Έμπλεξα !!!

maxtsif

Member
Reaction score
4.612
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Ελπίζω το καλοκαίρι να προλάβουμε μια βόλτα σε σχηματισμό, ένα κόκκινο και ένα κίτρινο θα πέσει η πόλη
Δεν το βλέπω για αυτό το καλοκαίρι. Ακόμη ξηλώνω πράγματα, άσε που δεν εχω άλλους κουμπαράδες να σπάσω. Γεροί να είμαστε, θα τις κάνουμε τις βόλτες.

Stargazer

Member
Reaction score
2.195
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Θα ήταν προσβολή στη CX να δεχτεί συμμετοχή στα έξοδα! Ο πολιτισμός και η μαγεία που εκπέμπει η CX και κάθε σύμβολο πολιτισμού, είτε είναι αρχαιολογικός χώρος, ένας ωραίος πίνακας ζωγραφικής, ένα άγαλμα, ένα κάστρο, ή ένα αρχαίο μοναστήρι (διότι έτσι θεωρώ αυτές τις Citroen) είναι τόσο μεγάλα, που μόνο δωρεάν για εμένα θα πρέπει να τα προσφέρει.

Πάντα με μεγάλη μου χαρά!
Περιμένω με ανυπομονησία

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.939
Πόντοι
747
Θα ήταν προσβολή στη CX να δεχτεί συμμετοχή στα έξοδα! Ο πολιτισμός και η μαγεία που εκπέμπει η CX και κάθε σύμβολο πολιτισμού, είτε είναι αρχαιολογικός χώρος, ένας ωραίος πίνακας ζωγραφικής, ένα άγαλμα, ένα κάστρο, ή ένα αρχαίο μοναστήρι (διότι έτσι θεωρώ αυτές τις Citroen) είναι τόσο μεγάλα, που μόνο δωρεάν για εμένα θα πρέπει να τα προσφέρει.

Πάντα με μεγάλη μου χαρά!

Δεν αναφερθηκα "τυπικά" από ..... ευγένεια.

Επειδή γνωριστήκαμε στο Ζάππειο, και δεν είμαι.... απρόσωπος, τόλμησα να το προτείνω, και πάντα πρόθυμος, ειδικά σε ημερήσια, μια και οι υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν προς το παρόν μεγαλύτερα όνειρα.

Πάντως σε ευχαριστώ από καρδιάς.

maxtsif

Member
Reaction score
4.612
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
@maxtsif φαίνεται σα να είναι γερμανικών προδιαγραφών ... Είναι πολύ όμορφο πραγματικά!
Flaminio Bertoni ,respect, είχες πολύ δίκιο, βρήκα τα χαρτιά του και από τα πολλά γερμανικά νόμιζα οτι αγόρασα κανένα Audi...

31368

Stargazer

Member
Reaction score
2.195
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Και το δικό μου γερμανικών είναι , όπως το ήθελα. Είναι πολυτέλεια τα προσκέφαλα τι να λεμε...

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.939
Πόντοι
747
Στο σιτροενοχαρτο, στα Γαλλικά λέει προετοιμασία καινούργιου οχήματος. Είναι ο έλεγχος πριν την παράδοση.

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.939
Πόντοι
747
Στα γερμανικά υπάρχει ο κλέφτης, δηλαδή, στο ταμπλό έχει στην θέση του ελέγχου των φρένων, έναν μοχλό για σινιάλο προβολέων.

Χρησιμοποιείται στην οτομπαν, να φλασαρεις στις Πόρσε να παραμερίσουν να .......προσπεράσεις.

Stargazer

Member
Reaction score
2.195
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Στα γερμανικά υπάρχει ο κλέφτης, δηλαδή, στο ταμπλό έχει στην θέση του ελέγχου των φρένων, έναν μοχλό για σινιάλο προβολέων.

Χρησιμοποιείται στην οτομπαν, να φλασαρεις στις Πόρσε να παραμερίσουν να .......προσπεράσεις.
Ακουσα και ένα κίτρινο στην Μουδανίων το κάνει στα παππούδια που πάνε Χαλκιδική με τα γερμανικά άρματα. Άκουσα δεν ειδα...

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.939
Πόντοι
747
Ακουσα και ένα κίτρινο στην Μουδανίων το κάνει στα παππούδια που πάνε Χαλκιδική με τα γερμανικά άρματα. Άκουσα δεν ειδα...
.....καλά,οδηγείς χωρίς να βλέπεις ? Ακουστικά πας ? :lol:

visa chrono

Member
Reaction score
28.531
Πόντοι
1.607
Θα σας προτεινα να βαψετε τον φανοστατη γκρι .
Αφου κανετε την προσπαθεια ,προσωπικα θα εβαζα την σωστη χρωματικη παλετα σε καποια απο αυτα που φτιαχνετε
Καλη συνεχεια

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Καλησπέρα, να πω κ εγώ την άποψη μου,
Ο φανοστατης από την μαμά του ήταν γκρι ac 140 , κ τα φανάρια στο χρώμα του αμαξιού... Προσωπική άποψη ο φανοστατης στο χρώμα κόκκινο δε μου αρέσει κ πολυ κ δειχνει σαν να βαφτηκε μαζι με ολο το αμαξι χωρις αντίθεση, επισης τα φαναρια σε αλλο χρώμα δειχνει κατι πολυ "ξενο" αλλά αυτή είναι φυσικά μόνο η Προσωπική άποψη κ το αμάξι δικό σου,οπότε εννοείται μπορεί να έχει κ τιςπροσωπικές πινελιές.. η άποψη του καθενός, εγώ απλά την σκέψη μου είπα...παντα καλοπροαιρετα!

maxtsif

Member
Reaction score
4.612
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις! Ο φανοστάτης ήταν κόκκινος, ίσως τον είχε βάψει κάποιος πιο πριν. Είναι γκρι σε όλα? Αν ναι, πρέπει να τον ξαναβάψω.
Τα φανάρια φυσικά θα γίνουν στο χρώμα του αυτοκινήτου, αλλά επειδή ήταν το πλαστικό τους αρκετά φθαρμένο απο τον ήλιο, τα εβαψα πρώτα με χρώμα για πλαστικά (αυτό το μαύρο).

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Καλησπέρα κ πάλι @maxtsif ο φανοστατης οι ζαντες κ οι προφυλακτήρες στο δική σου περίπτωση είναι γκρι, AC 140 gris Rosé από ότι θυμάμαι...

Όπως κ στα περισσότερα 2cv ,μόνο σε κάποια charleston ή serie limitè διαφέρουν!

visa chrono

Member
Reaction score
28.531
Πόντοι
1.607
Ειναι οπως σας τα λεει ο flaminio .
Εαν δειτε την Αρχικη φωτο που ειχατε βαλει διακρινει το αρχικο γκρι .

visa chrono

Member
Reaction score
28.531
Πόντοι
1.607
Καλησπέρα κ πάλι @maxtsif ο φανοστατης οι ζαντες κ οι προφυλακτήρες στο δική σου περίπτωση είναι γκρι, AC 140 gris Rosé
Όπως κ στα περισσότερα 2cv ,μόνο σε κάποια charleston ή serie limitè διαφέρουν!
Η σε καποια πριν το 70
Azam kai πριν το 60
Sorry

Top Bottom