Ενα 2CV Club έγινε δικό μου!!
Attachments
-
627 KB Προβολές: 71
Σε ευχαριστώ. Ετσι ακριβώς ειναι.Οι ανθρώπινες ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτά τα αυτοκίνητα κάνουν πιο όμορφο τον κόσμο μας και περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τι είναι αυτό που αγαπάμε σε αυτά τα παλιά αυτοκίνητα.
Εύχομαι ολόψυχα να είσαι γερός και να καταφέρεις να το επαναφέρεις, όποτε και εάν είναι αυτό και η μνήμη του φίλου σου να παραμείνει ζωντανή μέσα από αυτήν την προσπάθεια.
Πολύ όμορφο, καλορίζικο! Κ Πέμπτη πίσω πόρτα, φοβερόΠρώτες θετικές εντυπώσεις : Λιγότερη σκουριά από την αναμενόμενη, καλή τέντα, ελαφρύ τμόνι, τα φρένα λειτούργησαν μετά από 2-3 πεταλιές. Στο δρόμο πήγαινε μαλακά χωρίς παράξενους θορύβους.
Πρώτες αρνητικές εντυπώσεις : Το μοτέρ είναι σπασμένο, τα καθίσματα διαλυμένα, οι ηλεκτρικοι διακόπτες το ίδιο.
View attachment 31029
View attachment 31030
Αυτός είναι ο στόχος μου, ελπίζω να τα καταφέρω.πρεπει να κρυβει πολυ πραμα μεσα του.....μην απογοητευτεις ...αφου το ξεκινησες τελειωσετο....
Ευχαριστώ.Φίλε @maxtsif είναι πανέμορφο!! Να το χαρείς καλορίζικο!!! Τι εννοείς ότι το μοτέρ είναι σπασμένο?
Eυχαριστώ. Γερμανικών προδιαγραφών? Ιδέα δεν έχω τι είναι αυτό...@maxtsif φαίνεται σα να είναι γερμανικών προδιαγραφών ... Είναι πολύ όμορφο πραγματικά!
Ευχαριστώ. Ακριβώς, το μπλόκ έσπασε, ο στρόφαλος ειναι αυτο που φαίνεται.Καλορίζικο !
Βάλε και άλλες φωτό της μηχανής. Εχει επιταχύνει και έχει σπάσει μπλόκ από πιστόνι - μπιέλα ? Δεν φαίνεται καλα.
Ευχαριστώ !!Maxtsif, σου εύχομαι να μπορέσεις να το αναστήσεις και να το χαρείς