Χρήστο με συγχωρείς, B727 δεν είναι αυτό;DC-10 της παλιάς Ολυμπιακής στη Ρόδο το '76..
Το 128 giardinetta ως follow me (?) σπάνιο από τότε..
View attachment 32873
Χρήστο με συγχωρείς, B727 δεν είναι αυτό;DC-10 της παλιάς Ολυμπιακής στη Ρόδο το '76..
Το 128 giardinetta ως follow me (?) σπάνιο από τότε..
View attachment 32873
Λοιπόν, θα σου πω πολύ σύντομα για να μη χαλάσω το νήμα. Η αδελφή της μητέρας μου ήταν αεροσυνοδός και θυμάμαι στις αρχές προς μέσα της δεκαετίας του '80 στο σπίτι της εγχειρίδια της Boeing για 757/767 και για McDonell Douglas DC10! Συζητούσε η Ολυμπιακή να αγοράσει καινούρια τότε. Όσον αφορά τα παλιά αεροπλάνα, πρόλαβα 4-5 ετών να κάνω 2 ταξίδια Αθήνα-Ρόδο με Β720, Αθήνα-Αγγλία βέβαια με Β737-200, Α300-Β4/-600 και το ωραιότερο από όλα, είχα την τύχη να κάνω το ωραιότερο ταξίδι της ζωής μου το 1998 σε ένα παμπάλαιο Lockheed Tristar! (Δεν έχω μπει ποτέ σε Jumbo και το έχω παράπονο...).Α καλά... Τα οριζοντια πάνω ούτε που τα είδα..
Είσαι ερωτευμένος... Όχι ερωτευμένος απλά, αλλά full ερωτευμένοςΑ καλά... Τα οριζοντια πάνω ούτε που τα είδα..
Απίθανη αντιπαραβολή. Πέρασα σήμερα από εκεί και θαύμαζα την πινακίδα απορώντας αν είναι όντως παλιά και λύθηκε η απορία50έτη αργότερα...
View attachment 32955
Ο Soulis πρέπει να ήταν ο Ten Cate (Τεν Κάτε) της Ελλάδας.Και Soulis τεντοπανο..
View attachment 32952
Δεν το εχω αναφερει ποτε,αλλα επανω στο γραφειο μου εχω κοντυλοφορο με βαση Soulis...Ο Soulis πρέπει να ήταν ο Ten Cate (Τεν Κάτε) της Ελλάδας.
Επίσης πρέπει να έχουν και ένα κοινό οι δύο εταιρίες - οικογένειες... Ένα μέλος τους είναι πρώην ποδοσφαιριστές νυν προπονητές...
Τον Χενκ Τεν Κάτε (πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού) και τον ΣΟΥΛΗ Παπαδόπουλο (πρώην προπονητή της Προοδευτικής, για τους φίλους Προ)
Θα με ξαναμαλώσουν, αλλά, δούλεψα projects στο εργοστάσιο της Λαμίας, το 83-84, ήταν το εργοστάσιο παραγωγής σωμάτων θέρμανσης και παραγωγής προφίλ αλουμινίου.
Ζεκάκος δε λεγόταν και ο αντιπρόσωπος Lamborghini των δεκαετιών '70 - '80?Ο οποίος λειτουργεί ακόμα στη περιοχή του ΓκυζηView attachment 33034
Ο ιδιος ηταν Νικολα.Ζεκάκος δε λεγόταν και ο αντιπρόσωπος Lamborghini των δεκαετιών '70 - '80?
Έτσι ήμασταν και εμείς το 1983 με τη GS. Μια τέτοια ολόιδια βάρκα την είχαμε σε σχάρα στην οροφή και από πίσω σερναμε μια τροχοσκηνη. Και πήγαμε για διακοπές στο κάμπινγκ της Γιάλοβας στην Πύλο, 2 ενήλικες, 2 παιδιά 10 & 12 ετών με τις αποσκευές, τη βάρκα και την τροχοσκηνη! Με 1000 κυβικά, διότι το 1300αρη κινητήρα τον βάλαμε το Νοέμβριο του 1983!
Πώς θα πας στο Ζαχαροπλαστείο Βενετία χωρίς βάρκα και ιταλικό αυτοκίνητό