Έμπλεξα !!!

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.326
Πόντοι
747
....για τα γατουνια.

Με.σεβασμο.στην διάγνωση, προσπαθώ να το εξηγησω τεχνικά, και δεν μπορώ. Μπορεί κάποιος να μου πει ? Στον πολλαπλασιαστη αναφέρομαι.

Αν όταν είναι ζεστός και τον πχ δροσισεις, θα πάρει?

Taskos

Member
Reaction score
3.412
Πόντοι
777
....για τα γατουνια.

Με.σεβασμο.στην διάγνωση, προσπαθώ να το εξηγησω τεχνικά, και δεν μπορώ. Μπορεί κάποιος να μου πει ? Στον πολλαπλασιαστη αναφέρομαι.

Αν όταν είναι ζεστός και τον πχ δροσισεις, θα πάρει?
Ναι θα πάρει! (Εάν αυτός είναι το πρόβλημα.)
Υπάρχει και μετατροπή με δεύτερο πολλαπλασιαστή πίσω από τον πρώτο για quick change.

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.326
Πόντοι
747
Έχεις και ψιψινια ;
Ωραίος

Ειναι τα νέα μωρά, διμηνίτικα μάλλον. Η μάνα, αραλιιιιιιιιιιιικι.

Σε τέτοιες καταστάσεις, εξοχή - επαρχία - κήπος - περιβόλι, τα γατιά είναι ότι καλύτερο μπορεί να έχει κάποιος .

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.326
Πόντοι
747
λογω ανατομιας και χρωματος εχω υποψιες οτι ο πορτοκαλι ειναι αρσενικος
Επειδή, ζω με γάτες για πάνω από μισό αιώνα ( μην προδώσουμε και την ηλικία μας ) τα γατσούλια, σε αυτήν την ηλικία, περιφέρονται πάντα δίπλα στην μάνα τους. Η οποία παραμένει ξάπλα και πάνε και θηλάζουν. Από την άλλη, βλέπω μια κοιλιά λίιιιιγο ξεχειλωμένη.

Και εκεί στην συκιά, έχει πράμα για .........εκπαίδευση .

Οπότε, την λύση θα την δώσει ο ....ιδιοκτήτης. :D

...και για να μην είμαστε και πολύ off topic, βλέπω καλά ? Τα λάστιχα ασπρίσανε ?

maxtsif

Member
Reaction score
4.223
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Επειδή, ζω με γάτες για πάνω από μισό αιώνα ( μην προδώσουμε και την ηλικία μας ) τα γατσούλια, σε αυτήν την ηλικία, περιφέρονται πάντα δίπλα στην μάνα τους. Η οποία παραμένει ξάπλα και πάνε και θηλάζουν. Από την άλλη, βλέπω μια κοιλιά λίιιιιγο ξεχειλωμένη.

Και εκεί στην συκιά, έχει πράμα για .........εκπαίδευση .

Οπότε, την λύση θα την δώσει ο ....ιδιοκτήτης. :D

...και για να μην είμαστε και πολύ off topic, βλέπω καλά ? Τα λάστιχα ασπρίσανε ?
H μαμα-γάτα είναι με τα τρια γατάκια της και όπως τα λες, περιφέρονται μαζί. Απλά με την ευκαιρία να πω οτι αγαπω τα ζώα αλλά δεν μου αρέσει η ιδέα της "ιδιοκτησίας", τα ζώα δεν είναι κτήμα κανενός. Αυτά τα γατιά είναι στη γειτονιά και τα ταιζουμε 2-3 άνθρωποι.
... και μπράβο για την παρατηρητικότητά σου, τα λάστιχα (όπως ειπε ο minas) με σαπούνι και νερό έφυγε -το περισσότερο- σιέλ. Αρχισε να "φοριέται" το συγκεκριμένο μοντέλο, τα είδα σε κάποιο απο τις φωτό της συγκέντρωσης στην Ιταλία και σε ένα Πόνυ στο φέισμπουκ.

Stargazer

Member
Reaction score
1.766
Πόντοι
457
Περιοχή
Καλαμαριά
H μαμα-γάτα είναι με τα τρια γατάκια της και όπως τα λες, περιφέρονται μαζί. Απλά με την ευκαιρία να πω οτι αγαπω τα ζώα αλλά δεν μου αρέσει η ιδέα της "ιδιοκτησίας", τα ζώα δεν είναι κτήμα κανενός. Αυτά τα γατιά είναι στη γειτονιά και τα ταιζουμε 2-3 άνθρωποι.
... και μπράβο για την παρατηρητικότητά σου, τα λάστιχα (όπως ειπε ο minas) με σαπούνι και νερό έφυγε -το περισσότερο- σιέλ. Αρχισε να "φοριέται" το συγκεκριμένο μοντέλο, τα είδα σε κάποιο απο τις φωτό της συγκέντρωσης στην Ιταλία και σε ένα Πόνυ στο φέισμπουκ.
Μόλις τα είδα αυτό σκέφτηκα, πόσο θα ταίριαζαν στο πόνυ :lovee:

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.326
Πόντοι
747
Εχεις απόλυτο δίκιο. Λάθος έκφραση από μέρους μου. Με την έννοια "ιδιοκτήτης", αναφέρομαι στο άτομο, που φροντίζει ένα ζώο, είτε συντροφιάς είτε όχι, επειδή είναι "άνθρωπος", και αντιλαμβάνεται την προσφορά των ζώων στην ζωή μας. Φυσικά, με τα χρόνια, η απόλυτη ανάγκη για ζώα προκειμένου να εκτελεστούν οι καθημερινές ειρηνικές ή πολεμικές ανάγκες, ξεπεράστηκαν, και κάποια από αυτά πλέον ζούν σε άθλιες συνθήκες. Στο νησί, καταγγέλονται συνέχεια για τα δεσίματα, - παστούρωμα- με ζώα στον ήλιο - χωρίς νερό, κλπ

Ειδικά σε γάτα, που είναι "αφέντρα", η "ιδιοκτησία" είναι σύμβαση ευπρεπούς και αμοιβαίας κατανόησης. Αν δεν είσαι "καλός", την .....άρπαξες. Δεν είναι σκύλος που υπομένει.

Προσωπικά, φροντίζω σε κάθε περίπτωση, να αποδίδω αγάπη και προστασία στο ζωϊκό βασίλειο. Βάσει αυτής της αρχής, εχω σταματήσει τους "φόνους" στο υποβρύχιο, και βγάζω ΜΟΝΟΝ φωτό. Εχουν δικαίωμα και τα παιδιά - εγγόνια μας να βιώσουν έναν κόσμο που εμείς καταστρέψαμε.

Θα έλεγα πολλά, αλλά θα με ..... :rocket:

Stargazer

Member
Reaction score
1.766
Πόντοι
457
Περιοχή
Καλαμαριά
Θα πάρω μπογιά και θα βάψω τα σάπια λάστιχα που έχει , έτσι κ αλλιώς εγώ θα τα βλέπω μόνο στην αποθήκη :lol:

maxtsif

Member
Reaction score
4.223
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
O καινούριος πολλαπλασιαστής μπήκε, Μεχρι τώρα όλα καλά, Επίσης μερικές ακόμη λεπτομέρειες.
Λασπωτήρες :

34783

Xερούλι τέντας :

34784

Ατοκόλλητη γραμμή μαρσπιέ :

34785

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
19.823
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
O καινούριος πολλαπλασιαστής μπήκε, Μεχρι τώρα όλα καλά, Επίσης μερικές ακόμη λεπτομέρειες.
Λασπωτήρες :

View attachment 34783

Xερούλι τέντας :

View attachment 34784

Ατοκόλλητη γραμμή μαρσπιέ :

View attachment 34785
Πολύ ωραία πράγματα, στους λασποτηρες καλά έκανες κ έβαλες βίδες παξιμάδια, για να μπορείς να τα βγάζεις κ να τα βάζεις, εγώ απλά θα τα έβαζα όλα ανοξείδωτα κ ιδια μετάξι τους...για την "γλώσσα" της σκεπης κούμπωσε την στον κουμπί που φαίνεται στη φωτο κ περνά την πίσω από το καθρέφτη, για την ταινία απλά σούπερ!

maxtsif

Member
Reaction score
4.223
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Πολύ ωραία πράγματα, στους λασποτηρες καλά έκανες κ έβαλες βίδες παξιμάδια, για να μπορείς να τα βγάζεις κ να τα βάζεις, εγώ απλά θα τα έβαζα όλα ανοξείδωτα κ ιδια μετάξι τους...για την "γλώσσα" της σκεπης κούμπωσε την στον κουμπί που φαίνεται στη φωτο κ περνά την πίσω από το καθρέφτη, για την ταινία απλά σούπερ!
8 βίδες εβαλα, οι 7 ανοξείδωτες και κατάφερα να βγάλω φωτό αυτήν που δεν είναι... απλά μου τελείωσαν, οταν αγοράσω θα την αλλάξω και αυτή. Παρεμπιπτόντως, είναι λίγο μεγάλοι? Μήπως βρίσκουν κάτω στις λακούβες?

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.326
Πόντοι
747
Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να είναι στο ύψος του κάτω μέρους του σασί.
Δες φωτο από το νετ να οδηγηθεις.

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
19.823
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Προφανώς το άμαξι είναι λίγο χαμηλό μπροστά εαν θυμάμαι απο αλλες φωτος, "κουρδιζεται" παντως κ ψηλώνει...κατά συνέπεια κ οι λασποτηρες σου ειναι πιο κοντά στο έδαφος...

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.589
Πόντοι
827
8 βίδες εβαλα, οι 7 ανοξείδωτες και κατάφερα να βγάλω φωτό αυτήν που δεν είναι... απλά μου τελείωσαν, οταν αγοράσω θα την αλλάξω και αυτή. Παρεμπιπτόντως, είναι λίγο μεγάλοι? Μήπως βρίσκουν κάτω στις λακούβες?
Άμα μπεις σε άλλο thread θα πήξει το μάτι σου στις βίδες :D

Top Bottom