Καφενείον "Το δικύλινδρο" (Bar)

Stargazer

Member
Reaction score
1.141
Πόντοι
437
Περιοχή
Καλαμαριά
Από το "τραγούδι" ας το πούμε της διαφήμισης έχω εφηβικά τραύματα.
ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΗΞΕΙ , με το συμπάθειο

Taskos

Member
Reaction score
2.595
Πόντοι
697
Ο νεαρός μου θυμίζει έναν αντίστοιχο ανατολίτη μηχανικό-σχεδιαστή, σε Αγγλική εκπομπή, που "βελτίωνε" στυλιστικά συνηθισμένα αυτοκίνητα χρησιμοποιώντας τροχάκι και σφυρί.

Stargazer

Member
Reaction score
1.141
Πόντοι
437
Περιοχή
Καλαμαριά
Ο νεαρός μου θυμίζει έναν αντίστοιχο ανατολίτη μηχανικό-σχεδιαστή, σε Αγγλική εκπομπή, που "βελτίωνε" στυλιστικά συνηθισμένα αυτοκίνητα χρησιμοποιώντας τροχάκι και σφυρί.
Θέλω να το δω

minas

Member
Reaction score
2.601
Πόντοι
587
Περαν της πλακας,υπαρχει ενας τυπος εδω κοντα,ο οποιος παιρνει κατι κορολλα κε30 και σταρλετ πισωκινητα,και τα κανει να μοιαζουν με σπορ κουπε επιπεδου lotus.Εννοειται φυσικα οτι τα κυκλοφορει κανονικα...:dizzy:

minas

Member
Reaction score
2.601
Πόντοι
587
Αν θυμαμαι καλα,φερουν ιστορικες πινακιδες(μη με ρωτησετε πως και γιατι).Αλλα φανταζομαι οτι καλλιστα θα μπορουσε να τα κυκλοφορει με τις πινακιδες του εκαστοτε corolla,και απλα να μην περναει ποτε κτεο..:yawn:

Νομιζω οτι γενικα ο τυπος ειναι γνωστος στο χωρο των ιστορικων...
32680

Stargazer

Member
Reaction score
1.141
Πόντοι
437
Περιοχή
Καλαμαριά
Αν θυμαμαι καλα,φερουν ιστορικες πινακιδες(μη με ρωτησετε πως και γιατι).Αλλα φανταζομαι οτι καλλιστα θα μπορουσε να τα κυκλοφορει με τις πινακιδες του εκαστοτε corolla,και απλα να μην περναει ποτε κτεο..:yawn:

Νομιζω οτι γενικα ο τυπος ειναι γνωστος στο χωρο των ιστορικων...
View attachment 32680
Θα βάψω το πόνυ κίτρινο και τα υπόλοιπα τα αφήνω στην φαντασία σας :devil:

Giorgos_81

Member
Reaction score
3.353
Πόντοι
697
Chop Shop London Garage
Leepu Nizamuddin Awlia, The converter from junk to gorgeous.
View attachment 32681View attachment 32682

Στην Αγγλία, στην Γερμανία, που ξέρω συγκεκριμένα, μπορείς να πάρεις πινακίδες κυκλοφορίας ακόμα και σε μπανιέρα με ρόδες, ( υπάρχουν άλλωστε ), δηλαδή σε ιδιοκατασκευές, την στιγμή που πληρούν τις συνθήκες κυκλοφορίας.

Και Αμερική ( ΗΠΑ ), υπάρχουν αντίστοιχα, αλλα, δεν έχω εμπειρία.

Οικογενειακός φίλος Γερμανός, είχε φτιάξει με βάση ένα τέως Ford Transit κλούβα, επικαθήμενο τροχόσπιτο, μηχανή Mercedes 300 D turbo, και όλα τα αξεσουάρ, γεννήτρια, ηλιακά, δεξαμενές, κλπ.

nonos

Member
Reaction score
18.578
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα

Nikephoros

Member
Reaction score
12.680
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Μερικές φορές διαβάζω από περιέργεια σε ποιον αφιερώνεται το καθημερινό "doodle" της google. Σήμερα λοιπόν το εφιέρωμα ήταν σε έναν γνωστό Αυστραλο-Κινέζο καρδιοχειρουργό, τον Victor Chang, ο οποίος ήταν ένας καταπληκτικός επιστήμονας και γιατρός, πρωτοπόρος στις μεταμοσχεύσεις καρδιάς. Τόσο πολύ γνωστός ήταν μάλιστα, που είχε ανακηρυχθεί και ο σημαντικότερος Αυστραλός του 20ού αιώνα. Δυστυχώς, όμως, σε ηλικία μόλις 56 ετών, δολοφονήθηκε από 2 Μαλαισιανούς που ήθελαν να τον απαγάγουν και να ζητήσουν λύτρα, αφού τον είχαν δει σε εξώφυλλο περιοδικού στην Αυστραλία.

Διάβασα, όμως και κάτι άλλο για τις συνήθειές του. Αγαπούσε πάρα πολύ τα κλασσικά αυτοκίνητα, είχε αναπαλαιώσει ένα MG TF, οδηγούσε έντονα αρκετές Porsche (όταν δολοφονήθηκε οδηγούσε μία R129 500SL), αλλά το πρώτο αυτοκίνητο που αναφέρεται ότι οδηγούσε έντονα και απολάμβανε, ήταν μία CX Prestige toy 1982.

Δεν αστειεύομαι καθόλου λέγοντας ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο!

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
3.958
Πόντοι
777
Μερικές φορές διαβάζω από περιέργεια σε ποιον αφιερώνεται το καθημερινό "doodle" της google. Σήμερα λοιπόν το εφιέρωμα ήταν σε έναν γνωστό Αυστραλο-Κινέζο καρδιοχειρουργό, τον Victor Chang, ο οποίος ήταν ένας καταπληκτικός επιστήμονας και γιατρός, πρωτοπόρος στις μεταμοσχεύσεις καρδιάς. Τόσο πολύ γνωστός ήταν μάλιστα, που είχε ανακηρυχθεί και ο σημαντικότερος Αυστραλός του 20ού αιώνα. Δυστυχώς, όμως, σε ηλικία μόλις 56 ετών, δολοφονήθηκε από 2 Μαλαισιανούς που ήθελαν να τον απαγάγουν και να ζητήσουν λύτρα, αφού τον είχαν δει σε εξώφυλλο περιοδικού στην Αυστραλία.

Διάβασα, όμως και κάτι άλλο για τις συνήθειές του. Αγαπούσε πάρα πολύ τα κλασσικά αυτοκίνητα, είχε αναπαλαιώσει ένα MG TF, οδηγούσε έντονα αρκετές Porsche (όταν δολοφονήθηκε οδηγούσε μία R129 500SL), αλλά το πρώτο αυτοκίνητο που αναφέρεται ότι οδηγούσε έντονα και απολάμβανε, ήταν μία CX Prestige toy 1982.

Δεν αστειεύομαι καθόλου λέγοντας ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Τυχαίο δεν είναι, αλλά υπάρχουν και τα αντιπαραδείγματα, όπως ο Erich Honecker ή ο Manuel Noriega. Και αυτοί οι δύο δεν τα λες και τα καλύτερα παιδιά :lol:

dap

Member
Reaction score
662
Πόντοι
337
Επειδή την εποχή την πρόλαβα και τον Χόνεκερ τον θυμάμαι πως δρούσε, είμαι σίγουρος ότι η επιλογή των πολλών CX Prestige -μία νομίζω είχε και η Υπουργός Παιδείας γυναίκα του- πέρα από την αγάπη που είχε στο αυτοκίνητο είχε να κάνει και με το "να μπει στο μάτι" των τότε Δυτικογερμανών. Προφανώς η Prestige ήταν σε άλλα επίπεδα άνεσης σε σχέση με τις S-Class, E-Class, που χρησιμοποιούσε ο Χέλμουτ Κόλ.

Stargazer

Member
Reaction score
1.141
Πόντοι
437
Περιοχή
Καλαμαριά
Μιας που πιάσατε γιατρούς ο Zbigniew Religa πάντως Πολωνέζικη Fiat 125 οδηγούσε και είχε και φήμη ότι ήταν γκαζοφονιάς

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
23.687
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Επειδή την εποχή την πρόλαβα και τον Χόνεκερ τον θυμάμαι πως δρούσε, είμαι σίγουρος ότι η επιλογή των πολλών CX Prestige
Μερακλής ο Χόνεκερ. Κουμουνιστής και πολλές CX βέβαια δεν πάνε μαζί αλλά έτσι είναι αυτοί. Αριστερές ιδεολογίες αλλά δεξιές τσέπες και life style:emetos:
και είχε και φήμη ότι ήταν γκαζοφονιάς
Με Fiat 125?:confused:

Stargazer

Member
Reaction score
1.141
Πόντοι
437
Περιοχή
Καλαμαριά
Μερακλής ο Χόνεκερ. Κουμουνιστής και πολλές CX βέβαια δεν πάνε μαζί αλλά έτσι είναι αυτοί. Αριστερές ιδεολογίες αλλά δεξιές τσέπες και life style:emetos:

Polski Fiat :lol:

visa chrono

Member
Reaction score
26.662
Πόντοι
1.487

100 ιταλικα αλογακια τουλαχιστον αγαπητε Αποστολε ..

Top Bottom