Ανακατασκευή Citroen 2CV By Kostas X

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.065
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
για να φτιαξεις εκεινο το συρμα που ζητας πρεπει να βρεις απο πολυ σκληρο υλικο αν μπορω να το φανταστω λιγο δυσκολο οποτε μαλλον θα αρκεστεις στο να βρεις ατοφιο το ανταλακτικο πιθανα.......αν δεν μπορεσεις να κανεις κατι θα προτεινα να κανεις μια πατεντα εκτος εργοστασιου να βαλεις 1 μπουκαλα πορτ παγκαζ με τα λιγοτερα κια...λιγο ασχημο ακουγετε αλλα ισως ειναι και πολυ βολικο...

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Καλημερα σας φιλοι!!!
Θελω να σας ρωτησω που μπορω να βρισκω πληροφοριες για τα χαρακτηριστικα του 2CV μου, πληροφοριες του ειδους αν φοραει τα νικελ τριμ γυρω απο τις πορτες, τα νικελ τριμ στα φτερα, τα νικελ τασια..κτλπ ?

visa chrono

Member
Reaction score
28.756
Πόντοι
1.607
Καλημερα σας φιλοι!!!
Θελω να σας ρωτησω που μπορω να βρισκω πληροφοριες για τα χαρακτηριστικα του 2CV μου, πληροφοριες του ειδους αν φοραει τα νικελ τριμ γυρω απο τις πορτες, τα νικελ τριμ στα φτερα, τα νικελ τασια..κτλπ ?
Νίκελ τρίμ γύρω από πόρτες οχι
Νίκελ τρίμ στα εμπρός φτερά δεν ποτέ..
Αυτά που έχεις είναι τρίμ με το μετρό..
Νίκελ έχεις όπως όλα στις πόρτες και στα πίσω φτερά.. Σχηματιζόταν νοητά μια ευθεία..

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Φίλε μου κάνεις πολύ καλή δουλειά!!!

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.212
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Καλημερα σας φιλοι!!!
Κωστάρα μου ξέχνα τα όλα αυτά εσύ. Μη το κάνεις καρναβάλι πλιζ. Αν είναι Club ίσως να είχε μόνο τάσια. Λέω ίσως γιατί και το δικό μου Club είναι αλλά δεν είχε από τη μαμά του και τα έβγαλα

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.212
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Κωστάρα μου ξέχνα τα όλα αυτά εσύ. Μη το κάνεις καρναβάλι πλιζ. Αν είναι Club ίσως να είχε μόνο τάσια. Λέω ίσως γιατί και το δικό μου Club είναι αλλά δεν είχε από τη μαμά του και τα έβγαλα
Καλησπερα!!!!
Με τιποτα δεν προκειτε να το κανω καρναβαλι και θελω να το επαναφερω στα αρχικα του χαρακτηριστικα!Και το δικο απο οτι εχω καταλςβει διαβαζωντας εδω στο φορουμ αλλα και στο web ειναι Club!Το μονο που το διαφοροποιει ειναι οτι στο ταμπλο εχει ενα εξτρα διακοπτακι το οποιο ειναι σινιαλο στα φωτα.Επισης εχει καποια κουμπια στο πλαι οπου δεν εχω ανακαλυψει ακομα τη χρησιμοτητα τους...τεσπα στην πορεια θα τα καταλαβω!

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Νίκελ τρίμ γύρω από πόρτες οχι
Νίκελ τρίμ στα εμπρός φτερά δεν ποτέ..
Αυτά που έχεις είναι τρίμ με το μετρό..
Νίκελ έχεις όπως όλα στις πόρτες και στα πίσω φτερά.. Σχηματιζόταν νοητά μια ευθεία..
Σε ευχαριστω παρα πολυ για την κατατοπιστικοτατη απαντηση!

:citroen:

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Στο πλαι του ταμπλου ειναι τα αλαρμ
Εαν εχεις κοντα καποιο ανακυκλωτηριο δες για την βεργα πορτμπαγκαζ η στο ebay ξεχνα τις ιδιοκατασκευες κ τα αμορτισερ πορτμπαγαζ θα φας πολλα λεφτά κ χρονο χωρις ουσια...φιλικά παντα

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Στο πλαι του ταμπλου ειναι τα αλαρμ
Εαν εχεις κοντα καποιο ανακυκλωτηριο δες για την βεργα πορτμπαγκαζ η στο ebay ξεχνα τις ιδιοκατασκευες κ τα αμορτισερ πορτμπαγαζ θα φας πολλα λεφτά κ χρονο χωρις ουσια...φιλικά παντα
Σε ανακυκλωτηριο στα μερη μου δεν υπαρχει τιποτα απο 2Cv...Θα το συμπεριλαβω σε παραγκελια που ετοιμαζω.Τα αλαρμ.ειναι στην αριστερη πλευρα του ταμπλο, στη δεξια στο πλαι εχει αλλους δυο αγνωστους διακοπτες!!
Σ ευχαριστω πολυ!!!!

visa chrono

Member
Reaction score
28.756
Πόντοι
1.607
Για βαλε μια φωτο.. να δούμε τους διακόπτες...
..Άλλα πρώτα τελείωσε με τη φανοποια ..
Ηλεκτρικά.. ενα κεφάλαιο μόνα τους... ιδίως σε ελληνικό αμάξι.. με χρόνια στην ελληνική πραγματικοτητα..

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Για βαλε μια φωτο.. να δούμε τους διακόπτες...
..Άλλα πρώτα τελείωσε με τη φανοποια ..
Ηλεκτρικά.. ενα κεφάλαιο μόνα τους... ιδίως σε ελληνικό αμάξι.. με χρόνια στην ελληνική πραγματικοτητα..
Θα συμφωνησω απολυτα με το σχολιο σου και ιδιαιτερα με το ελληνικη "πραγματικοτητα" .αυριο θα ανεβασω μια φωτο με τους διακοπτες...Οντως το κεφαλαιο ηλεκτρικα ειναι ενα κεφαλαιο μονο του και θελει τη δεουσα προσοχη.
Ηδη εχω ανακαλυψει καποια απομονωμενα καλωδια και κρυμμενα στο πορτ παγκαζ αλλα και γενικα πολλα ψευτομερεμετια τα οποια δεν μου αρεσουνε καθολου...

visa chrono

Member
Reaction score
28.756
Πόντοι
1.607
Ένα - ένα σιγά σιγά..
η ορμή να το τελειώσεις ξέρω είναι μεγάλη ...αλλά πολλές φορές μπορεί να μην έχει το ανάλογο αποτέλεσμα...
Και αφιερώνεις αρκετές ώρες... για να μην στο τέλος έχεις το αποτέλεσμα που εσύ έχεις φανταστεί...

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Καλημερα σας!!
Απο σημερα ξεκιναει το γδυσιμο του Ντεσ...αποκαλυφθηκε αρκετη σαπιλα στο χωρο του πορτ παγκαζ αλλα και σημειακες σαπιλες στο χωρο της καμπινας.
Αφου γδυθει ολο θα γινει καλυτερη εκτιμηση της φθορας του (Αν και εχω ψιλοαγχωθηκα τωρα προσπαθω να ειμαι Cool..)
Σα1.JPG
Σα2.JPG
Σα3.JPG
Σα4.JPG
Σα5.JPG
Σα6.JPG

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.946
Πόντοι
827
Καλημερα σας!!
Απο σημερα ξεκιναει το γδυσιμο του Ντεσ...αποκαλυφθηκε αρκετη σαπιλα στο χωρο του πορτ παγκαζ αλλα και σημειακες σαπιλες στο χωρο της καμπινας.
Αφου γδυθει ολο θα γινει καλυτερη εκτιμηση της φθορας του (Αν και εχω ψιλοαγχωθηκα τωρα προσπαθω να ειμαι Cool..)
View attachment 10133 View attachment 10134 View attachment 10135 View attachment 10136 View attachment 10137 View attachment 10138
hmmmhmmmhmmm

Top Bottom