Αγαπητοί μου φίλοι, είναι πραγματικά φοβερά αστεία η 1η φωτογραφία! Μήπως όμως, κατά τη γνώμη μου, να μην κάνουμε τέτοιου είδους παραλληλισμούς όταν πρόκειται για την ανθρώπινη ζωή? Καταλαβαίνω το χιούμορ βέβαια και ίσως γίνομαι υπερβολικός...Υπάρχει και παρωδία της πιο γνωστής φωτογραφίας του.
View attachment 32708
προσέξτε τον "νοσηλευτή" πίσω, μιλάμε για λεπτομέρεια.
View attachment 32709
Πιστεύω ότι θα άρεσε στον ίδιο μιας και που ήταν λένε άνθρωπος με χιούμορΑγαπητοί μου φίλοι, είναι πραγματικά φοβερά αστεία η 1η φωτογραφία! Μήπως όμως, κατά τη γνώμη μου, να μην κάνουμε τέτοιου είδους παραλληλισμούς όταν πρόκειται για την ανθρώπινη ζωή? Καταλαβαίνω το χιούμορ βέβαια και ίσως γίνομαι υπερβολικός...
Αγαπητοί μου φίλοι δεν μπορεί να υπάρχει παρωδία σε αυτή την συγκλονιστική φωτογραφία.Υπάρχει και παρωδία της πιο γνωστής φωτογραφίας του.
View attachment 32708
προσέξτε τον "νοσηλευτή" πίσω, μιλάμε για λεπτομέρεια.
View attachment 32709
100 αλογα ειχε το ιταλικο fiat 125.To Polski προφανως και δεν ειχε τοσα(αλλο αν μπορουσες ευκολα να το μετατρεψεις)100 ιταλικα αλογακια τουλαχιστον αγαπητε Αποστολε ..
Το εμπάργκο στην Ρωσία τους έκανε μεγάλη ζημιά απ'όσο ξέρω και έκανε μεγάλο καλό στους ΚινέζουςΓλυκόπικρη γεύση...Άσχημα νέα για μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία -Έρχονται χιλιάδες απολύσεις | carandmotor.gr
Με την εμφατική δήλωση ότι η Volkswagen δεν είναι πλέον ανταγωνιστική, ο επικεφαλής της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας προανήγγειλε περικοπές και απολύσεις σε έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στην Ευρώπη.www.carandmotor.gr
Πικρή γιατί χάνονται θέσεις εργασίας.
Γλυκιά γιατί είναι VW... (Κακία, το ξέρω)
Καλά να πάθουν. Σόρρυ αλλά τους έχω άχτιΓλυκόπικρη γεύση...Άσχημα νέα για μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία -Έρχονται χιλιάδες απολύσεις | carandmotor.gr
Με την εμφατική δήλωση ότι η Volkswagen δεν είναι πλέον ανταγωνιστική, ο επικεφαλής της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας προανήγγειλε περικοπές και απολύσεις σε έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στην Ευρώπη.www.carandmotor.gr
Πικρή γιατί χάνονται θέσεις εργασίας.
Γλυκιά γιατί είναι VW... (Κακία, το ξέρω)
Υπαρχει το αναλογο θεμα...τριλιτρη με χειροκινητο σασμαν , με το αζημιωτο , 10.000 €
View attachment 32786View attachment 32787Achat et vente de voitures classiques | www.classic-trader.com
Rechercher et trouver des voitures de collection sur Classic Traderwww.classic-trader.com
η αληθεια ειναι πως ειχα χαθει στο που να το ανεβασω, δεν ειναι ιστορικο για να παει στο ενδιαφερουσες αγγελιες απο το ιντερνετ νομιζωΥπαρχει το αναλογο θεμα...
Ευχαριστούμε πολύ Γιώργο! Και εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!Χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους στο φόρουμ... Να τους χαιρόμαστε