- Reaction score
- 28.756
- Πόντοι
- 1.607
Kai maybe....
Bleu des Tropiques, 09/1984-08/1985..
..Keep going σε ότι..
Bleu des Tropiques, 09/1984-08/1985..
..Keep going σε ότι..
..Keep going σε ότι..
Δυστηχως τα εψαξα και εγω αλλα.δε βγαζω ακρη...Απλα το ρωτησα στο φορουμ εαν καποιος το γνωριζει σαν χρωμα απο τη φωτογραφια, ξερω οτι ειναι δυσκολο αυτο π ζηταω..Εχετε ξαναδει τετοιο χρωμα σε 2CV?Ψάχνωντας στο goolge με keywords blue 2cv μου βγάζει αυτά:
https://www.google.gr/search?q=2cv blue color&rlz=1C9BKJA_enGR594GR605&hl=en-US&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjYhKjOu4zXAhWKFZoKHaQKAXIQ_AUIEigB&biw=1366&bih=909
Δεν ξέρω αν είναι κάποια από αυτά το δικό σου
Ναι αλλά νομίζω λίγο πιο ανοιχτό.. Όπως είναι το καπό. Νομίζω ότι το δεξί φτερό είναι πιο γυαλιστερό...Δυστηχως τα εψαξα και εγω αλλα.δε βγαζω ακρη...Απλα το ρωτησα στο φορουμ εαν καποιος το γνωριζει σαν χρωμα απο τη φωτογραφια, ξερω οτι ειναι δυσκολο αυτο π ζηταω..Εχετε ξαναδει τετοιο χρωμα σε 2CV?
Μηπως γνωριζεις πως λεγεται καποιο απο αυτα τα μπλε?Ναι αλλά νομίζω λίγο πιο ανοιχτό.. Όπως είναι το καπό. Νομίζω ότι το δεξί φτερό είναι πιο γυαλιστερό...
Iparchi omos ke to bleu lagune...AC 639 i GNAAC659 Bleu Tropiques
Keep going!!!!Σημερινο τριψιμο και ασταρωμα του καπο!Το χρωμα του καπο ητανε πορτοκαλι ,απο καποιο αλλο 2CV το βαλανε!!
Αυριο εχει δευτερο χερι εποξικο ασταρι και αναμονη για το χρωμα!
Σας ευχαριστω ολους για το χρωμα αλλα ακομα το ψαχνω!
View attachment 9852 View attachment 9853
Keep going!!!!
Eι psit... μικρέ
αυτο έχει πνευματικά δικαιώματα δεν είναι για χρήση..από όλους...

Σ ευχαριστω παρα πολυ!!!!Eι psit... μικρέ
αυτο έχει πνευματικά δικαιώματα δεν είναι για χρήση..από όλους...
Αγαπητέ Κώστα..
Keep going...![]()

ΩραίοςΚαι σημερινο βαψιμο του Καπο.
Το χρωμα ειναι Blue.Tropique.
Σας ευχαριστω για τη βοηθεια!
Συγνωμη για την νυχτερινη φωτο!
Αυριο θα συνεχισω με τα φτερα!
View attachment 9891

...i ine chalia i fotografiki sou michani...i afto den ine bleu tropique...Και σημερινο βαψιμο του Καπο.
Το χρωμα ειναι Blue.Tropique.
Σας ευχαριστω για τη βοηθεια!
Συγνωμη για την νυχτερινη φωτο!
Αυριο θα συνεχισω με τα φτερα!
View attachment 9891
Οντως citrobella... Μοιάζει λίγο με εκείνων το μπλε που μοβιζε το bleu myusotis... Λάθος το έγραψα......i ine chalia i fotografiki sou michani...i afto den ine bleu tropique...