- Reaction score
- 24.761
- Πόντοι
- 1.487
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Re: Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία(άλλα Citroen)varie Cit
Photo or it didnt happen..
Photo or it didnt happen..
Δεν το σκέφτεσαι για καμιά GSA, ως φθηνότερη εναλλακτική αντί για DS;Pierre Boulanger said:Ναι ε? GS?
Την πούλαγε?
Καμία φώτο?![]()
και έτσι είναι.

Αυτη ειναι γνωστου μου.. εχω παει και βολτα και γνωριζω και το ιστορικο της ανακατασκευης της.. παιδια πραγματικα η τιμη ειναι πιο χωμα και απο χωμα.. του εχει παει του ανθρωπου τα 4πλασια περιπου..Marios said:Δεν το σκέφτεσαι για καμιά GSA, ως φθηνότερη εναλλακτική αντί για DS;Pierre Boulanger said:Ναι ε? GS?
Την πούλαγε?
Καμία φώτο?![]()
![]()
Τώρα θα μου πείς συγκρίνω τη βούρτσα με τη ...........![]()
και έτσι είναι.
Κοίτα αυτή: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3771302/, άριστη κατάσταση, και σούπερ τιμή, μάλλον δε θέλει να της ρίξεις ούτε 5 ευρώ άμεσα, έχει πινακίδες υπουργείου και λογικό για την Ελλάδα κυβισμό ώστε να παραμείνει με πινακίδες υπουργείου (μεγάλο + αυτό για να μην έχεις ανάγκη κανέναν και καμία λέσχη)![]()
ειναι πραγματικα απιθανη..τρομερη ευκαιρια!

Ωραίο Vizaki..Elesa said:Αθήνα...
![]()
![]()

Απ οσο μπορω να καταλαβω τα φωτα οπισθεν δεν ειναι ενιαια, οπως του Φαρμα, αλλα ανεξαρτητα. Κι αυτα τα πισω φωτα μου θυμιζουν καπως τρειλερ η ,εστω, αυτα των ελληνικων Sherpanonos said:Τα πισω φωτα τολμω να πω οτι ειναι απο αλλο ελληνικο και παρομοιας φιλοσοφιας αδελφακι.. Το renault farma!! αν εχω αδικο διορθωστε με.. μπραβο για τα ευρηματα!
Εχει αρκετα ακομα και φτιαγμενα απ την αρχη και παρατημενα μετρια η πιο κατω. Το κακο με τα περισσοτερα ανακατασκευασμενα ειναι οτι πασχουν στο θεμα γνησιοτητας, ακομα κι εγω μπερδευομαι στο ετος κατασκευης.citrobella said:Ksaderfakia parte kana pony...tosa paratimena brikate...eh kapio tha ine gia pulima...

ναι 652cc...νομίζω ότι το visa I έβγαινε αποκλειστικά δικύλινδρο... αν κάνω λάθος διορθώστε με...Pierre Boulanger said:Ρε Βιζάκια το Αγρίνιο![]()
Το κίτρινο όλα τα λεφτά..
2κύλινδρο ε?