Είμαι σίγουρος οτι θα κάνεις και εδώ άψογη δουλεία, όπως έκανες με το μοτεράκι 

Για να μη παραμείνουν άγνωστοι οι διακόπτες πατά τους και δες τι θα γίνει... Μάλλον όχι μπουμ... Το πολύ πολύ να εκτοξευθεί το κάθισμα και να ανοίξει και ενα αλεξίπτωτο...Σε ανακυκλωτηριο στα μερη μου δεν υπαρχει τιποτα απο 2Cv...Θα το συμπεριλαβω σε παραγκελια που ετοιμαζω.Τα αλαρμ.ειναι στην αριστερη πλευρα του ταμπλο, στη δεξια στο πλαι εχει αλλους δυο αγνωστους διακοπτες!!
Σ ευχαριστω πολυ!!!!
Χαχαχαχα...τους εχω πατησει αλλα τπτ...ουτε αλεξιπτωτα , ουτε μετατραπηκε σε χοβερκραφτ!!Μαλλον θα ειναι στην James Bond εκδοση αυτα!!Για να μη παραμείνουν άγνωστοι οι διακόπτες πατά τους και δες τι θα γίνει... Μάλλον όχι μπουμ... Το πολύ πολύ να εκτοξευθεί το κάθισμα και να ανοίξει και ενα αλεξίπτωτο...

Χαχαχαχα...τους εχω πατησει αλλα τπτ...ουτε αλεξιπτωτα , ουτε μετατραπηκε σε χοβερκραφτ!!Μαλλον θα ειναι στην James Bond εκδοση αυτα!!![]()

Θα συμφωνήσω με τον Μαικ. Και εγώ έτσι το έκανα και δε το μετάνιωσα ασχέτως αν χρειάστηκα ένα χρόνο περίπου..φιλε Κωστα παρακολουθω τη δουλεια σου,ασχετα αν δε γραφω συχνα,και εχω να πω πολλα μπραβο!!!!!
φαινεται οτι εχεις κ γνωσεις αλλα και πολυ μερακι και αγαπη για το αμαξι σου....
θα προτεινα να κατεβαζες το κουβουκλιο απο το σασι τελειως για να κανεις ολοκληρωμενη κ σωστη δουλεια....
θα σου κοστισει σε χρονο και χρημα σιγουρα παραπανω,αλλα το αποτελεσμα θα ειναι διαφορετικο και πιο σωστο!!!!!
παρατηρησα στις φωτο,οτι ο προηγουμενος εχει βαλει και τσοντα κομματια λαμαρινας στα πλαινα (αυτο το κριθαρακι),ετσι θα το διορθωσεις οπως πρεπει...
φιλικα παντα.....απο καποιον που ολο λεει να ξεκινησει το δικο του και δεν εχει χρονο......
Φιλε Visa Chrono εαν δεν βγαλω την καμπινα μπορω να την κανω αυτη τη δουλεια εστω και τα πατωματα?Aωαπητε Κώστα μην απελπίζεσαι..
Φώναξε έναν φίλο σου...
Πάρε 4 τρίποδα.. Βγάλτε την καμπίνα από το σασί..
Φέρε από έξω τα πατώματα τον καθρέφτη και ότι άλλο..
Το κόστος είναι πολύ χαμηλό αγοράς..για τις λαμαρίνες
Και συνέχισε το.....
Κώστα δεν θα γίνει έτσι..Φιλε Visa Chrono εαν δεν βγαλω την καμπινα μπορω να την κανω αυτη τη δουλεια εστω και τα πατωματα?
Σ ευχαριστω παρα πολυ παντως!
Οσο για τα πραγματα απο λιγο εψαξα ειναι φθηνα...Θα το επιχειρησω αυριο να το σηκωσω το κουβουκλιο...Μηπως την εχετε κανει αυτη τη δουλεια καποιος απο το φορουμ για να μου συμβουλεψει πως θα συνεχισω και τι να προσεξω...μου ψιλοφαινεται βουνο ...?Κώστα δεν θα γίνει έτσι..
Είναι πολύ εύκολο σε σχέση με αυτό που φαντάζεσαι..
Βγάλε τις βίδες.. Λύσε το τιμόνι.. Και ακούμπατη σε τρίποδα..
Τα πράγματα είναι φθηνά..
Φιλε Mike ετσι θα κανω...θα λυσω πεταλιερα πλεξουδα, χειροφρενο, τσοκ και θα το βγαλω το κουβουκλιο.Φαινεται οτι εχει κανει καποιες αλλαγες ο παλιος ιδιοκτητης διοτι σε αλλα σημεια ειναι πραγματικα σαν καινουργιο ενω σε αλλα σημεια εχει μεγαλη φθορα!!!Οσον αφορα τα πατοματα σκεφτομαι να τα παραγγειλω απο το renov μιας και εμεινα ευχαριστημενος απο προηγουμενη παραγγελια.Το μονο που δεν καταλαβαινω ακομα ειναι το απο που θα λυσω το τιμονι?και κατι πολυ σημαντικο ειναι αν γνωριζετε τι αλλο θα χρειαστει να αλλαξω σε αυτην.την.φαση ωστε να το συμπεριλαβω στην παραγγελια.πχ...μπαινει καποιο μονωτικο αναμεσα στην.καμπινα κ.το σασι καποιες special βιδες...κτλπΦιλε Κωστα μην απογοητευεσαι!!!!Καταρχας να σου πω οτι ο παλιος ιδιοκτητης εχει αλλαξει το 1/3 των πατωματων...πολλοι το εκαναν γιατι εκει κυριως σαπιζαν...Ειναι ευκολο να βγαλεις το κουβουκλιο...Λυνεις μονο το τιμονι.Πεταλιερα πλεξουδα κλπ τ αφηνεις κ πανω αν θες...Το μονο δυσκολο ειναι να εχεις χωρο χρονο...Κ τις λαμαρινες τις φτιαχνεις ακομα πιο φθηνα εδω σε ενα λαμαρινα με πατρον τις παλιες..Αρκει να θελει κ να μη βαριεται...Δεν κοστιζουν πολλα!!Και οι κολλησεις σχετικα ευκολες....
)Σ ευχαριστω φιλε 2Cv01 αυριο θα ξεκινησει η επιχειρησηΚώστα δεν είναι τίποτα να βγει η καμπίνα !!
2 καφέδες, WD 40 και 19 βίδες αν δεν κανω λάθος ( Μαζι με την βίδα της κολόνας του τιμονιου)
!!Εφοσον την εχεις ξανακανει την δουλεια θα σε ζαλισω λιγο παραπανω απο αυριο!!!