Κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας..
Η γριούλα με τις ζέστες τα έπαιξε. 18 χρόνοα άντεξε. Ξέρει κανεις αν χρειάζεται αντικατάσταση ή επισκευάζεται κάπως;
View attachment 34343
Κλασική ζημια των "μοντέρνων" αυτοκινήτων.
Παλαιότερα, η επένδυση έμπαινε με μεταλλικές μπανέλες, αναρτημένη, και έμενε αιωνίως. Δείτε πχ Σκαραβαίους.
Στα "νεότερα", από μέσα είναι ένα "ταψί", από διαφορετικά υλικά, πεπιεσμένο χαρτόνι - πλεξιγκλάς - πλαστικό, κλπ, πάνω του κολλιέται η επένδυση, έχοντας ενδιάμεσα και ένα μονωτικό "σφουγγάρι". Θερμομόνωση / ηχομόνωση. Αυτό, με την ζέστη στην Ελλάδα, αποσυντίθεται - γίνεται τρίμμα, και η επένδυση πέφτει.
Την έχω πάθει σε 4 αυτοκίνητα, όλα γερμανικά.
Τρόποι αποκατάστασης.
- Προσωρινή, για να μην λερώνει / σχιστεί, με καρφίτσες, αυτές με τα διάφορα χρώματα στην κεφαλή, βάζεις μερικές σειρές και στέκεται προσωρινά.
- Πρόχειρη και αναξιόπιστη. Διάτρηση σε διάφορα σημεία, πέρασμα με σύριγγα κόλλας από την πίσω πλευρά, στρώσιμο με ρολό, αλλά αν το σφουγγάρι έχει γίνει τρίμμα, δεν θα κρατήσει.
- Αποξήλωση όλων των διακοσμητικών στις κολώνες, χειρολαβές, κλπ. αφαίρεση του "ταψιού", ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ του τρίμματος, επάλειψη με κόλλα, και με ρολό, πίεση της επένδυσης στο σχήμα του ταψιού. Χρονοβόρα, πολλή δουλεια στις επενδύσεις, βίδες - κλιπάκια.
Στο Mercedes, και με συρόμενη ηλιοροφή, έκανα την λύση 3 μόνος μου. Ειχα ραντεβού, κλεισμένο πριν 2 μήνες, επειδή είχαμε γάμο, και όταν πήγα, με πούλησε και αναγκάστηκα να το κάνω μόνος μου. Πήρα υλικό, 40 Ε και βενζινόκολες. Δεν είναι τέλειο, αλλά κανείς δεν το καταλαβαίνει. Την νύφη πάντως την πήγα.
Στην Μεσογείων, είναι ένας που τα φτιάχνει. πρίν 2 χρόνια, 100Ε.
Αν αυτός που λέει ο Χρήστος είναι πολυ καλός, κανει και σκάφη, τροχόσπιτα κλπ. αλλά είχε τότε μακρυνά ραντεβού. Οχι, δεν είναι αυτός που με πούλησε. Ηταν ένας στην Ζωοδόχου πηγής.