Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία (άλλα Citroen)

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Re: Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία(άλλα Citroen)varie Cit

Η αληθεια οτι εχουμε καποια :)

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.065
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα

pio πολυ θα ηθελα να ειχα ενα τετοιο πονυ καλοφτιαγμενο και ας εχει φαναρια απο τρειλερ...δεν ειμαι κανιββαλος (αλλα μεταξυ μας θα τα αλλαζα εργοτερα με δικα του η απο ντεσεβο)

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα

Αν δε βρειτε Αθηνα και περιξ ανεβειτε καμμια βολτα να κοιταξουμε εδω :)

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.236
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties

Και εσύ ξέρεις...
Αν βρεις τίποτα ενημερώνεις ;)
Επίσης αν βρεις κανένα στο δρόμο τράβα καμία φωτογραφία. Αν δεν έχεις χρόνο να την ανεβάσεις μου την στέλνεις και την βάζω εγώ :cool:

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα

Τρεχω τοσο που ακομα δεν ανεβασα φωτος απ το δικο μου :) Δυστυχως εχω λιγο καιρο που να παω για σαφαρι αλλα αν δω κατι οπωσδηποτε θα ενημερωσω! Καλη Ανασταση σε ολους μας :)

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.236
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties

GeoKy said:
Τρεχω τοσο που ακομα δεν ανεβασα φωτος απ το δικο μου :) Δυστυχως εχω λιγο καιρο που να παω για σαφαρι αλλα αν δω κατι οπωσδηποτε θα ενημερωσω! Καλη Ανασταση σε ολους μας :)
Εννοείται δεν χανόμαστε :)
Χριστός Ανέστη :)

nonos

Member
Reaction score
24.761
Πόντοι
1.487
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Re: Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία...

Flaminio Bertoni said:
Μια γαλλική cx αργοπεθαίνει στο Μαραθώνα :(

Το μυαλο μου πηγε σ αυτη την αγγελια κατευθειαν.. γκρι,turbo και στο Μαραθωνα.. κι ομως πρεπει να ναι αλλη ,εχει ηλιοροφη λεει..!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3720658/
Η αγγελια μοιαζει πολλα υποσχομενη, θα ξενερρωνα αν ειναι το παραπανω των φωτογραφιων...

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.236
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Re: Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία...

nonos said:
Η αγγελια μοιαζει πολλα υποσχομενη, θα ξενερρωνα αν ειναι το παραπανω των φωτογραφιων...
Αφού λέει οροφή μάλλον δεν είναι.. Μήπως να το έψαχνες μιας και είσαι φαν? Θέλεις να πάμε να την δούμε εμείς αφου είσαι εκτός Αθηνών?

nonos

Member
Reaction score
24.761
Πόντοι
1.487
Περιοχή

Αποστολη δεν εχει ερθει ο καιρος ακομα για τετοιο εγχειρημα..νομιζω το συζηταγαμε καποια στιγμη..ειναι ρευστα τα πραγματα ως προς το μελλον μου..για να ξεκινησεις κατι τετοιο θελει περισσοτερο σωστη προετοιμασια χωρου,χρονου,σταθεροτητας,χρηματων παρα το ιδιο το αυτοκινητο και τ ανταλλακτικα εργασιες.. ετσι το βλεπω εγω.. τωρα αμα μου τη βαρεσει καποια στιγμη και φορτωσω καμια και τη βαλω στην αυλη στο χωριο μεχρι να τη ξεκινησω ειναι αλλη ιστορια.. :lol:

Και κατι να χαρειτε..! Την παρακατω πηγε γνωστος μου ψαχνωντας οταν κυκλοφορησε φωτογραφια της στο διαδικτυο με τοποθεσια (συγκεκριμενα η τελευταια του ποστ μου που οπως βλεπετε ειναι το ιδιο αυτοκινητο) να την αγορασει αλλα δε τη βρηκε εκει.. μετα βεβαια μαθαμε οτι οντως θα ανακατασκευαστει.. αντ αυτου ομως ειχα εντοπισει την παρακατω κιτρινη στη Φυλη την οποια και τελικα αγορασε και εχει στην κατοχη του σε αριστη κατασταση!!
Flaminio Bertoni said:
Για παρηγοριά… αυτή η πανέμορφη Gs θα σωθεί και θα γίνει ανακατασκευή το χρώμα είναι υπέροχο… :)

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.236
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties

Βέβαια θυμάμαι τι είχαμε πει Χρήστο μου αλλά η ζωή είναι μια τρέλα και πολύ μικρή.. Είπα μήπως σε μπριζώσω :p

Θα έχω τον νου μου πάντως.. Ποτέ δεν ξέρεις :shifty:

Αν τον δεις τράβα και καμιά φωτογραφία από μέσα ή πες του να σου στείλει.. Κούκλα είναι.. Αν δεν είχα το προτζεκτ του Βατράχου πολυ θα ήθελα μια :love:
Τα λεφτά μου μέσα :(

nonos

Member
Reaction score
24.761
Πόντοι
1.487
Περιοχή

Ειναι πραγματικα κουκλι..ενα αμαξι που ηταν αραγμενο εκει ξεκλειδωτο :blink: και το μελλον του δεν εμοιαζε και ιδανικο..ειχα χαρει πολυ που μεσολαβησα να σωθει :O

Σκαλιζοντας το αρχειο βρηκα και την παραπανω cx με τις γαλλικες πινακιδες εν κινησει.. :lol: δεν ειναι δικες μου οι φωτογραφιες ,απο σωσμενες.. Μαλιστα τη συγκεκριμενη την πετυχε ο πατερας πριν καποιους μηνες στα Carrefour γερακα και μου το ελεγε γιατι του εκανε εντυπωση που ειδε cx εν ετει 2012 αλλα και το ποσο χαλια ηταν.. :O

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.236
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties

Θυμάμαι μέχρι και πριν μερικά χρόνια πολλά τέτοια κουκλιά κυκλοφορούσαν.. Τώρα δεν έχει μείνει καμία :(

Το ερώτημα είναι, οι ιδοκτήτες (που ήταν αρκετοί στην Ελλάδα) απλά έχουν καταθέσει πινακίδες ή τις απέσυραν για να πάρουν Χουντάι με 62 αερόσακους? :worry:

nonos

Member
Reaction score
24.761
Πόντοι
1.487
Περιοχή

Δεν ηταν και κοινο αμαξι η cx.. απ οταν την αγορασαμε το 1997 και αρχισα να τις παρατηρω στο δρομο δε θυμαμαι να βλεπω και πολλες.. Εντωμεταξυ ηταν και πολυ μεγαλο το ποσοστο των cx που γινονταν μετατροπη σε gti ή turbo.. η χαρα του Πουλακη που χρεωνε 1,5 εκατομυριο το τροπετο.. :O

Και μιας και ειστε και μεγαλυτεροι και εχετε καλυτερη εικονα...πιστευετε οτι ηταν περισσοτεροι οι βατραχοι ή οι cx στην Ελλαδα? πιστευω οτι περισσοτερες ηταν και ειναι οι θεες..

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.236
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties

Δύσκολο ερώτημα με δεδομένο ότι η θεά σταμάτησε το 1975 ενώ η ημίθεα to 1991.. Εγώ θυμάμαι περισσότερες CX πάντως.. Βέβαια ίσως να μην παρατηρούσα και σωστά μιας και την θεά την ερωτεύτηκα εσχάτως και μονίμως (από το 1990 που ήμουν 17 χρονών) παρατηρούσα 2CV. Πολλοί γνωστοί και γείτονες πάντως είχαν CX τις έβλεπα αρκετά...

Χαρακτηριστικά θυμάμαι μια μαύρη με δέρματα (την είχε ο πατέρας ενός φίλου) και μου έκανε εντύπωση που έγραφε πίσω 2,5 Turbo GTI (νομίζω) ABS και έλεγα από μέσα μου, αεροπλάνο είναι αυτό όλα τα έχει και ας μην ήξερα τι σημαίνουν :D

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.329
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com

Pierre Boulanger said:
Δύσκολο ερώτημα με δεδομένο ότι η θεά σταμάτησε το 1975 ενώ η ημίθεα to 1991.. Εγώ θυμάμαι περισσότερες CX πάντως.. Βέβαια ίσως να μην παρατηρούσα και σωστά μιας και την θεά την ερωτεύτηκα εσχάτως και μονίμως (από το 1990 που ήμουν 17 χρονών) παρατηρούσα 2CV. Πολλοί γνωστοί και γείτονες πάντως είχαν CX τις έβλεπα αρκετά...

Χαρακτηριστικά θυμάμαι μια μαύρη με δέρματα (την είχε ο πατέρας ενός φίλου) και μου έκανε εντύπωση που έγραφε πίσω 2,5 Turbo GTI (νομίζω) ABS και έλεγα από μέσα μου, αεροπλάνο είναι αυτό όλα τα έχει και ας μην ήξερα τι σημαίνουν :D
και εγώ νομίζω πιο πολλά DS κυκλοφορήσαν στην Ελλάδα παρά CX... υπόψιν πως η CX έβγαινε δίλιτρη
και πάνω στο χρόνια τις υπήρχανε διάφοροι φόροι σε μεγάλα αμάξια στην Ελλάδα.

πέρα από αυτό η παράγωγη της DS ήταν στα 1,5 εκατομμύρια αμάξια ενώ της CX γύρο στο εκατομμύριο

ΥΓ: Η Xm πουλήθηκε μόλις 344.000 φόρες
ΥΓΓ: Η C6 ελάχιστες με 23.600.

nonos

Member
Reaction score
24.761
Πόντοι
1.487
Περιοχή

Η αληθεια ειναι οτι παρατηρουμε μονο αυτα που θελουμε να παρατηρησουμε!! κοιταω τα zx οταν κυκλοφορω.. :lol:
Αποστολη "cx 25 gti turbo 2" και ξεχωριστα διπλα στη πινακιδα εγραφε "abs"..Η συγκεκριμενη ηταν και γνησια turbo II απ οτι φαινεται.. :love:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.236
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties

nonos said:
Η αληθεια ειναι οτι παρατηρουμε μονο αυτα που θελουμε να παρατηρησουμε!! κοιταω τα zx οταν κυκλοφορω.. :lol:
Αποστολη "cx 25 gti turbo 2" και ξεχωριστα διπλα στη πινακιδα εγραφε "abs"..Η συγκεκριμενη ηταν και γνησια turbo II απ οτι φαινεται.. :love:
Ήταν Χρήστο μου και κρίμα που δεν την φωτογράφησα ποτέ :(
Ένα αριστούργημα πραγματικό..

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα

Flaminio Bertoni said:
Για παρηγοριά… αυτή η πανέμορφη Gs θα σωθεί και θα γίνει ανακατασκευή το χρώμα είναι υπέροχο… :)

Βρηκα ολοιδια GSpecial σε χωριο των Σερρων :X

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα

Θα προσπαθησω να βγαλω αυριο