Δυστυχως εχω λιγο καιρο που να παω για σαφαρι αλλα αν δω κατι οπωσδηποτε θα ενημερωσω! Καλη Ανασταση σε ολους μας 
Εννοείται δεν χανόμαστεGeoKy said:Τρεχω τοσο που ακομα δεν ανεβασα φωτος απ το δικο μουΔυστυχως εχω λιγο καιρο που να παω για σαφαρι αλλα αν δω κατι οπωσδηποτε θα ενημερωσω! Καλη Ανασταση σε ολους μας
![]()

Το μυαλο μου πηγε σ αυτη την αγγελια κατευθειαν.. γκρι,turbo και στο Μαραθωνα.. κι ομως πρεπει να ναι αλλη ,εχει ηλιοροφη λεει..!Flaminio Bertoni said:Μια γαλλική cx αργοπεθαίνει στο Μαραθώνα![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού λέει οροφή μάλλον δεν είναι.. Μήπως να το έψαχνες μιας και είσαι φαν? Θέλεις να πάμε να την δούμε εμείς αφου είσαι εκτός Αθηνών?nonos said:Η αγγελια μοιαζει πολλα υποσχομενη, θα ξενερρωνα αν ειναι το παραπανω των φωτογραφιων...

Flaminio Bertoni said:Για παρηγοριά… αυτή η πανέμορφη Gs θα σωθεί και θα γίνει ανακατασκευή το χρώμα είναι υπέροχο…![]()
![]()
![]()
![]()

και το μελλον του δεν εμοιαζε και ιδανικο..ειχα χαρει πολυ που μεσολαβησα να σωθει
δεν ειναι δικες μου οι φωτογραφιες ,απο σωσμενες.. Μαλιστα τη συγκεκριμενη την πετυχε ο πατερας πριν καποιους μηνες στα Carrefour γερακα και μου το ελεγε γιατι του εκανε εντυπωση που ειδε cx εν ετει 2012 αλλα και το ποσο χαλια ηταν..

και εγώ νομίζω πιο πολλά DS κυκλοφορήσαν στην Ελλάδα παρά CX... υπόψιν πως η CX έβγαινε δίλιτρηPierre Boulanger said:Δύσκολο ερώτημα με δεδομένο ότι η θεά σταμάτησε το 1975 ενώ η ημίθεα to 1991.. Εγώ θυμάμαι περισσότερες CX πάντως.. Βέβαια ίσως να μην παρατηρούσα και σωστά μιας και την θεά την ερωτεύτηκα εσχάτως και μονίμως (από το 1990 που ήμουν 17 χρονών) παρατηρούσα 2CV. Πολλοί γνωστοί και γείτονες πάντως είχαν CX τις έβλεπα αρκετά...
Χαρακτηριστικά θυμάμαι μια μαύρη με δέρματα (την είχε ο πατέρας ενός φίλου) και μου έκανε εντύπωση που έγραφε πίσω 2,5 Turbo GTI (νομίζω) ABS και έλεγα από μέσα μου, αεροπλάνο είναι αυτό όλα τα έχει και ας μην ήξερα τι σημαίνουν![]()

Ήταν Χρήστο μου και κρίμα που δεν την φωτογράφησα ποτέnonos said:Η αληθεια ειναι οτι παρατηρουμε μονο αυτα που θελουμε να παρατηρησουμε!! κοιταω τα zx οταν κυκλοφορω..![]()
Αποστολη "cx 25 gti turbo 2" και ξεχωριστα διπλα στη πινακιδα εγραφε "abs"..Η συγκεκριμενη ηταν και γνησια turbo II απ οτι φαινεται..![]()
Βρηκα ολοιδια GSpecial σε χωριο των ΣερρωνFlaminio Bertoni said:Για παρηγοριά… αυτή η πανέμορφη Gs θα σωθεί και θα γίνει ανακατασκευή το χρώμα είναι υπέροχο…![]()
![]()
![]()
![]()