Εγκατελειμένες κούκλες (Abandoned cars)

Reaction score
18.075
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Σιγουρα υπαρχουν,και κατι μου λεει οτι σε μικρο χρονικο διαστημα απο τωρα,θα τα ψαχνουμε και δεν θα τα βρισκουμε...:(
Ακομα και ενα saxo μπορει να ειναι πολυ ευχαριστο στην οδηγηση.Κι ομως,παροτι σημερα βρισκονται παντου,κατι μου λεει οτι μετα απο λιγα χρονια δεν θα υπαρχουν ουτε για δειγμα,και θα πεταχτουν κατα κορον,οπως εγινε παλαιοτερα με τα fiat 127.
Μαλιστα,εκεινο που με ειχε στενοχωρησει πολυ με τα 127(και που πιστευω το ιδιο θα γινει και με τα saxo),ειναι πως πολλα απο αυτα ειχαν φτασει η ξεπερασει την 30ετια,οποτε θεωρητικα υπηρχε πιθανοτητα να κινησουν το ενδιαφερον των κλασσικοφιλων και να σωθουν.Αλλα φευ..
Εδώ χάθηκαν τα gs , πριν αρχίσουμε να τα μαζεύουμε...

Reaction score
18.075
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Νικόλα ειδικά το συγκεκριμένο δεν ήταν και φτηνό αν θυμάμαι σωστά...

Πάντως το clio 1.8 στην Ελλάδα αδικήθηκε τιμολογιακα από τον κυβισμό του σε σχέση ας πούμε με ένα Punto GT

Nikephoros

Member
Reaction score
14.351
Πόντοι
1.137
Περιοχή
Αθήνα
Εδώ χάθηκαν τα gs , πριν αρχίσουμε να τα μαζεύουμε...
Αχ Νίκο, εδώ πραγματικά θίγεις ένα πολύ μεγάλο θέμα που μας έχει καταστεναχωρήσει όλους. Ίσως το καλύτερο μικρομεσαίο που εμφανίστηκε ποτέ, αναλογικά με την εποχή που εμφανίστηκε, να εξαφανιστεί έτσι...

minas

Member
Reaction score
2.967
Πόντοι
667
Παρατημενο επι δεκαετιες σε αυλη παρακειμενου(επισης παρατημενου) σπιτιου,πλεον βγηκε στο δρομο.Η μοιρα του ειναι προδιαγεγραμμενη..:sorry:

Λεπτομερεια:Το κουτι με τις clorets διπλα στο λεβιε πρεπει να ειναι αρχαιο.Αυτο με κανει να πιστευω οτι το αμαξι ειναι παρατημενο τουλαχιστον 25 χρονια..

nonos

Member
Reaction score
22.034
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Πρέπει να είναι ένα που έβλεπα στη Νέα Ιωνία αυτό! Πωπω τι μου θυμισες με τις καραμέλες..

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.468
Πόντοι
747
Παρατημενο επι δεκαετιες σε αυλη παρακειμενου(επισης παρατημενου) σπιτιου,πλεον βγηκε στο δρομο.Η μοιρα του ειναι προδιαγεγραμμενη..:sorry:

Λεπτομερεια:Το κουτι με τις clorets διπλα στο λεβιε πρεπει να ειναι αρχαιο.Αυτο με κανει να πιστευω οτι το αμαξι ειναι παρατημενο τουλαχιστον 25 χρονια..
Ford Cortina. Τα εγγλέζικα. Στις ίδιες γραμμές, πιο τετραγωνισμενες, ήταν τα αντίστοιχα γερμανικά Taunus.

nonos

Member
Reaction score
22.034
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Πόσα χρόνια είχα να δω Renault 18!
33101

nonos

Member
Reaction score
22.034
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Με ιδιοκτήτη που νοιάζεται και πολύ επιφανειακά πράγματα.. Αξίζει η διάσωση!
33169

minas

Member
Reaction score
2.967
Πόντοι
667
Αυτο το ''πολυ επιφανειακα πραγματα'',καλυτερα να μην το λετε ετσι αβασανιστα για το συγκεκριμενο μοντελο(το ιδιο ισχυει και για το 304).
Το εχω ακουσει απο παλιους φαναρτζηδες,αλλα το εχω διαπιστωσει και ιδιοις ομμασι...αμαξια που απο πανω τα ελεγες ψιλοκαλα,απο κατω δεν ειχαν πατωματα..:vava:
Αν και το εν λογω,φαινεται οντως εξαιρετικη περιπτωση.

Παντως,θυμαμαι εκεινα τα χρονια που τα εβλεπα σε καθημερινη χρηση,οτι μου ειχαν κανει ιδιαιτερη εντυπωση οι επιδοσεις τους στο δρομο.Πρεπει να ηταν ''πυραυλακια''.Και η στεισον εκδοση ηταν απο τις πιο ομορφες,σε σημειο που ανετα το θεωρουσες αυθυπαρκτο μοντελο,και οχι απλα τη στεισον εκδοση καποιου σενταν..:love:

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.468
Πόντοι
747
Αυτο το ''πολυ επιφανειακα πραγματα'',καλυτερα να μην το λετε ετσι αβασανιστα για το συγκεκριμενο μοντελο(το ιδιο ισχυει και για το 304).
Το εχω ακουσει απο παλιους φαναρτζηδες,αλλα το εχω διαπιστωσει και ιδιοις ομμασι...αμαξια που απο πανω τα ελεγες ψιλοκαλα,απο κατω δεν ειχαν πατωματα..:vava:
Αν και το εν λογω,φαινεται οντως εξαιρετικη περιπτωση.
Αν τα αυτοκίνητα δεν έβαζαν νερά, αν δεν έμπαινες με νερά, αν στέγνωνες τα πατάκια, δεν είχαν πρόβλημα.

Ειδικά τα Πεζω, λόγω μεγάλης αγοράς στην Αφρική, (....με επιτυχίες και στα ράλυ Σαφάρι ), είχαν πολύ καλή αντιδιαβρωτικη προστασία για αντοχή στα αμώδη / αργιλώδη εδάφη που κινούνταν.

Και στα δικά μας, όταν μένουν σε ακινησία, καλό είναι να αφαιρούμε τα πατάκια για να αερίζονται.

Reaction score
18.075
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Νομίζω στην ταινία ήταν το 404.
nai to 404 itan.
Apla eimai toso xazos pou nomiza oti kai stin fotografia itan to 404!!

Taskos

Member
Reaction score
3.462
Πόντοι
777
To 204 σε λευκό το είχε αγαπημένος θείος γυμνασιάρχης που το πρόσεχε σαν τα μάτια του από τη δεκαετία του 70 έως την απόσυρση του 1992
όπου απέκτησε το 309. (Ακόμη το κλαίω).

nonos

Member
Reaction score
22.034
Πόντοι
1.387
Περιοχή
nai to 404 itan.
Apla eimai toso xazos pou nomiza oti kai stin fotografia itan to 404!!
Επικεντρωσου στις Citroen εσύ γιατί δε σε βλέπω καλά... Και ένα 406 πέρασε και δεν ακούμπησε..:lol: άσε που με τις Alfa δεν είχαμε επιτυχία... :shifty:

nonos

Member
Reaction score
22.034
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Έχω την εντύπωση πως ειναι αυτό που ανακατασκευασε μέλος και μάλιστα έδωσε το παρών και στη συνάντηση στο Καλλιμάρμαρο. Το αυτοκίνητο είναι πλέον σε απλά απίστευτη κατάσταση!

Eδω και καποια χρονια,μαλλον ειναι το μοναδικο που γνωριζω σε κανονικη χρηση.Για ποσο ακομα αραγε..
pic uploader

Σίγουρα είναι ακόμα ένα καθημερινό στο Κουκάκι.

nonos

Member
Reaction score
22.034
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Το κατά δύναμιν Κώστα! :lol::ninja:

Βετουλά με επιφανειακή ταλαιπωρία μονο
View attachment 20717

View attachment 20719

View attachment 20720
Δε με γελούν τα μάτια μου...:O Σώθηκε!:love: Από το Χαλάνδρι που την είχα εντοπίσει, στο Κερατσίνι. Και νομίζω όντως προπερσυ είχε βγει στο marketplace έναντι πινακιου φακής με φωτογραφίες από τη θέση των αρχικών μου φωτογραφιών.
Πολύ χάρηκα!

33387

33388

33389

minas

Member
Reaction score
2.967
Πόντοι
667
Κι εγω χαιρομαι παρα πολυ οταν βλεπω αυτοκινητα αυτης της καταστασης-ξεγραμμενα για τους περισσοτερους-να επανερχονται δυναμικα στο δρομο(Ναι το γνωριζω οτι ειμαι φρενοβλαβης)

Ειδικα για τις Beta,ηταν ενα σχετικα συνηθισμενο μεχρι προσφατα,και ομορφο,αυτοκινητο,το οποιο δεν ασχοληθηκε κανεις να διασωσει και τελικα εχουν καταληξει να ειναι εξαιρετικα σπανιο θεαμα.Και παντα οποτε βλεπω καποια μελαγχολω,γιατι θυμαμαι εκεινη την αψογη εκρου στου Παπαγου που πηγε για πεταμα..:(

nonos

Member
Reaction score
22.034
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Μηνά, αυτή στην οποία αναφέρεσαι είχε καταλήξει στο Λάγιο? Γιατί θυμάμαι μια σε αγγελία από εκεί και πραγματικά έμοιαζε άψογη :(

Top Bottom