Θέλω να το δωΟ νεαρός μου θυμίζει έναν αντίστοιχο ανατολίτη μηχανικό-σχεδιαστή, σε Αγγλική εκπομπή, που "βελτίωνε" στυλιστικά συνηθισμένα αυτοκίνητα χρησιμοποιώντας τροχάκι και σφυρί.
Περαν της πλακας,υπαρχει ενας τυπος εδω κοντα,ο οποιος παιρνει κατι κορολλα κε30 και σταρλετ πισωκινητα,και τα κανει να μοιαζουν με σπορ κουπε επιπεδου lotus.Εννοειται φυσικα οτι τα κυκλοφορει κανονικα...Ο νεαρός μου θυμίζει έναν αντίστοιχο ανατολίτη μηχανικό-σχεδιαστή, σε Αγγλική εκπομπή, που "βελτίωνε" στυλιστικά συνηθισμένα αυτοκίνητα χρησιμοποιώντας τροχάκι και σφυρί.
Chop Shop London GarageΘέλω να το δω
Θα βάψω το πόνυ κίτρινο και τα υπόλοιπα τα αφήνω στην φαντασία σαςΑν θυμαμαι καλα,φερουν ιστορικες πινακιδες(μη με ρωτησετε πως και γιατι).Αλλα φανταζομαι οτι καλλιστα θα μπορουσε να τα κυκλοφορει με τις πινακιδες του εκαστοτε corolla,και απλα να μην περναει ποτε κτεο..
Νομιζω οτι γενικα ο τυπος ειναι γνωστος στο χωρο των ιστορικων...
View attachment 32680
Όλα καναρίνια;Θα βάψω το πόνυ κίτρινο και τα υπόλοιπα τα αφήνω στην φαντασία σας![]()
Chop Shop London Garage
Leepu Nizamuddin Awlia, The converter from junk to gorgeous.
View attachment 32681View attachment 32682
Σαν κόκκινο Ax που πέρασε κάτω από νταλίκαΔεν ήξερα πού να το αναρτήσω και κατέληξα εδώ
Τυχαίο δεν είναι, αλλά υπάρχουν και τα αντιπαραδείγματα, όπως ο Erich Honecker ή ο Manuel Noriega. Και αυτοί οι δύο δεν τα λες και τα καλύτερα παιδιάΜερικές φορές διαβάζω από περιέργεια σε ποιον αφιερώνεται το καθημερινό "doodle" της google. Σήμερα λοιπόν το εφιέρωμα ήταν σε έναν γνωστό Αυστραλο-Κινέζο καρδιοχειρουργό, τον Victor Chang, ο οποίος ήταν ένας καταπληκτικός επιστήμονας και γιατρός, πρωτοπόρος στις μεταμοσχεύσεις καρδιάς. Τόσο πολύ γνωστός ήταν μάλιστα, που είχε ανακηρυχθεί και ο σημαντικότερος Αυστραλός του 20ού αιώνα. Δυστυχώς, όμως, σε ηλικία μόλις 56 ετών, δολοφονήθηκε από 2 Μαλαισιανούς που ήθελαν να τον απαγάγουν και να ζητήσουν λύτρα, αφού τον είχαν δει σε εξώφυλλο περιοδικού στην Αυστραλία.
Διάβασα, όμως και κάτι άλλο για τις συνήθειές του. Αγαπούσε πάρα πολύ τα κλασσικά αυτοκίνητα, είχε αναπαλαιώσει ένα MG TF, οδηγούσε έντονα αρκετές Porsche (όταν δολοφονήθηκε οδηγούσε μία R129 500SL), αλλά το πρώτο αυτοκίνητο που αναφέρεται ότι οδηγούσε έντονα και απολάμβανε, ήταν μία CX Prestige toy 1982.
Δεν αστειεύομαι καθόλου λέγοντας ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Μερακλής ο Χόνεκερ. Κουμουνιστής και πολλές CX βέβαια δεν πάνε μαζί αλλά έτσι είναι αυτοί. Αριστερές ιδεολογίες αλλά δεξιές τσέπες και life styleΕπειδή την εποχή την πρόλαβα και τον Χόνεκερ τον θυμάμαι πως δρούσε, είμαι σίγουρος ότι η επιλογή των πολλών CX Prestige
Με Fiat 125?και είχε και φήμη ότι ήταν γκαζοφονιάς
Polski FiatΜερακλής ο Χόνεκερ. Κουμουνιστής και πολλές CX βέβαια δεν πάνε μαζί αλλά έτσι είναι αυτοί. Αριστερές ιδεολογίες αλλά δεξιές τσέπες και life style
Με Fiat 125?![]()
100 ιταλικα αλογακια τουλαχιστον αγαπητε Αποστολε ..Μερακλής ο Χόνεκερ. Κουμουνιστής και πολλές CX βέβαια δεν πάνε μαζί αλλά έτσι είναι αυτοί. Αριστερές ιδεολογίες αλλά δεξιές τσέπες και life style
Με Fiat 125?![]()