Έμπλεξα !!!

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
19.432
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Πολύ όμορφο, εάν μπορώ να πω κάτι καλοπροαιρετα...
Τα χερουλια στις πορτες είναι ανάποδα (δεν είναι τπτ) κ ο φανοστατης θα έπρεπε όλο να είναι gris rose (δε πειράζει δε φαίνεται) ... συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα!!! Κ πάλι

maxtsif

Member
Reaction score
4.024
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Πολύ όμορφο, εάν μπορώ να πω κάτι καλοπροαιρετα...
Τα χερουλια στις πορτες είναι ανάποδα (δεν είναι τπτ) κ ο φανοστατης θα έπρεπε όλο να είναι gris rose (δε πειράζει δε φαίνεται) ... συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα!!! Κ πάλι
Μετα τα φλάς και τα χερούλια ανάποδα? Για σκότωμα ειμαι! Ευχαριστώ που με διορθώνεις!

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
19.432
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Μετα τα φλάς και τα χερούλια ανάποδα? Για σκότωμα ειμαι! Ευχαριστώ που με διορθώνεις!
Τιμή μου, η δουλειά σου κ το μεράκι σου είναι αξιοζηλευτο...

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.397
Πόντοι
777
Μπράβο maxtsif... Ευτυχώς που είσαι και εσύ και δικαιολογείται ο τίτλος του φόρουμ, γιατί έχουμε μπλέξει εδώ μέσα με alfistas :lol:, μερσεντάκιδες :lol: και "θαυμαστές" του υπαρκτού σουρεαλισμού που ονειρεύονται Lada - Bugatti 1000 γαϊδουριών για καθημερινό αυτοκίνητο :lol:
ΥΓ1: Αγαπητοί dap και Stargazer σας πειράζω, όπως τον αγαπημένο φίλο nonos.
ΥΓ2: Πέρα από την πλάκα ο maxtsif τόνωσε το ενδιαφέρον του κοινού με το project του

maxtsif

Member
Reaction score
4.024
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Για βοηθήστε με ρε παιδιά λίγο...πως μπαίνει η εταζέρα? πίσω προφανώς κάθεται στη βάση, μπροστά δε βλέπω που,

34057

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.083
Πόντοι
697
Το μπροστινό είναι ραμένο στην πλάτη του καθίσματος. Εσύ, βάλε χράτς, αρσενικό στην εταζέρα, και θηλυκό στο κάθισμα. Για να μην μαζεύει χνούδι το κάθισμα όταν είναι εκτός. Το άλλο άκρο, με την μπάρα, στις υποδοχές πίσω.

Taskos

Member
Reaction score
3.218
Πόντοι
777
Δεν είναι ραμμένο στο κάθισμα. Όπως βλέπω και στο δικό σου έχει περασμένη βέργα στις άκρες της οποίας βρίσκεται, στο πεπλατυσμένο μέρος, μία οπή, ώστε να βιδωθεί στο σκελετό του καθίσματος. Εάν ψάξεις λίγο ψηλαφιστά θα βρεις τις τρύπες πίσω από το ύφασμα.
34058

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.083
Πόντοι
697
Στο πίσω μέρος που πάει η μπάρα, είναι διαμπερής στην εταζέρα, και τα δύο άκρα, θηλυκώνουν στις υποδοχές. Οταν βγάζεις το πίσω κάθισμα, έχεις μαζέψει την εταζέρα με την λογική ότι δεν απαιτείται πλέον να σκεπάζει - κρύβει αντικείμενα.

visa chrono

Member
Reaction score
27.131
Πόντοι
1.607
Δεν είναι ραμμένο στο κάθισμα. Όπως βλέπω και στο δικό σου έχει περασμένη βέργα στις άκρες της οποίας βρίσκεται, στο πεπλατυσμένο μέρος, μία οπή, ώστε να βιδωθεί στο σκελετό του καθίσματος. Εάν ψάξεις λίγο ψηλαφιστά θα βρεις τις τρύπες πίσω από το ύφασμα.
View attachment 34058

Καλη συνεχεια

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
19.432
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Καλησπέρα σας, το πίσω κάθισμα την είχε την εταζιερα εξαρχής? Εάν ναι τοτε στο κέντρο του πίσω καθίσματος ψηλά στην πλατη από την μεριά της εταζιερας είχε, έχει ένα γατζακι (εαν δεν εχει αφερεθει) που πάει κ "κουμπώνει" το σιδερο-βεργα τις εταζιερας... στα πλάγια μπαίνουν οι βίδες ,προφανώς εφόσον έφτιαξες τα καθίσματα ειναι κατω απο το υφασμα στο σκελετο του καθισματος, με την αφη του δακτυλου μπορεις να προσδιορησεις τις τρυπες, ειναι εκει οπως πολύ σωστά δείχνει και ο @visa chrono

Last edited:

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.083
Πόντοι
697
View attachment 34058
Σωστός, λάθος έκφραση από μέρους μου, εννοούσα "φιξαρισμένο" στο κάθισμα. Εμένα είχε μια βέργα, - πλατιά - που στήριζε την τσόχα στο κάθισμα. Τα πλαϊνά, δεν τα θυμάμαι.

Επειδή σχεδόν εξ' αρχής, το είχα διθέσιο, πίσω είχε σκι βουνού - ψαροντούφεκα - σκηνές - κλπ. αναλόγως εποχής, δεν το θυμάμαι καλά. .

Απολογούμαι αν παραπλάνησα.

maxtsif

Member
Reaction score
4.024
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Σας ευχαριστώ όλους, αλλά μάλλον δε θα τη βάλω. Τις υποδοχές στο πίσω κάθισμα δε τις βρίσκω, ίσως να έβαλα περισσότερο αφρολέξ στο κάθισμα. Επίσης μου φαίνεται πολύ μεγάλη, και να την έβαζα θα έκανε "κοιλια". Κρίμα γιατι είναι σε καλή κατάσταση. Ο προηγούμενος δεν την είχε επάνω.

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.083
Πόντοι
697
...μπορείς, μετο μάζεμα από την πλευρά του καθίσματος να την τεντωσεις κατά βούληση. Αν φοράς το πίσω κάθισμα, ειναι χρήσιμη, γιατί κρύβει το πορτμπαγκάζ από αδιάκριτα βλέμματα.

Stargazer

Member
Reaction score
1.577
Πόντοι
457
Περιοχή
Καλαμαριά
Μόλις είναι έτοιμο παμε με το δικό μου να το πάρουμε και γυρνάμε μαζί ντεσεβοκαραβάνι

Top Bottom