...τι ζημιά μου έκανες.. Ήταν ο τελευταίος των Μοϊκανων ο παππούς.. πρώτο χέρι... Τον γνώρισα στο σταθμό των υπεραστικών στο Βόλο όταν πήγαινα σπανίως, όντας φαντάρος, στο Στεφανοβίκειο. Ηρθε να παραλάβει κάποιον. Το κάπως μακρινό πια 2015.
Τι να πω μακάρι να υπάρχει και άλλη.. αλλά το εργοστασιακό χρώμα ήταν τόσο ιδιαίτερο και ίδιο με αυτην
Και από τις λίγες φορές που έχασα φωτογραφίες μου.. :(

Last edited:

RSC

Member
Reaction score
71
Πόντοι
252
Χμμμμ, η φωτογραφία είναι από Βόλο μηπως..?
Πωπω φίλε μου αν είναι αυτή...τι ζημιά μου έκανες.. Ήταν ο τελευταίος των Μοϊκανων ο παππούς.. πρώτο χέρι... Τον γνώρισα στο σταθμό των υπεραστικών στο Βόλο όταν πήγαινα σπανίως, όντας φαντάρος, στο Στεφανοβίκειο. Ηρθε να παραλάβει κάποιον. Το κάπως μακρινό πια 2015.
Τι να πω μακάρι να υπάρχει και άλλη.. αλλά το εργοστασιακό χρώμα ήταν τόσο ιδιαίτερο και ίδιο με αυτην
Και από τις λίγες φορές που έχασα φωτογραφίες μου.. :(
Είναι απο Βόλο ναι, πολύ πιθανόν να είναι η ίδια.

Top Bottom