Ανακατασκευή Citroen 2CV By Kostas X

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Καλημερα εδω ειμαι για τις ταπετσαριες! Μηπως εχεις τις παλιες? Αν οχι εχω κ το πατρων εχουμε ηδη φτιαξει 4 με αυτό! Φιλικά
Φιλε Flaminio αυτα που ειχε το 2CV διαλυθηκανε καθως τις αφαιρουσα.ειχανε γινει θρυψαλα πραγματικα,ετσι δεν μπορεσα να τις κρατησω για πατρων!

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Οπως σου ειπε κ ο @Pierre Boulanger μη παραγγειλεις απο εξω η ποιοτητα ειναι απαραδεκτη

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Οπως σου ειπε κ ο @Pierre Boulanger μη παραγγειλεις απο εξω η ποιοτητα ειναι απαραδεκτη
Δεν θα παραγγειλω απ'εξω ,μπορεις να μου πεις πως μπορω να προμηθευτω?
Σ ευχαριστω πολυ!

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Δεν θα παραγγειλω απ'εξω ,μπορεις να μου πεις πως μπορω να προμηθευτω?
Σ ευχαριστω πολυ!
Εχεις pm

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Αγαπητοι φιλοι συμφορουμιτες καλησπερα σας!!!Θελω για αλλη.μια φορα τα φωτα σας;)!Σημερα καθως ξεμονταριζα τα πισω φτερα αναμεσα σε αυτα και στην καμπινα υπηρχε κατι σαν λαστιχο με ψιλονικελ το οποιο διαλυθηκε ολο priest!Μηπως γνωριζεται τι μπαινει αναμεσα τους????Ειναι καποιο λαστιχο ειδικο?Πρεπει να ειναι νικελ?

visa chrono

Member
Reaction score
28.756
Πόντοι
1.607
Kαλησπερα
Αναμεσα στα φτερα και την καμπινα ,και οπως βλεπεις το παραθυρο εκει που τελειωνει το φτερο εχει μια βεργα νικελ..που ομως δεν μπαινει οτι θελεις..
Στο τελειωμα η αρχη του φτερου προς τις πισω πορτες και κατω απο τις εξωτερικες βιδες υπαρχει ενα λαστιχο που κατεβαινει και πιανει μαζι με το φτερο στην καμπινα...

visa chrono

Member
Reaction score
28.756
Πόντοι
1.607
Kαλησπερα
Αναμεσα στα φτερα και την καμπινα ,και οπως βλεπεις το παραθυρο εκει που τελειωνει το φτερο εχει μια βεργα νικελ..που ομως δεν μπαινει οτι θελεις..
Στο τελειωμα η αρχη του φτερου προς τις πισω πορτες και κατω απο τις εξωτερικες βιδες υπαρχει ενα λαστιχο που κατεβαινει και πιανει μαζι με το φτερο στην καμπινα...
https://www.franzose.de/en/Citroen-2CV/Alle/Kotfluegel-hinten/ANR16042/

https://www.franzose.de/en/Citroen-2CV/Alle/Zierleisten/ANR16805/

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Γνωριζει καποιος φιλος τον κωδικο του χρωματος για να βαψω πρασινη (LHM)την καινουργια αντλια φρενων?Η καινουργια ειναι ασημι...

visa chrono

Member
Reaction score
28.756
Πόντοι
1.607
Γνωριζει καποιος φιλος τον κωδικο του χρωματος για να βαψω πρασινη (LHM)την καινουργια αντλια φρενων?Η καινουργια ειναι ασημι...
AC502 Vert

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Καλημερα σας!!!!
Επιτα απο τοσες μερες λαμαρινοδουλειας και αρκετου κρυου σημερα μονταρισα το καπο,μπροστινα φτερα και τρεις πορτες.(Η τεταρτη του οδηγου θελει πολυ δουλεια διοτι ειναι σαν κυματομορφη του Jean Michel Jarre).
Την Τεταρτη πρωτα ο θεος θα ξεκινησει το κοψιμο των πατωματων και συγκολιση τους χωρις να βγει το κουβουκλιο.
Η βαφη μου εχει αρκετες ατελειες αλλα πιστευω να διορθωθει με αλοιφες και κανα γυαλοχαρτο νερου...Απο αυριο θα ξεκινησω τα πισω φτερα και την πορτα του οδηγου!!Ααααα εαν καποιος συμφορουμιτης πουλαει τη νικελ βεργα.που μπαινει αναμεσα στο φτερο και στην καμπινα θα του ειμαι υποχρεως..λογω βιασυνης μου δεν την συμπεριλαβα στην παραγγελια μου..
Σας ευχαριστω,ευχες για μια ομορφη Κυριακη!!(Εχει και ηλιοφανεια σημερα)
Κυ1.jpeg
Κυ2.JPG
Κυ3.JPG

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Από τις φωτιγραφίες φαίνεται τέλειο Κωστή :bow:
Εχει ατελειες πολλες ...Σε σημεια πολλα ειναι σαν φλουδα πορτοκαλι αλλα σε γενικες γραμμες μου αρεσε παρα πολυ σαν πρωτη εμπειρια!!!!
Σ ευχαριστω παντως παρα πολυ!!

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.065
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
πολύ Ωραίο.....σιγά σιγά ολοκληρώνετε η πρώτη βόλτα πλήρες θα είναι η ανταμοιβή σου

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
πολύ Ωραίο.....σιγά σιγά ολοκληρώνετε η πρώτη βόλτα πλήρες θα είναι η ανταμοιβή σου
Σ ευχαριστω πολυ Μανωλη!!!
Ανυπομονω για την πρωτη βολτα του χρονου το καλοκαιρακι!!!!

Top Bottom