- Reaction score
- 20.293
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Italy Milan
Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί το συγκεκριμένο γνωστού μου ... ψάχνει για τάσια
E να ομορφύνει και η ΣαλονίκηΑποστολη υπάρχει και άλλο...!!
![]()

Ακριβώς. Είχαμε κάνει μια αξέχαστη βόλτα στα Αυστριακά βουνά. Περισσότερο απολάμβανα τις μυρωδιές του αμαξιού από αυτές της μαγικής Αυστριακής υπαίθρουΤο brun scarabee και πρωτης σειρας αν θυμαμαι καλα..! Αξεχαστο!![]()

....πάει ο Χρήστος...σάλταρε....Ως ρε π#&@![]()
Το έμαθα οτι ήσουν εκεί! Οσο για τη μπλε CX, καλα θα ήταν αλλά δεν εχω λεφτά ούτε για να τη γεμίσω βενζίνη!Καμιά φορά Μάκη συνωμοτεί το σύμπαν..... Τον πέτυχα την ώρα που έβγαζε την τρίλιτρη ΧΜ δεύτερης γενιάς και του έκανε κουμάντο ο Κώστας να ξεπαρκάρει. Είχε έρθει με την λευκή CX που έβαλες......
Παρεπιπτόντως ακόμα παρκαρισμένη δίπλα είναι η μπλέ. Εγώ αποσύρθηκα, μήπως να την κοίταζες;
Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ!Ως ρε π#&@![]()
Τρίλιτρη ΧΜ, GTI Turbo 2... Δημήτρη, αυτό δεν είναι συνεργείο. Ο παράδεισος είναι???Καμιά φορά Μάκη συνωμοτεί το σύμπαν..... Τον πέτυχα την ώρα που έβγαζε την τρίλιτρη ΧΜ δεύτερης γενιάς και του έκανε κουμάντο ο Κώστας να ξεπαρκάρει. Είχε έρθει με την λευκή CX που έβαλες......
Παρεπιπτόντως ακόμα παρκαρισμένη δίπλα είναι η μπλέ. Εγώ αποσύρθηκα, μήπως να την κοίταζες;

Αφού δεν σου αρέσουν τα Dyane

Οι Ιταλοί λάτρεψαν το Dyane, μαζί και το 4L. Θυμάμαι στα camping έβλεπες περισσότερα Dyane και Acadyane με ιταλικές πινακίδες παρά 2CV με ιταλικές πινακίδες