- Reaction score
- 4.083
- Πόντοι
- 697
Τέλεια. Σαν φόρμουλα 1.
Μετα τα φλάς και τα χερούλια ανάποδα? Για σκότωμα ειμαι! Ευχαριστώ που με διορθώνεις!Πολύ όμορφο, εάν μπορώ να πω κάτι καλοπροαιρετα...
Τα χερουλια στις πορτες είναι ανάποδα (δεν είναι τπτ) κ ο φανοστατης θα έπρεπε όλο να είναι gris rose (δε πειράζει δε φαίνεται) ... συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα!!! Κ πάλι
Τιμή μου, η δουλειά σου κ το μεράκι σου είναι αξιοζηλευτο...Μετα τα φλάς και τα χερούλια ανάποδα? Για σκότωμα ειμαι! Ευχαριστώ που με διορθώνεις!
Δεν είναι ραμμένο στο κάθισμα. Όπως βλέπω και στο δικό σου έχει περασμένη βέργα στις άκρες της οποίας βρίσκεται, στο πεπλατυσμένο μέρος, μία οπή, ώστε να βιδωθεί στο σκελετό του καθίσματος. Εάν ψάξεις λίγο ψηλαφιστά θα βρεις τις τρύπες πίσω από το ύφασμα.
View attachment 34058
Σωστός, λάθος έκφραση από μέρους μου, εννοούσα "φιξαρισμένο" στο κάθισμα. Εμένα είχε μια βέργα, - πλατιά - που στήριζε την τσόχα στο κάθισμα. Τα πλαϊνά, δεν τα θυμάμαι.Δεν είναι ραμμένο στο κάθισμα. Όπως βλέπω και στο δικό σου έχει περασμένη βέργα στις άκρες της οποίας βρίσκεται, στο πεπλατυσμένο μέρος, μία οπή, ώστε να βιδωθεί στο σκελετό του καθίσματος. Εάν ψάξεις λίγο ψηλαφιστά θα βρεις τις τρύπες πίσω από το ύφασμα.
View attachment 34058