- Reaction score
- 4.965
- Πόντοι
- 747
Ειναι φωτό που ανεβάζουμε στο φόρουμ των ρολογιώνΣτον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι 8, και 30 ακριβώς!

Οτι φωτογραφίζουμε, βάζουμε και ένα ρολόι μεσα.

Ειναι φωτό που ανεβάζουμε στο φόρουμ των ρολογιώνΣτον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι 8, και 30 ακριβώς!

Ας πούμε ότι είναι έργα τέχνης! Δεν μπορούμε να αποκτήσουμε τη Μόνα Λίζα, ή έναν πίνακα του Νικόλαου Γκύζη, ή τον Ερμή του Πραξιτέλους, αλλά τα θαυμάζουμε!Θα με κοροϊδέψεις , αλλά εμένα με άφηναν πάντα όλες παγερά αδιάφορο . Γενικά πλα τα σπορ υπέρ αυτοκίνητα . Δεν μπορώ βα το εξηγήσω και να κωδικοποίησω το γιατι .
Κι ειλικρινά η παραπάνω στην φωτογραφία , δεν αναγνωρίζω ούτε καν ποια είναι .
Ίσως γιατι αγάπησα τα αυτοκίνητα στις βόλτες που έκανα σαν παιδί ( είτε περπατώντας είτε με τον πατέρα μου οδηγώ ) . Κι έτσι δεν είχα παραστάσεις από περιοδικά. Αρα το «ταβάνι» στον δρόμο ήταν οι μπερλινες της κατηγορίας Η (CX, XM, Audi 100/200, Lancia théma, alfa 164 κλπ) και κάποια της κατηγορίας Μ2 . Σαν παιδί αυτά ονειρεύτηκα.
Μεγαλώνοντας σε καλο μου βγήκε, γιατι δεν χρειάστηκα να πουλήσω ακίνητα για να έχω τα αυτοκίνητα των ονείρων μου!![]()
mpa, gia mena einai thema goustou.Ας πούμε ότι είναι έργα τέχνης! Δεν μπορούμε να αποκτήσουμε τη Μόνα Λίζα, ή έναν πίνακα του Νικόλαου Γκύζη, ή τον Ερμή του Πραξιτέλους, αλλά τα θαυμάζουμε!
Και με κρατικές πινακίδες..Λεβεντιά ο παππούς με την bmw του.
View attachment 35681

Τίποτα σωστό σε αυτά τα αυτοκίνηταΑπλά δεν είχε κλείσει σωστά, το πρόσεξα κι εγώ.

O KK είχε μια . Αγορασμένη ολοκαίνουρια . Δελτονα 16s . Ξέρετε τι απέγινε ;Εδώ τα λόγια είναι περιττά.
Από τα λίγα αυτοκίνητα που ακινητοποιούμαι όταν βρεθώ κοντά τους.
View attachment 35723
Είχε μάλιστα ένα υπέροχο κυπαρισσί χρώμα και αυθεντικά μπάκετ Recaro καθίσματα, νομίζω σε αυτό το ανοικτό καφέ "tan" χρώμα. Έχω και εγώ την περιέργεια να μάθω τι απέγινε!O KK είχε μια . Αγορασμένη ολοκαίνουρια . Δελτονα 16s . Ξέρετε τι απέγινε ;