Και εάν κρίνω από τις ζάντες, πρόκειται για ένα από τις πρώτες χρονιές παραγωγής! Με αυτές τις ζάντες και άσπρο χρώμα πρωτοεμφανίστηκε σε κάποια έκθεση, νομίζω της Γενεύης, το 1980.quattro.
View attachment 35388

Ακριβώς αυτό σκέφτηκα και εγώ. Η duetto τελικά είναι απίστευτα πιο όμορφη, με την "Boat tail" και όχι την ουρά Kamm. Θα τολμούσα να πω μάλιστα ότι σα να προσπάθησαν να αντιγράψουν την E-type, όπως φαίνεται στην 1η εικόνα.Βλέπεις την κόκκινη spider και μετά τη duetto και πραγματικά η δεύτερη είναι αξεπεραστη![]()
Έχει μείνει στην ιστορία η διαφήμιση του 200SX το 1989 με τη Σταχτοπούτα... Η οποία, σύμφωνα με την ιστορία της διαφήμισης, δεν έφυγε με την άμαξα, αλλά για να προλάβει τα μεσάνυχτα, έφυγε με ένα 200SX! Εάν την έβρισκα θα την έβαζα!Το 200sx είναι πλέον κλασσικό θα έλεγα. Soft spot το συγκεκριμένο γιατί ο νονός μου αρχές '90s το αγόρασε κόκκινο και ολοκαίνουργιο! Ίσως το μοναδικό τότε στα Ιωάννινα. Μάλιστα αντικατέστησε μια Citroen GSA και αντικαταστάθηκε από Toyota RAV4 πρώτης γενιάς. Παράνοια....
View attachment 35622
Όχι, δεν είναι αυτή η διαφήμιση. Η σκηνοθεσία ήταν σε όλες τις λεπτομέρειες αναπαράσταση της εποχής του μυθιστορήματος, το φόρεμα, το γοβάκι, η άμαξα, αλλά η Σταχτοπούτα επιλέγει το 200SX!Πώς μπέρδεψες το 200SX με το Xterra?
Prototype Nissan Xterra Commercial - Cinderella (youtube.com)