- Reaction score
- 4.398
- Πόντοι
- 747
Σαν αυτό ? Από Αίγινα.View attachment 34645
Γνωστή μετατροπή γενικά.
....ναι αλλά κόκκινο ! Στην Πάρα. Θα προσπαθήσω να το βρώ τις επόμενες ημέρες.
Σαν αυτό ? Από Αίγινα.View attachment 34645
Γνωστή μετατροπή γενικά.
Αυτό μου θυμίζει μια ιστορία του Κάρπετ στην Ρώμη. Σε ένα παιχνίδι της Λάτσιο η ομάδα δέχεται ένα γκολ και όλη εξέδρα τα χώνει στον τερματοφύλακα. Πετάγεται λοιπόν μια κοπέλα και τους εξηγεί ότι ο τερματοφύλακας δεν φταίει, αλλά είναι οι αμυντικοί που δεν κράτησαν τις θέσεις τους στην διαγώνιο κλπ. Πετάγεται λοιπόν και ο Κάρπετ και της λέει "Πώς σε λένε; Σε παντρεύομαι ΤΩΡΑ".
Ωραίο κοριτσι
Αυτό μου θυμίζει μια ιστορία του Κάρπετ στην Ρώμη. Σε ένα παιχνίδι της Λάτσιο η ομάδα δέχεται ένα γκολ και όλη εξέδρα τα χώνει στον τερματοφύλακα. Πετάγεται λοιπόν μια κοπέλα και τους εξηγεί ότι ο τερματοφύλακας δεν φταίει, αλλά είναι οι αμυντικοί που δεν κράτησαν τις θέσεις τους στην διαγώνιο κλπ. Πετάγεται λοιπόν και ο Κάρπετ και της λέει "Πώς σε λένε; Σε παντρεύομαι ΤΩΡΑ".
Έτσι και με το κορίτσι ... Όλοι το παντρευόμαστε ΤΩΡΑ![]()
Το βρήκα. Το φωτογράφησα. Το βράδυ θα το βάλω.....ναι αλλά κόκκινο ! Στην Πάρα. Θα προσπαθήσω να το βρώ τις επόμενες ημέρες.
Ιδού ! Μάλλον δεν είναι το αναρτηθέν ροζ, έχει και πίσω παράθυρο, άλλους προφυλακτήρες, κλπ.Το βρήκα. Το φωτογράφησα. Το βράδυ θα το βάλω.
Μάλιστα υπάρχουν κάποιο που έχουν ζητήσει να μπορείς να μην αποδεχτείς την πινακίδα αν περιέχει το FN” . Όπως δεν δίνουν πινακίδες που περιέχουν το «SS ».Στη Παροικιά της Πάρου ήταν και αυτό πριν 6 μέρες Γιώργο, ίσως είναι ακόμα. Φωτογραφία που μου στάλθηκε, δεν ειμαι στο νησί.
View attachment 34681
Front National. Παρακολούθησε λίγο τα δημοσιεύματα πριν και μετά τις βουλευτικές εκλογές και θα έχεις μια πλήρη εικόναΤο SS υποψιάζομαι γιατί.... Το FN όμως γιατί; τι σημαίνει;