- Reaction score
- 21.373
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Εγώ και ο ami8_gs_ds_bx σε στηρίζουμε και μόνος σου να μείνεις.
Εύχομαι να μη χρειαστεί να τα αλλάξεις, και εγώ δε θα τα άλλαζα αν δεν έσπαζε. Ολη η Θεσσαλονίκη δεν έχει ένα τετράγωνο φανάρι, καινούριο η παλιό. Και αν βρω καινούριο πρέπει να πάρω 2 για να μην είναι ενα παλιο-ενα καινούριο. Αν ξαναχρειαστω, πάλι να ψάχνω και να μη βρίσκω? Βάζω 2 στρόγγυλα και τέλος τα προβλήματα. Αν ξαναχρειαστω υπάρχουν καινούρια και φτηνότερα.Μόνος μου θα μείνω...
Πήρα οταν έψαχνα για τετράγωνο. Δεν εχει.Πάρε ένα τηλέφωνο στον Γιόχαν στη Δράμα... Αυτός κρατάει πολλά παλιά πράγματα. Πιστεύω θα έχει από κάτι που θυμάμαι...
Τα λόγια σου μου δίνουν δύναμη να συνεχίσωΕγώ και ο ami8_gs_ds_bx σε στηρίζουμε και μόνος σου να μείνεις.
Αν μιλας για το κρύο μέσα στη καμπίνα, προς το παρών δουλεύει απρόσμενα καλά το καλοριφέρ του! Οσους ήξερα με 2cv λέγαν για κρύο μέσα στη καμπίνα και το LN που είχα έφερνε ζέστη μόνο σε ανηφόρες! Αυτό μετά από λίγη διαδρομή ζεσταίνει, επίσης του έχω βάλει ένα μικρό βαντιλατεράκι μέσα στο σωλήνα του που φέρνει ζεστό αέρα στο τζάμι για να ξεθαμπώνει, αλλα μέχρι τώρα δε το βάζω, δε χρειάζεται.Το χειμώνα θα έχεις λίγο θέμα με το κρύο. Θυμάμαι ένα χειμώνα με τον ξάδελφο μου στην Αυστρία ξεκινήσαμε από Βιέννη με -8 και μετά από 1 ώρα και 30 λεπτά είχε πάει απλά στους -2
Οι κινητήρες, παράγουν θερμότητα με την λειτουργία τους. Στην ουσία, η θερμότητα αυτή που εκπέμπουν ή "απομακρύνουμε" με την ψύξη, είναι ....απώλειες.Αν μιλας για το κρύο μέσα στη καμπίνα, προς το παρών δουλεύει απρόσμενα καλά το καλοριφέρ του! Οσους ήξερα με 2cv λέγαν για κρύο μέσα στη καμπίνα και το LN που είχα έφερνε ζέστη μόνο σε ανηφόρες! Αυτό μετά από λίγη διαδρομή ζεσταίνει, επίσης του έχω βάλει ένα μικρό βαντιλατεράκι μέσα στο σωλήνα του που φέρνει ζεστό αέρα στο τζάμι για να ξεθαμπώνει, αλλα μέχρι τώρα δε το βάζω, δε χρειάζεται.