- Reaction score
- 24.257
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Κούκλα είναι ακόμα και έτσι ρε γμτ
Ρε σατανά πού τη βρήκες; Εγώ 150 χρόνια πάω στο Γύθειο, και αυτό δεν το έχω δει
ποιο μοντελο ειναι αυτα εδω ; δεν εχω δει ποτε απο κοντα
Renault 19 16V 1,8 1ης γενιάς, με το γνωστό κινητήρα που είχε και το πρώτο Clio 1.8 16vποιο μοντελο ειναι αυτα εδω ; δεν εχω δει ποτε απο κοντα
απο τα καλα αμξαια εποχης και με πολυ πλουσιο εξοπλισμοRenault 19 16V 1,8 1ης γενιάς, με το γνωστό κινητήρα που είχε και το πρώτο Clio 1.8 16v
Αρχίζω και νοσταλγώ τα GTI εκείνης της εποχής... Με αποκορύφωμα τη ZX 16v, η οποία μπορεί να μην είχε τις επιδόσεις από στάση, αλλά ήταν τόσο ώριμο αυτοκίνητο και με ένα απίστευτο στήσιμο. Νομίζω ένα φοβερά υποτιμημένο youngtimer. To Clio 1.8 16v επίσης και πόσο μάλλον το RS Williams. Αυτοκίνητα που αποδεικνύουν ότι δε χρειάζονται τεράστιες περιουσίες για να χαρείς πραγματικά την οδήγηση και να έχεις ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό σου.απο τα καλα αμξαια εποχης και με πολυ πλουσιο εξοπλισμο
Νικόλα ειδικά το συγκεκριμένο δεν ήταν και φτηνό αν θυμάμαι σωστά...To Clio 1.8 16v επίσης και πόσο μάλλον το RS Williams. Αυτοκίνητα που αποδεικνύουν ότι δε χρειάζονται τεράστιες περιουσίες για να χαρείς πραγματικά την οδήγηση και να έχεις ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό σου.
Έχεις δίκιο Απόστολε, δεν το διευκρίνισα σωστά μάλλον. Εννοούσα ότι είναι πολύ φθηνά τώρα, ως μεταχειρισμένα, ως "youngtimer". Και υπάρχουν και πολλά άλλα youngtimer τα οποία χαρίζουν πολύ μεγαλύτερη οδηγική ευχαρίστηση από πολλά πανάκριβα σύγχρονα. Θα μπορούσε να είναι ένα θέμα αυτό!Νικόλα ειδικά το συγκεκριμένο δεν ήταν και φτηνό αν θυμάμαι σωστά...
Σιγουρα υπαρχουν,και κατι μου λεει οτι σε μικρο χρονικο διαστημα απο τωρα,θα τα ψαχνουμε και δεν θα τα βρισκουμε.... Και υπάρχουν και πολλά άλλα youngtimer τα οποία χαρίζουν πολύ μεγαλύτερη οδηγική ευχαρίστηση από πολλά πανάκριβα σύγχρονα. Θα μπορούσε να είναι ένα θέμα αυτό!