- Reaction score
- 26.147
- Πόντοι
- 1.487
Ούτε του Tony Kertis είχε καλύμματα από Perspex στην σειρά "The Persuaders".Ένα πολύ ενδιαφέρον και επιθυμητό για εμένα στοιχείο που έχει αυτή η Dino είναι τα καλύμματα από Perspex των φαναριών μπροστά. Δεν τα είχαν όλες και νομίζω ότι είναι σπάνια. Όπως πολύ σπάνιες είναι και οι Daytona της εποχής εκείνης που δεν είχαν τα αναδιπλώμενα φώτα, αλλά τέτοιου τύπου με καλύμματα από plexiglass. Και ήταν και εκείνες απίστευτα όμορφες (παρόλο που, ως παιδί των '80's, μου άρεσαν τα αναδιπλώμενα φώτα!).
Και εγώ μόλις βλέπω μια αμέσως σκέφτομαι τους Persuaders, με τη 246 GT του Tony Curtis, τη DBS του Roger Moore και την υπέροχη μουσική του John Barry!Ούτε του Tony Kertis είχε καλύμματα από Perspex στην σειρά "The Persuaders".![]()
Αν και έχουν περάσει 50 χρόνια από τοτε που γυρίστηκε η σειρά, το σενάριο μπορεί να μοιάζει παιδικό πλέον, το χιούμορ και οι ατάκες όμως παίζουν μεγάλη μπάλαΚαι εγώ μόλις βλέπω μια αμέσως σκέφτομαι τους Persuaders, με τη 246 GT του Tony Curtis, τη DBS του Roger Moore και την υπέροχη μουσική του John Barry!
Ήμουν παιδί τη δεκαετία του '80, τότε το έδειχνε η κρατική τηλεόραση!Συγγνώμη, αλλά οι ηλικίες που γράφετε στο προφίλ σας, είναι αληθινές; Γιατί οι σειρές στις οποίες αναφέρεστε είναι για καμιά δεκαετία παραπάνω.....
Μήπως η κουπέ εκδοχή της, η C126 είναι ακόμα πιο όμορφη???!!!View attachment 31005View attachment 31006
View attachment 31008ονειρο ... ισως η πιο ομορφη μερσεντες![]()
Mercedes-Benz 500 '84 500SEL - Car.gr
Το αυτοκίνητο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση είναι άβαφο ατρακάριστο και η μηχανή δουλεύει άψογα.....www.car.gr
συμφωνω και επαυξανω ! αλλα η διπορτη εκδοση νομιζω ειναι τελειως εκτος budget για τα δεδομεναΜήπως η κουπέ εκδοχή της, η C126 είναι ακόμα πιο όμορφη???!!!
Αμερικανικών προδιαγραφών, φαίνεται από τα side lights πίσω και την βάση της πιακίδας και τους τετράγωνους προβολείς μπροστά. Οπότε, τα 140.000 ......κάπου χάνονται στο βάθος του .......Ωκεανού.View attachment 31005View attachment 31006
View attachment 31008ονειρο ... ισως η πιο ομορφη μερσεντες![]()
Mercedes-Benz 500 '84 500SEL - Car.gr
Το αυτοκίνητο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση είναι άβαφο ατρακάριστο και η μηχανή δουλεύει άψογα.....www.car.gr
Mια χαρα εκτος budget ειναι και η εν λογω.Μπορει να κανει μονο 2000 και να δουλευει και κανονικα οπως λεει,αλλα...συμφωνω και επαυξανω ! αλλα η διπορτη εκδοση νομιζω ειναι τελειως εκτος budget για τα δεδομενα